Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 14:31

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:07 
Kasutaja avatar

Öösel hakkas järsku paha,iga tunni aja tagant pmst ropsind.mingi viirus liikvel?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:08 

Kivissaar kirjutas:
Ära haugu!
pole ma mingi tsurka! ja pole eales delfis käinud kuskil kommentaariumis või mis iganes kohas!.

Ansipit süüdistada on ka suht lapsik haukumine ju :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:18 

Ansip on kõiges süüdi !!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:20 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
Mehed me siiski elame eestis!
Meil on Ansip pukis!

siin võid iga asja eest saada trahvi ja kottida.

Tehasest neid on 2 paagiga. aga kui ma panen sellele teise paagi alla ja piiri peal vahele jään. kui mul passis märget ei ole siis on kellad hellad;)
Peab Vist Arkis käima uurimas seda. ega muidu vist vastust ei saa.

Kivissaar kirjutas:
no tänu meie seadustele on igasugu muudatused väga raskeks läinud ja kõik need muudatused on tulnud selle ajaga mil meil reformarid pukis on olnud;)

tsurkad on delfi kommentaariumist bänni saanud ja foorumisse kolinud ?

Ära haugu!
pole ma mingi tsurka! ja pole eales delfis käinud kuskil kommentaariumis või mis iganes kohas!.

siis võiksid delfisse pilgu peale visata. Seal sinusuguseid Ansipit, reformikaid ja eest vabariiki kiruvaid tsuhhnaasi karjade kaupa. Saad endasugustega kommunikeerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:32 
Kasutaja avatar

rau1 kirjutas:
Keegi veel juhtub sikupilli või ülemiste keskuse parklas kokku mingi venelasega, kes jookseb peata parklas ringi ja räägib lugu, kuidas ta "kiirustab tööle, tankis statoilis ja kogemata tankis rohkem kui tal raha on ja küsib võlgu pakkudes veel variante, et võtab telefoninumbri ja helistab pärast tööd, et toob raha tagasi jne jne"? Täna tülitas mind kolmas kord juba viimaste paari-kolme kuu jooksul. Huvitav, kas tal endal ei jää nägu vms meelde, koguaeg tuleb täpselt sama jutuga :)

Eriti pull oligi täna see, et ma mitte ei parkinud ära või midagi. Jooksis sikupilli keskuse foori taga seistes juures minujuurde. Muidugi tundsin vana kaugelt ära ja lasin akna alla, et pikalt saata.

mul tuli mustakivi statoilis ,3,50 tahtis,kuulsin et 50 senti,andsin selle ,ütles et ei ei ,3.50 võtsin 50 tagasi ja ütlesin et ei ei pole:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:51 
Kasutaja avatar

no erinevalt Sinust ma suudan objektiivselt asju vaadata.
Ilmselt sa ei ole kursis Sellega mida Ansip tegi siis kui oli aprilli mäss pronkssõduri pärast. ilmselt sa ei ole kursis sellega et kaitsepolitsei andis ansipile terve toimiku mis võib juhtuda kuidas juhtuda. vastavalt kellaaegadele ja sellele millal seda teisaldada.
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et 4 tundi enne teisaldamist kutsus Ansip ajakirjanikud enda juurde ja dikteeris neile ette mida järgmine päev lehes avaldada?
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et Vaatamata kõigile andmetele ja kõigile prognoosidele Ansip ja Reformarid teadsid et Masu tuleb ja ikka võeti vastu otsus ja aeti see pärast selle kaela et pronkssõduri teisaldamisega tekkisid välisturul tõrked ja sp venemaa ei tee kaupa.. hea ju kohe selle kaela ajada.
Ilmselt sa ei ole ka kursis sellega et Kõigist võimalikest variantidest PS teisaldada Valis Ansip just kõige hullema stsenaariumi!

Ilmselt sa ei ole kursis kõige selliste asjadega. seega Minu soovitus sulle... Hari ennast!
Ja ära nüüd südamesse võta sellepärast;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 12:51 
Kasutaja avatar

Vaat mis euro teeb. Kunagi aastaid tagasi oli kodukandis alkopoes koguaeg üks mees kes tahtis 5 eeki. Kuid patseeris seal ja kerjas inimestelt, meie hakkasime kutsuma teda "viska viis" meheks. Olid aeg, hämmastavat kelbast suutis mees toota küll.

Aga, üleüldiselt mäletan kerjuseid ikka kerjamas mõne krooni kaupa, max 10. Nüüd juba 3.50 eurot... Arvutage eekideks ise :o :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:10 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
Ilmselt sa ei ole kursis Sellega mida Ansip tegi siis kui oli aprilli mäss pronkssõduri pärast. ilmselt sa ei ole kursis sellega et kaitsepolitsei andis ansipile terve toimiku mis võib juhtuda kuidas juhtuda. vastavalt kellaaegadele ja sellele millal seda teisaldada.
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et 4 tundi enne teisaldamist kutsus Ansip ajakirjanikud enda juurde ja dikteeris neile ette mida järgmine päev lehes avaldada?
Ilmselt sa ei ole teadlik sellest et Vaatamata kõigile andmetele ja kõigile prognoosidele Ansip ja Reformarid teadsid et Masu tuleb ja ikka võeti vastu otsus ja aeti see pärast selle kaela et pronkssõduri teisaldamisega tekkisid välisturul tõrked ja sp venemaa ei tee kaupa.. hea ju kohe selle kaela ajada.
Ilmselt sa ei ole ka kursis sellega et Kõigist võimalikest variantidest PS teisaldada Valis Ansip just kõige hullema stsenaariumi!

Ilmselt sa ei ole kursis kõige selliste asjadega. seega Minu soovitus sulle... Hari ennast!

sa ei saa siis pronksõduri teisaldamise pärast enma kurki ja sibulaid venemaale müüa? Või ei lastud sind enam piiri taha bensiini ja viina/suitsu järele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:15 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
Iff kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
krt kas ma chevyle teise paagi saan legaliseerida?
paneks teise paagi juurde.
osadel neil on 2 paaki. mul üks.
kui saaks teise legaliseerida siis oleks hea.
üks pakkus s mesa vahetuseks 3.5 diisel.

Mida seal ikka legalieerida, lisa paak alla ja ma sõidaks muretult edasi.

ja kui piiripeal vahele jään?:D selles on asi:D
legaliseerida nii et toll möllama ei hakka. selles point.

Ei saagi legaliseerida 100 prossu ja usu mind jäädki vahele :)
SIis oled autost ilma kah :D
Vaheta ta s mesa vasta ära, ja kui tahad piiril käia siis vaheta see mesa omakorda econoline vasta ära :rokib
Kui juba nii kaugele jõuad siis leia mõni tuttav tollist ennem ja lase kontrollida vin koodi järgi.
Enamus on sitas nimekirjas ( igast manti ületoodud suitsud ja viina jne rohkem kui lubatud ) need ecod ja siis käid nagu lohh mööda röntgeni aint :)
Selge on see, et seda chevy sul selle raha eest siit keegi ära ei osta, kuigi buss on korda tehtud.
Üldiselt kõige lihtsam varjant oleks nii, et võtad selle mesa, müüd mingile grigorile maha selle ja lähed tood omale lätist econoline .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:17 
Kasutaja avatar

mitte midagi sellist.
Lihtsalt enamus seadused mis vastu on võetud Su armastatud reformarite valitsusajal on olnud kahjulikud tavainimestele.

Üldiselt mul on savi kes seal pukis on .. aga Kui me makse maksame ja neile palka sisi võiks ikkagi olla eeskätt Tavainimeste huvide eest väljas mitte oma firmade ja sponsorite huvide... ja rohkem ma diskuteerida ei viitsi sellel teemal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:18 

Kivissaar kirjutas:

Ma tahaks ka asju objektiivselt näha. Äkki valgustad kust sellised infokillud pärinevad või mille põhjal sa seda väidad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:28 
Kasutaja avatar

ei tea ta mitte midagi. Ta oli pronksiöö ajal mingi 16 aastane piimahabe. Nüüd loeb netist legende ja müüte. Lihtsameelsele võib kõike rääkida ning võtabki tõepähe igasusugus kelbast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:31 

Minu meelest oli üldse nii, et Ansip mitte ei teadnud, et masu tuleb, vaid on lausa selles süüdi. Priisle turul kuulsin, usaldusväärsed allikad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:33 

Majandus langus tuli ilmselgelt pankade süüläbi.
Laenati lõpus juba raha, mida reaalselt polnud riigil (pankadel ega kellegil teisel) olemaski, tagasi suur osa laene enam ei laekunud (kuna polnud mille eest maksta tagasi).
Mis see ansip tegi ? Sõi teie meelest raha ära ja masu tuli ? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 13:34 

Hydration kirjutas:
Mis see ansip tegi ? sõi teie meelest raha ära ja masu tuli ? :kill

Hmm, see variant mulle pähe ei tulnudki. Tundub loogiline :think

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis