delta kirjutas:
Braavi! Tehke foorumisse postituste alla aastapalga lahter ka, siis saavad siag-i sugused ehk vähe näppe klaverist eemal hoida, "kadedad" käivad muudkui vaatamas ja imestamas, et mees ikka oskab elada.
Mees ise alustab trollimist (vaadake järgi eelmiselt lehelt kes alustas sellise üleoleva žestiga), annab veel hoogu juurde ja siis kui näeb, et tuleb korralik vaht üles teiste poolt, siis paneb ise ja seejärel ka mõni teine tarkpea mõne hea killu maha, et kui tegija ta ikka on ning kuidas kadedad, õelad eestlased ei anna talle ruumi olla.
Ei, ega midagi, pane edasi samamoodi. Selliste isakeste tarkusest pole kunagi küllalt...
Sul ka mingi sünnidefekt? Tuli hulk kommentaare, et kuidas 600 euri iga aasta on palju rehvide jaoks. Vastasin, et kui ma 600 kuus teeniks, siis oleks jah, aga minu palga juures pole. Kogu asja mõte on see, et mina prügis ei sori. Milleks on see foorum siin? Asjade üle arutamiseks. Kui ei meeldi, ära loe. Minu pärast võite ennast lolliks siin filosofeerida selle üel, kuidas ma raha raiskan. Minu mõttemaailmas ei muuda see midagi.
P.S. See hammustatud vorst mul kapis hakkab vanaks minema. Kes tahab, see jõuab veel ära viia kiiresti.