Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 00:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 18.11.2011 17:59 

charly kirjutas:
Lisan, et CTS (2007+) sisu kiidavad ka Euroopa ajakirjanikud taevani. Lisaks headele materjalidele ja eeskujulikule koostekvaliteedile ka ülinutikat navigatsiooni lahendust.

Pilt

Pilt

Chrysleri kohta ütlen, et "Limited" on varustusastme nimi nagu tojootal on Linea Sol näiteks. Ei miskit muud.

Aga endale ma kunagi ei ostaks väikest Peugeoti, kui ta just 205 GTi pole.

See ülinutikas lahendus on Volvol juba 10 aastat tagasi olemas, pire viltu küll aga olemas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 21:34 
Kasutaja avatar

No aga päris uutel Escaladidel on isegi halb kvaliteet :D Minge piiluge jalgade kõrgusele armatuuri alla juhtmepundid paistavad sealt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 21:41 
Kasutaja avatar

Reimers kirjutas:
No aga päris uutel Escaladidel on isegi halb kvaliteet :D Minge piiluge jalgade kõrgusele armatuuri alla juhtmepundid paistavad sealt

Mis on üldse põhjus, et peab sinna armatuuri alla piiluma? Sõidu ajal piilud ka koguaeg armatuuri alla?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 21:42 

Uutest autodest loobuksin ma ilmselt Ford Fiestast, täielik käkk on kokku klopsitud minu meelest.
Siis Huidai Getz..erinevalt fordist, ei anna see isegi lubada, et temast kunagi võiks auto* saada.

Ja kuigi Skoda -d iseenesest on täiesti sõidetavad ja mõistlikud minu meelest (uued siis just), on need Fabiad ikka ja endiselt ühed parajad kelgud.

Autod millel on salong kokku klopsitud plastikust, ongi peldikud.
Vb uuena, kui ei kolise ega nagise on ilus ja tore..aga kole kiiresti muutuvad need autod selliseks pageti auto laadseteks minumeelest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 22:15 
Kasutaja avatar

Q123 kirjutas:
Reimers kirjutas:

Mis on üldse põhjus, et peab sinna armatuuri alla piiluma? Sõidu ajal piilud ka koguaeg armatuuri alla?

Normaalsetel autodel on seal ikka plast katted kuni põrandamatini :) Juhi jalge pealt ühel Escaladel suht ohtlikult juhtmekimp rippus, vaata et jalg taha ei jää sõites

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 22:47 
Kasutaja avatar

Ma ei ostaks endale ROHELIST ega koledat autot , kole auto on siis see mille kohta paljud ilmselt nõustuvad,et kole auto .

2002a ford explorerit kah ei ostaks, käisin ühte vahetuse eesmärgil vaatamas ja see oli küll alla igasugust arvestust kõiges millegipärast, venna 98 explorer tundus kah korralikumu ehitus kvaliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 22:50 
Kasutaja avatar

Karta on et mitte kuna tegemist oli ka päris uute Viking motorsi Eskalaadidega jne. Kui ikka mitmeid aastaid järjest autode kallal toimetada siis jäävad silma sellised asjad (Tegin poleerimist,keemilist jne.)

Miks japs nüüd ette jäi ? Mulle meeldivad igasugused automargid :) Nagu ma mainisin siis igal automargil on oma head ja vead

Mainin ka ära et Honda salongi kvaliteet on suhteliselt viisakas, Bmwl on jah natukene parem

Parem oleks siiski kui see on arutlusteema, mitte mahategemise teema :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.11.2011 23:38 
Kasutaja avatar

See küll ei puutu otseselt teemasse, aga ma pole hullemat autot signa paigaldamiseks näinud kui Eagle/Chrysler Vision. Armatuuri alla juhtmeid ühendada oli õudusunenägu. No lihtsalt ei ole jalgade juures ruumi et vahele pugeda, oletigi on ju paras laev. Lõpuks oligi osa minust kõrvalistmel ja pea siis kuidagi rooliall, samal ajal jootekolb veel käes. Peale seda minu suhtumine ameerika autodesse kui tohutumugavatesse suurtesse autodesse küll muutus. Devil saab nüüd jälle miljon plus argumenti tuua kohe, aga ...
Ja noh tean inimest kellel kunagi see auto oli. Siis oli ta veel mitte just kõige vanem asi, 2000a algus, 90ndate keskpaiga auto. See oli ikka rohkem remondis kui sõidus. Ta juba ise naeris, et see oli Peterburi tee töömeeste õppeauto.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 05:19 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Ja kuigi Skoda -d iseenesest on täiesti sõidetavad ja mõistlikud minu meelest (uued siis just), on need Fabiad ikka ja endiselt ühed parajad kelgud.

Noh tegelikult olles golf5 ja uue fabiaga sõitnud, siis peaks mainima, et kuigi välimuselt on nad erinevad, siis sõidutunnetus jms on golfiga ikka VÄGA sarnane. Sisuliselt võikski öelda, et golf5 teises kuues (mida ta ka reaalselt on). St sugugi mitte ei ole see auto enam kelk vaid täitsa arvestatav sõiduriist. Muidugi kui seal kapoti all on 1.2l r3 mootor, siis noh, kelguga saaks ilmselt kiiremini liigelda.

Samas ega ma seda muidugi vabatahtlikult ei ostaks ka. Samamoodi ma ei ostaks omale golfi. No võibolla mingi GTI või R32. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:10 
Kasutaja avatar

Mina ei ostaks elusees viimase põlvkonna Toyota Corollat, sest minu arvates on see kõige magedam auto, millega sõitnud olen. ARKis aasta tagasi eksamit tehes, ei jõudnud ma seda masinat oma peas ära kiruda. Sõita oli nii ebamugav ja vasak jalg kippus ka valutama. Salong nägi ka välja jube odav ja mage. Kuigi varustust on seal rohkem kui mu preaguses Audi A4s, siis ostaksin ma igakell vana B5 kerega A4, kui selle sara.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:13 

krss kirjutas:
Hydration kirjutas:
Autod millel on salong kokku klopsitud plastikust, ongi peldikud. Vb uuena, kui ei kolise ega nagise on ilus ja tore...
Päris karm hinnang, kuna selle alla lähevad kõik S-mersud jms tänapäevane odavalt kokku klopsitud "laiatarbeluksus". Kui palju on praegu üldse tootmises autosid, mille salongis ei leia plastikut, vaid kõik kellad on spooniga kaetud liimpuitplaadil või metallist või siis nahaga kaetud metallist armatuurlaud jms salongipudinad? Sinu valik, mida Sa üldse ostma oled nõus, on väga kitsas, väga stiilne ja väga kallis. Äkki jagaksid nende valikute kohta pilte ka lugejate autode teemas? :P

Ei, selge see, et armatuuri all või kuskil peabki plastikut olema..aga rohkem pidasin silmas neid autosid, kus salongis peale istmete on kõik muu plastikust.
Uksepolstrid, armatuurid jne .. ime, et käsipidurid ja käigukangid mõnes masinas üldse on suudetud vähe kangemast materjalist panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:27 

Votex kirjutas:
Mina ei ostaks elusees viimase põlvkonna Toyota Corollat, sest minu arvates on see kõige magedam auto, millega sõitnud olen. ARKis aasta tagasi eksamit tehes, ei jõudnud ma seda masinat oma peas ära kiruda. Sõita oli nii ebamugav ja vasak jalg kippus ka valutama. Salong nägi ka välja jube odav ja mage. Kuigi varustust on seal rohkem kui mu preaguses Audi A4s, siis ostaksin ma igakell vana B5 kerega A4, kui selle sara.

Ega vanemgii corolla muljet ei avaldanud, see mootori juhtimine on nii ajuvaba minu jaoks, tunnetust üldse pole, pöörded kõiguvad pilla palla 500-1500 kui manööverdada inimlikult tahad. Mingi 93a oli aga igatahes parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:31 

mihkel-m kirjutas:
Hydration kirjutas:

Noh tegelikult olles golf5 ja uue fabiaga sõitnud, siis peaks mainima, et kuigi välimuselt on nad erinevad, siis sõidutunnetus jms on golfiga ikka VÄGA sarnane. Sisuliselt võikski öelda, et golf5 teises kuues (mida ta ka reaalselt on). St sugugi mitte ei ole see auto enam kelk vaid täitsa arvestatav sõiduriist. Muidugi kui seal kapoti all on 1.2l r3 mootor, siis noh, kelguga saaks ilmselt kiiremini liigelda.

Samas ega ma seda muidugi vabatahtlikult ei ostaks ka. Samamoodi ma ei ostaks omale golfi. No võibolla mingi GTI või R32. :D

fabia on ikka polo teisend

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:48 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
dellu kirjutas:

ahjaa, jättes juhtmetele ligipääsu teemadevalikust kõrvale, siis leidub siin ehk kunne, kes tahaks ruuverite maastikuautude alumisepoolee loogikast tiba pajatada?

Kuningat ei kritiseerita!
Mina olen vaimselt valmis mis iganes põlvkonna RR ostma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2011 12:50 
Kasutaja avatar

Puhas audi usku.
Näiteks Sai just 2006 a kolmanda seeria bmwga sõidetud. Aknaraamid vms. uss sees jms. Mugav on ja edasi ka läheb . Ilus näeb ka välja aga mädaneb ka :S
Ilmselgelt mujal markides samasid jamasid veel.

Viimati muutis hallscorpio, 19.11.2011 12:54, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis