Nii,võtsin mootori siis maha,tegin lahti,ja mis ma sealt leidsin?

1 keps oli lännu
Seekord teen tembi näidiku kah korda:D

Täna sai siis veidi mudru kah ostetud:
Küünlad uued
Juhtmed on kah uued
Õli+filter
sisse-väljalase tihendid
Homme hakkan tuunima ja viskan vahele tagasi.
Aga krt halaks kah veidi.Automaailm ikka jube homode kari.Läksin siis sinna kvaliteet kauplusesse,et vaja sellele mootorile tihendeid,"Õelde,ei ole" mine vaata AutoEksperti.Läksin siis sinna ja,meil kah ei ole,aga kui vaja tellin,mine vaata Automaailma seal kindlalt on.Öeldi,ei ole ja saadeti siia.Tüüp ütles siis et oota ma vaatan,
kas tegelt kah ei ole neil,vaatas ja ütles,et täitsa olemas neil,kirjutas veel koodid kah veel üles.Läksin siis tagasi(seekord siis teise teenindaja juurde),et sellele mootorile seda vaja.Aaa ma ei tea,mul vaja kere koodi,ma ei oska öelda meil midagi on laos,aga ei tea kas sobib

.Ok ütlesin siis et,aga tooge siis siia mis olemas vaatan kas siis sobib midagi(kolled olid autos muidu kaasa)"ma ei saa mul vaja kere koodi(Tyra kust mina tean kust see mootor pärit on,mis sinna peale oli ennem pandud)Läksin juba nii närvi,vaatas veidi ja lonkis siis taha ja tõi õiged asjad ära.Vaja kohe kurat jonnida ja mingit paska ajada.Ei saa aru,inimestele seal eriti vastu ei tulda,see juba mitmes kord,kui seal mingi varuosadega jama on mul

Lõpp hea,kõik hea