Hiljuti sai EVO kõrgemaks tõstetud, eest suht maksimumini (spoila 18cm) ning tagant jäi 1-2 senti veel tõstmise ruumi, kõrguseks 20cm spoilast...cayenne on nüüd madalam
(madalaimas astmes :p)
Piduriklotsid läksid ferodod tagasi, sest arvata on, et talvel ma neid Perfomance Frictioneid soojaks ei saa.
Õli läks talvine 5w-40 Mobile1, ls 40'000km. (viimase 10'000km jooksul oli see 4-s õli vahetus)
Ning muidugi sai ka naelad alla krutitud, aga no mida pole, see on lumi

Mingi päev möödasõidul katsetasin korraks naeltega HI (ehk siis see 585hj) seadistust....~100km/h ning turbo ei jõudnud veel järgigi õieti tulla, kui kõik rattad juba sädemeid pildusid märjal asfaldil...
Piike ja pidureid pole veel leidnud st Raidami käest ikka saab, aga ehk on kellegil üle jäänud ning karjuvat vajadust veel pole, sest ma ei ole enam üldse kindel, et me korraliku talve näeme.
Aga ka suvel läheb vaja sellist asjandust
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000WDTIOE
2 akut komplektis, hind koos saatmisega ~100€ ning tutika akuga lasi kenasti jooksu velgi kinni-lahti, reviedes kiidetakse ka taevani, eks 1000€ ole kindlasti parem, aga mul ei lähe seda arvatavasti just väga tihti vaja.
Õliga seoses, eelnev Motul 20w-60 oli suht tüütu mootori hääl 100km/h juures, mobile 5w-40 on niivõrd palju vedelam, et mootor liigub kergemalt ning ka undamine vaiksem tänu sellele....mis muidugi ei tähenda seda, et ma seda motulit parimaks õliks ei peaks suvel.