Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 965, 966, 967, 968, 969, 970, 971 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 03.12.2011 21:17 

Ilgelt igav NV on. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.12.2011 21:25 

Tanel kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
Prelude20....miks sa nii kindlalt arvad et jutt on e36? :D Muidugi e30 ka just suurem pole, aga oma juhitavuselt ( iS on ikkagi kaalujoatuselt üks parimaid kolmeseid) on mõlemad eeskujulikud.

Sõidetavat E30 ISi sa küll tuhhi eest ei saa.

No reeglina mitte, aga on ka erandeid. E36 ka ju ei saa? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 02:06 

Kas täna on Tartus mõni varuosade pood ka avatud?

E: valesse teemasse sai

Viimati muutis mihkel170, 04.12.2011 02:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 02:09 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Probleemiks on ketiajami kulumine mille remont jääb suurusjärgus 500-1000 euri. Lekkima kipuvad veel eest rinnaplaadid. Maha ei tee aga soovitama ka ei kipu :)

jep tnx... selline nõu väga oodatud... mul kaks sõpra kes IS-ga seotud .. üks sõidab päevast päeva sellega... on mingi 40k sellega maha kütnud ja teine ostis samamoodi naisele. Esimene on tõesti mingeid imelikke summasi sinna autosse pannud, talle vist Väga :D meeldib ka see auto, veits põhendamatu, ok on kuidas on... viimane ütles et savi, ära põe, uus mootor maksab 200€, ei tea kui tõele see jutt vastab, ise pole harjusnd nii odavate mootorite hindadega, isegi vanamehe vanele opelile maksis ecotec mootor 300€... (mille ma kogematta kotti lasin) :D ... sellega seoses opeli saab ka selle raha eest aga naine vist ei ole nõus sõitma sellega :)))) (loe:päriskindlasti, naised, vähemalt minu oma, vihkavad opeleid, ja punaseid ja rohelisi autosi :D) nii et .... kui mõtteid siis tuld... praegu on Golf, Honda, IS, ja mingi laceri saab ka selle eest... subaru võiks ka võtta aga 4vedu vist kipub hinnaklassist välja jääma...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 02:26 

Vaatasin sport balticu pealt poksi ja ei saa aru kuidas helenius võitis punktidega :S Sai inglaselt vasta hambaid igas raundis mu arust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 06:40 

Heigo_K kirjutas:
Saunas käidud.
Üle pika-pika aja tegin sauna. Nüüd on olemine super.
Täiuslikusest oli puudu õige puu saun ja mõned õlled. :)

Vanast e32-e risust istuda 2001a väga korralikku galanti, võrdub ajas tagasirändega :D

Nii ongi! :D :) :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 06:46 

Vaikselt sai saunas ka tiksutud ning naabervalla pidu oli ka suht hüva. Ehk saaab nüüd silmad kinni visata :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 07:10 

Läksin peole oma autoga, koju jõudsin sõbraga.. eks homme läheb oma autot otsima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 11:30 
Kasutaja avatar

täna ei juhtunud, aga eilse päeva viimastel minutitel oleks tänu "Dimale" oma Corrado mahakandmisele sõitnud. Tulin siis mina linna poolt mööda Endla tänavat mööda (Kristiine keskuse eest niiöelda) ja liikusin Mustamäe tee/Paldsiki maantee risti suunas. Endla/Tulika ristis ootsas vasakus reas foori taga E46 (vist) BMW, millel taga kiri AUTOPESULA tagurpidi, ehk siis tähtede ülemine osa on allpool. Kuna mina tulin hooga siis minu liikumiskiirus oli hoopis teine, temal läks just foor roheliseks. Ja niikui sõitma hakkas siis üle Tulika sõites otsustas, et ma lähen hoopis Statoili. Loomulikult ilma suunatuleta ja tuimalt peale keerates. Ma olin küll juba kindel et nüüd on korras ka. Aga viimasel hetkel niipalju vist nägi et sai jõnksu tagasi tõmmata ja mina sealt samast tankla otsast täpselt sisse keerata (selleks ajaks olin täpselt hoo maha ka saanud). Siiamaani imestan et sealt äärekividest täpselt mööda mahtusin. Pärast siis härra käest küsima minnes, et mis toimub tuli ainult venekeelne mõmin. Kui vene keeles küsisin, et kas tal silmad ka peas on, hakkas midagi jahuma minu tuledest. No ei sõida ma öösel udukatega (sellel autol hetkel polegi neid) ja ees olevad tuled valgustavad (seega ka paistavad kätte hoopis paremini kui originaaltuled). Kuna oli kiire, siis rohkem ei viitsinud jahuda, aga vahetult enne saadeti sinna ilusasse venekeelsesse kohta ka. Krt kui sa keerad niimoodi ette, siis vabanda et ei näinud või midagi, aga veel hüppama ka hakata. Kahjuks autopesula.ee järgi välja ei tule, keegi teab, mis see koht tegelikult on? Esiklaasil on veel mingi telefoninumber ka suurelt ülemises servas.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 11:58 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
täna ei juhtunud, aga eilse päeva viimastel minutitel oleks tänu "Dimale" oma Corrado mahakandmisele sõitnud. Tulin siis mina linna poolt mööda Endla tänavat mööda (Kristiine keskuse eest niiöelda) ja liikusin Mustamäe tee/Paldsiki maantee risti suunas. Endla/Tulika ristis ootsas vasakus reas foori taga E46 (vist) BMW, millel taga kiri AUTOPESULA tagurpidi, ehk siis tähtede ülemine osa on allpool. Kuna mina tulin hooga siis minu liikumiskiirus oli hoopis teine, temal läks just foor roheliseks. Ja niikui sõitma hakkas siis üle Tulika sõites otsustas, et ma lähen hoopis Statoili. Loomulikult ilma suunatuleta ja tuimalt peale keerates. Ma olin küll juba kindel et nüüd on korras ka. Aga viimasel hetkel niipalju vist nägi et sai jõnksu tagasi tõmmata ja mina sealt samast tankla otsast täpselt sisse keerata (selleks ajaks olin täpselt hoo maha ka saanud). Siiamaani imestan et sealt äärekividest täpselt mööda mahtusin. Pärast siis härra käest küsima minnes, et mis toimub tuli ainult venekeelne mõmin. Kui vene keeles küsisin, et kas tal silmad ka peas on, hakkas midagi jahuma minu tuledest. No ei sõida ma öösel udukatega (sellel autol hetkel polegi neid) ja ees olevad tuled valgustavad (seega ka paistavad kätte hoopis paremini kui originaaltuled). Kuna oli kiire, siis rohkem ei viitsinud jahuda, aga vahetult enne saadeti sinna ilusasse venekeelsesse kohta ka. Krt kui sa keerad niimoodi ette, siis vabanda et ei näinud või midagi, aga veel hüppama ka hakata. Kahjuks autopesula.ee järgi välja ei tule, keegi teab, mis see koht tegelikult on? Esiklaasil on veel mingi telefoninumber ka suurelt ülemises servas.

Pesula vana Bikers Pubi kõrval

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 12:23 
Kasutaja avatar

Noh eks selliseid vähem või rohkem ettekeeramisi on iga päev, aga siis ikka jõuad reageerida, aga eile oli küll selline tunne, et nüüd on selle autoga kõik ka. Ehk kogu oma aeg vastu maad. Oleks ma mõne teise autoga olnud, millest kahju poleks, siis vist poleks pidurdanud ka :) (aga noh see on teoorias, praktikas refleksid ei lase nii teha). Oleks ta oma pöörde Statoili ära teinud nagu plaanis oleksime kindlalt koos olnud ehk mul poleks enam kuskile minna olnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 14:13 
Kasutaja avatar

Ove. kirjutas:
Täna on ülemuse sünnipäev. Tööd teha ei lubanud, käskis end ilusti riidesse panna ja tervist varuda...

Ravim nimega "Carsil" on profülaktilise toimega maksa elueale :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2011 14:28 
Kasutaja avatar

Eile süvendati minu mittesallivust politseisse tunduvalt.