Peale mitmeid imelike vahetusi ja muid naljakaid tehingud tekkis üks kummaline kulgur töökotta.
Organiseeritud peldik eesti liikluses, OPEL
Rekord, no ma ei tea mida see küll peaks tähendama sest kiirendust saab mõõta kalendriga, kuid ta on siiski OLEMAS!

Sünniaasta on ilmselt 1982 , kuid esmane register on tehtud 01.01.83 , sel kuupäeval tuli tehasest juba E2 , mis näeb väheke teine välja.
Mootor on tal jällegist masuudipress, ilma lisaõhupressita.
2,3 diisel ja toored 53 kw, vist?
Aga mis peamine, ülevaatus on ja ametlik, auto on arvel ja tõin ta täna ca 130km tagant ära Tartusse. Vahva ja muretu sõit koju oli.
Sõita on tegelt vahva, pehme, küllaltki vaikne, istumisruumi jagub...
90kmh on selline rahuliku kulgemise kiirus, kütet ka nagu eriti ei küsinud....
Põhjus miks selline liikur nüüd mu töökojas on lihtne, kere on alt roosteta, 1 ainus auk mis on 3cm diameetriga, muu kere on vist suurematest matsudest vaba. Sirge, uksed käivad ja sõita saab, kuidagist omamoodi fiiling on tegelikkuses sõita sellise autoga. Ning peamine, kui libe maha tuleb siis peab mingisugune talve auto ikka olema ka olemas tagaveolisena. Saate isegi aru.
VB ehk isegist viitsin kätte võtta ja oma tagumendi ja oblika vedada ntx uunikute talverallile....
Eelmine omanik on natuke vaeva näinud ja paigaldanud algselt puuduva roolivõimenduse ja roolikarbi vastava.
Loomulikult on see traktor varustatud kepikastiga ja pedaale on ja rohkem kui jalgrattal.
Ainus lisa sel autol on ilmselt katuseluuk, enamik teisi mida ma näinud olen on alati olnud ilma luugita.
Ülejäänud on tavaline opeldik või mis iganes.
Aga tegelt peaks selle vana ja hirmkoledat värvi autoga midagi ette võtma. Ülevärvima ehk? Roostet peaaegust ei ole.
Kel on mõni esinduslik pilt antud kerega kenamast isendist siis pane siia teemasse juurde.
Aga nüüd koleroheline oiplööd:
Täna 29dal. nov.

Kui mind liikumas näete sellisega siis ärge pahandage venimise eest sest see auto on tõesti nagu kuukulgur aeglane.