Teema paistab omaette elu juba elama.
Vahepeal polegi miskit teinud.Kuna ootamatult sai suvi ja isegi sügis läbi ,siis sai jahutusvedelik korralik sisse valatud,aku täis laetud ning auto kaatrite ,kabriode ja tuboautode vahele suurde angaari magama viidud.Luugid irvakil kergelt ning voodilinad kerele katteks peale tolmu ja kogu musta maailma eest,mis seda valget kiisut määrida võiks.
Peab mainima,et kvaliteetse sakslase suurest,vaiksest,puhtast ja mugavast toast NN jõusaali või lausa sportautosse ümber istumine oli tõeline kultuurishokk.MILLINE ROOL?

Naljanumber eks...Hetkeliselt võttis võimust see vägev ning kordumatu disain ning puhtus ja läikivus,tolmukübemeta valge värv ning madal ja jäik veeremisosa telekate ning mootori MÜRA vahel.Tegin väikse tiiru...tore ,et elus on asju ,mis peale pikka eemalolekut südame nii soojaks teevad.Väike,isegi omamoodi tobe kurja näoga vene mänguauto näitas sõites välja tänu aastate pikkuse peenhoolitsuse eest ning tundis rõõmu taasnägemisest.Kaugele me küll ei läinud,sest kindlustus lõppes.Sellegipoolst on ülimal tore mõelda ,et selline sõber garaasis on.
Aegajalt saab ikka internetis natuke pilte vaadata.Elu hetkel sedasi,et ega väga aega ehitada pole.Mõtteid iseenesest on.Tahaks 2x 15 tollist kõlarit tagaistme asemele ehitada koos suure võimendiga ja lisa akuga,velgedega miskit mõelda,ning uksepolstrid võiks mingid vägevad tulla.Tehnilise poole pealt sai vastuvõetud otsus.See auto jääb kruisimiseks,suviseks tsilliks ja niisama kardirajal keerutamiseks.Kiire auto toorikuks on juba saksa inimene midagi potentsiaalsemat loonud,kui kunagi peaks jälle viitsima.Vana ja laisk öeldakse? Pigem ei taha ma seda autot,kui tervikut ära lõhkuda enam.Igal asjal on seal oma ajalugu ja väärtus.Ühel suurem,ühel väiksem.Amordid peaks taga miskid tuugamad panema,kui järele mõelda.Ja sellegipoolest tahan ma kõik euro suveks maha jätta ning jälle selle autoga 11 000 km sõita 7 kuuga ilma remondi ja vigadeta(juurdeehitus ja kontroll sinna alla ei käi)...tõest loodan,aga kardan ,et mõningad elulised aspektid selle nurjata võivad...aga ma usun et auto ootab.
Pilte lisada pole.Muutunud pole midagi ja sama asja 100x pildistada pole pointi.Ehk lugeda on viitsimist.
Tundub,et talveks võtab auto mudel teema järje üle.Igati positiivne,sest siis ei paista omaniku ajapuudus välja