krss kirjutas:
+1
Sellest lähtuvalt soovitus, osta praegu mingi suvaline odav juust, millega sõita saab, siis on aega rahulikult korralikku autot otsida.
Black66 jutuga igati nõus, kurvasilmse võrdlemisel sõltubki sellest, millega võrrelda. Mul on üleüldse raske aktsepteerida sellist esisilda, mis on võimeline "laiali" vajuma. Ja mis vastupidavuse etalon see W124 veel on? See on ju kvaliteedilt võrreldav suvalise hiinakaga, kui hakata võrdlema näiteks W115 või W123-ga

... olgugi, et mõnegi teise käkiga kannatab võrdluse auga välja.
Selge see, et W124 võrdlemine W210'ga on tegelikult kohatu. Kuid kui panna nt kõrvuti omaaegsed tagaveolised, ehk W124, E34 ja Omega A, siis W124 on ikka klass omaette, sillad kestavad, mootorid pommikindlad, suur jne. Omega A seevastu palju probleemsem. Kui ma aga panen võrdlusesse kõrvuti W210, E39 ja Omega B, siis vaieldamatult on parim mu jaoks Omega B, sest imekombel on ta kõige suurem ning kõige vastupidavam.
Arvestades, et aasta on 2011, siis vaevalt enam korralikku W123'e kuskilt leiab ning üldse, palju on neid inimesi, kes veel sellisega on nõus sõitma? W124 on juba linnapildis ikka üsna harva nähtav asi, taksomehed sõidavad ju kõik ülimoodsate kurvasilmsetega, millel 2,2CDI mootor. Võtab vähe kütust. No mis sellest, et pihustite vahetuseks raha ei ole, eetriga saab ikka käima.