FOX1000 kirjutas:
Black66 kirjutas:
Drag kirjutas:
Iff kirjutas:
Drag kirjutas:
Iff kirjutas:
Täitsa pekkis. Olen tundaega vaadanud netist omale mingit uut autot ja ei ole lihtsalt mitte midagi. Tahaks suurt, odavate ülalpidamiskuludega taga või nelikveolist diiselautot. 3.0D BMW E38d jäävad juba hinnapiirist välja nagu ka diisel S mersud ja Audid ning allapoole neid pole midagi muud.
Mõni E-Mersu siis ehk, pole ka just väga kallite ülalpidamiskuludega, samas üsna ruumikad.
w124 kere või w210 ? Tegelikult sirvisin neid mõlemaid eile aga seal tekkis mõlema kere puhul vajadus mul, et ta oleks disla, automaat ja kindlasti nahksisuga
Tegelikult ma jõudsin ka peaaegu otsuseele, mis auto järgmiseks tuleb- T4 kerel Transporter/Caravelle. Nahaga ja tomateid vähe saada ja kallid aga odavama otsa poolsed on parajad toorikud, et neid enda tuju järgi seest ümber teha.
Mõtlesin 210 aga 124 on veel odavamate ülalpidamiskuludega. Samas enamus mootoreid ja kaste on suht pommikad.
W210 on tõsine BS. Been there, done that. Kere mädaneb vägisi kätte ära. Sai autole korralikult lastud värviparandused ära teha ja poole aasta pärast olid juba jälle roosteplekid väljas. Plekid olid kõik originaalid ning avariid polnud tehtud. Enne Eestisse toomist oli sõitnud Saksas. Ehk et kaks aastat Eestis ning esitiib juba auklik.

Mootor oli 130kw diisel, see oli selle auto juures ka ainukene enamvähem asi. Kütusekulu oli muidugi juba suht ulme, maanteel 8-9l sajale ja linnas 12-13l sajale. Sillad olid kah juba küllalt keeruka ehitusega, palju igasuguseid puksikesi ja muid vidinaid, mis alatihti vahetust tahtsid, küll kobises siit midagi, küll sealt.
sul pidi küll vist päris räbal isend olema?!
Sellist hullust pole vast vaja tarvis rääkida....
keretööd lasid teha-lasid sit*asti,mootor võttis palju küttet? arvatavasti ei hoidnud sa seda korras- reaalne laks on linnas 10 võib ka mingil määral 11 tulla kui ihkad vajutada, mntl võtab ta 6-7.
210 on esisild ikka väga lihtne võrreldes mõne bmw.
tundub lihtsalt et oled olnud kõva kooner auto pealt....

Kaheksa kuuga autosse 3000€ ja ma olen kooner? Vaevalt.
Keretööd tehti korralikult, kust vaja, keevitati, üks uus karp läks külge jne. Põhi oli kah korralikult pehme lõpuks.
Maanteel ei võta sul 3.0 turbo elusees 6 sajale, võibolla 80 sõites vaid. Minul nagu alla 8 polnud väga maanteel juttu. Linnas ongi selle mootri õiglane kulu 12, väga paljudel tuttavatel on selline olnud ja kõigil koguaeg 12 sajale. Õli vahetasin iga 10000km, tehas näeb ette 15000km.
Tegemist ei olnud ilge räimega, küllalt viisakas auto oli tegelikkuses, aga koguaeg tahtis midagi tegemist. Sellist töökindlust küll enam ei ole, nagu W124'l. Ostsin ta umbes 80000 krooniga ja müüdud sai 60000krooniga, umbes.
210 esisild on ikka kordades keerulisema ehitusega juba, kui W124. Mida rohkem pukse, vardaid, seda rohkematel asjadel on seal ära kah kuluda. Ma ei olekski väga kuri selle auto peale, aga no see plekk ja põhi on küll ikka totaalne BS.
enne seda sai väga pikalt omatud Omegat ning pärast W210 on olnud Range Rover ning mõlemad on selgelt paremad autod, vastupidavuselt, juppide hinna poolest ning rooste poolest. RR on üldse alu kerega, pole mingit probleemi.