Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 01:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic EG, 1.3 55kw > 1.6 118kw Swap '93 djelton
PostitusPostitatud: 14.12.2011 20:23 
Eliit
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Mis kuradi vahet sel on? Laske külksi ja asi vask, vahet pole kuidas ju. :D

No just :D.
Olgu see drift, powerslide, mäki kandikud vms. Külg samamoodi ees ja nägu peeretab samamoodi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 20:40 

Täpselt:D Vahet sel on, ise kah ammu juba leppinud, et FWD omanikuna võib õige drifti mõtte küll maha matta, kui mõnda uut autot ei soeta või suuremaid ehitusi ei tee:D

Aga nüüd jama:S St. sõitsin mõni päev tagasi paagi pea tühjaks(st. paak 45l, mina panin tanklas sisse 42l, seega oli paagis mingi hetk 3l).
Täna sõites paar korda auto teise käiguga nagu nõksutas kui kiirendasin minema, ikka väga räigelt. Lasin gaasi maha ja uuesti peale sujuvalt, toimis. Sõitsin siis veel mingi aeg linnas ringi ja läksin koju. 10meetrit enne kodu jõudmist suri auto välja ning enam tööle ei läinud.
Kuulasin siis, et kui süüdet sisse keerata, siis pump mitte ei löö 2-3sekki ühtlaselt kütet peale nagu muidu, vaid teeb korraks plõksu ja kõik. Mõtlesin, et äkki on umbes vms, tõmbas sita sisse, aga ei, proovisime ka Veiko töötava auto pealt võetud pumpa, ikka sama jama.
Järgmiseks läksin siis pearelee juurde. Sai vahetatud endal kodust leiduva vastu, ikka midagi, siis sai vahetatud Veiko töötava auto pealt võetud relee vastu, ikka sama jama.
Testisime multimeetriga ka, vool tuleb peale ainult pooleks sekundiks, kuigi peaks tulema rohkemaks.
Kõik kaitsmed ja möllud vaatasin ka üle, mitte ühtegi pole katki:/

Hetkel kiire sirvimisega on jäänud välismaa foorumites silma ECU:S Kui see on, sisi jääb auto määramata ajaks seisma, sest pole finantsi lihtsalt uue ECU ostuks:S

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 20:51 
Kasutaja avatar

Kütet juurde panid ikka?
Pärast on paak täitsa kuiv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 20:52 

Ei paak silmini täis, kui sõitsin 3liitri tühjani, siis paningi 43litti peale, üleeile, hetkeks sõidetud ligi 70km selle paagiga:/ Ega ma nii ull ka pole:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 21:54 
Kasutaja avatar

Tuleb vist öelda, et ehk oleks aeg auto osta? :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 21:58 

Räägib mees kellel pole ühtegi autot:D

Ei tea, oman juba ühte väga head autot, mida pidevalt karma ja muud saatuse tuuled pillutavad. Swapi puhul alguse värk, kui pole kõike ära vahetnud ja ei tea mis kuna jne.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:05 
Kasutaja avatar

VW_Motorsport kirjutas:

Kuule tõsiselt, hoia no suud koomale ... mis Sul ette jääb et haugud nigu krants ? Läks poisil pill perse, nu läks siis ... mida Sa siin soovitad koguaeg nigu oleks elukaaslane ?

Võiksid üldse alustada sellest, et vähe mõistust juurde kasvatada, see avatari nali on miski 14-15.a pubekate teema kellel till hakkab kasvama ja siis igal võimalusel karjutakse - hhähähä, a mul tuli 2mm juurde, sul 1mm hähä. A 'la mul kõvem kui sul.

Tahaks reaalselt teada, millega Sul need kurgikärudest GayWagenid sellele Vitutekile ära teevad ? Kiirus - no, ruumikus (ilmselt on Honda salong suurem) - no, välimus - mõlemad suht mööda aga no kandiline GayWagen igatetpidi katastroof ruudus. Kogu moos, ainuke asi millega Sa oskad / saad hüpata on vist küttekulu ... pretty much it.

Seega, koht Pitsu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:16 
Kasutaja avatar

KirillD kirjutas:
VW_Motorsport kirjutas:

Kuule tõsiselt, hoia no suud koomale ... mis Sul ette jääb et haugud nigu krants ? Läks poisil pill perse, nu läks siis ... mida Sa siin soovitad koguaeg nigu oleks elukaaslane ?

Võiksid üldse alustada sellest, et vähe mõistust juurde kasvatada, see avatari nali on miski 14-15.a pubekate teema kellel till hakkab kasvama ja siis igal võimalusel karjutakse - hhähähä, a mul tuli 2mm juurde, sul 1mm hähä. A 'la mul kõvem kui sul.

Tahaks reaalselt teada, millega Sul need kurgikärudest GayWagenid sellele Vitutekile ära teevad ? Kiirus - no, ruumikus (ilmselt on Honda salong suurem) - no, välimus - mõlemad suht mööda aga no kandiline GayWagen igatetpidi katastroof ruudus. Kogu moos, ainuke asi millega Sa oskad / saad hüpata on vist küttekulu ... pretty much it.

Seega, koht Pitsu.

Kas keegi käskis Sul midagi rääkida, kannad ise abikaasa rolli tal, et nii ruttu sõna oli vaja võtta?
Avatari lubatud igal inimesel ise valida ju, ei meeldi mulle ka sinu "välk perses" logo, vingun selle üle? Siin reeglites avatarid vabalt valitud, seega ära hädalda üleüldse selle üle.

Kas ma rääkisin oma nn. Gaywagenist, kui millestki ülimast? Hõõrusin DJ-le ette, mida tema mulle korduvalt ette hõõrunud on, justkui Golf pole auto. Nüüd nautigu oma "autot", mis tegelikult enamuse silmis pole tuhkagi väärt (jah, väljaarvatud mootor!!). Vana (20 aastat siiski üsna vana ju) auto puhul on lauslollus võrrelda mingit kuradi tippkiirust või välimust, mis on erinev puhtalt isendist, peaksid ju ka seda teadma. Aga no, on inimesi, kelle jaoks on esmatähtis tippkiirus, mida ilmselgelt oma Opeliga püüdma minna. Nii vanu autosid saab ehk võrrelda nende vastupidavuse, roostekindluse, juppide hinna, ja tõesti-tõesti ökonoomsuse suhtes.

Just my 50 cents, külamees! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:22 
Kasutaja avatar

Ei aga tegelt Kirill, sa oled nüüd mingi sr netihiiro nüüd v? Tõmba sa ka vähe tagasi.

Eltonile soovin edu ja loodan, et saad varsti jälle auto sõitma. Ja tahaks ka tõmmet tunda ikkagi. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:26 

Sinu loogikaga võin panna endale avatariks "Ke*in Le*ind *n p*de" ja see oleks siis norm?

Ning auto osa pealt üleks, et auto puhul ongi üks auto osa kulumine, iga asi kulub ja läheb katki, tore, et su GW ei lähe väidetavalt katki ja kui lähebki, siis teeb issi korda, naudi seda siis, mitte ära tee teiste autosid, mida ehitatakse ihu ja hingega maha. Kelle jaoks on auto punktist A punkti B liikumise vahend, kelle jaoks on see elustiil. See sitt, sülg, higi ja pisarad mis sa ühte autosse paned annavad auto valmides ja töös olles nii hea tunde, et soovitan sul ka kunagi seda proovida, kui just käed küljest ei kuku.

Aga kevin, kui ütled, et ökonoomsus oluline ja muu shitt, siis kurat sa 700meetri kaugusele kooli GW-ga käid, kui sõidu odavus nii tähtis on. Selle jaoks on jalad või kui nii ei jõua, siis jalgratas.

Lõpetame selle teema, mine oma GW-sid kiitma tagasi VolksWagen foorumisse(ei ütle samas foorumi kohta halbi sõnu, käin isegi aeg-ajalt vaatamas kuidas inimesed näevad vaeva oma auto kallal ning tõesti elavad autoga kaasa ning mulle see meeldib) ja ole rahul.

Ja Priidikule, kui kevin oma "arvamust" siin nii laialt jagab, miks ei võiks seda teha ka Kirill, üks OT kõik ju.

Aga sõitu saab siis kui auto tööle saan:D Ja siis kui sulle kuivema ilmaga peale satun, mingit minekut ma saabuvate libedate ilmadega küll näitama ei hakka xD

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:29 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Aga nüüd jama:S St. sõitsin mõni päev tagasi paagi pea tühjaks(st. paak 45l, mina panin tanklas sisse 42l, seega oli paagis mingi hetk 3l).
Täna sõites paar korda auto teise käiguga nagu nõksutas kui kiirendasin minema, ikka väga räigelt. Lasin gaasi maha ja uuesti peale sujuvalt, toimis. Sõitsin siis veel mingi aeg linnas ringi ja läksin koju. 10meetrit enne kodu jõudmist suri auto välja ning enam tööle ei läinud.
Kuulasin siis, et kui süüdet sisse keerata, siis pump mitte ei löö 2-3sekki ühtlaselt kütet peale nagu muidu, vaid teeb korraks plõksu ja kõik. Mõtlesin, et äkki on umbes vms, tõmbas sita sisse, aga ei, proovisime ka Veiko töötava auto pealt võetud pumpa, ikka sama jama.
Järgmiseks läksin siis pearelee juurde. Sai vahetatud endal kodust leiduva vastu, ikka midagi, siis sai vahetatud Veiko töötava auto pealt võetud relee vastu, ikka sama jama.
Testisime multimeetriga ka, vool tuleb peale ainult pooleks sekundiks, kuigi peaks tulema rohkemaks.
Kõik kaitsmed ja möllud vaatasin ka üle, mitte ühtegi pole katki:/

Hetkel kiire sirvimisega on jäänud välismaa foorumites silma ECU:S Kui see on, sisi jääb auto määramata ajaks seisma, sest pole finantsi lihtsalt uue ECU ostuks:S

Ehk on asi väntvõlli asendi anduris..Nii palju kui endal bensukaid on olnud siis nende põhjal tean, et pump saab enda signaali vändaanduri pealt. Ehk siis keerad süüte sisse, pump hakkab lööma mingi 3-4 sek. Vändaandurilt mingit signaali ei tule, siis lõpetab oma tegevuse ära. Paned auto käima,väntvõll hakkab põõrlema ning pump saab jällegi oma pideva signaali kätte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:31 

Hmm, ehk tõesti. Kuidas ta muidu inglisekeeles on, saaksin googeldades pildi ning näeks milline ta välja näeb. Kuidas seda muidu kontrollida?

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:37 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Sinu loogikaga võin panna endale avatariks "Ke*in Le*ind *n p*de" ja see oleks siis norm?

Ning auto osa pealt üleks, et auto puhul ongi üks auto osa kulumine, iga asi kulub ja läheb katki, tore, et su GW ei lähe väidetavalt katki ja kui lähebki, siis teeb issi korda, naudi seda siis, mitte ära tee teiste autosid, mida ehitatakse ihu ja hingega maha. Kelle jaoks on auto punktist A punkti B liikumise vahend, kelle jaoks on see elustiil. See sitt, sülg, higi ja pisarad mis sa ühte autosse paned annavad auto valmides ja töös olles nii hea tunde, et soovitan sul ka kunagi seda proovida, kui just käed küljest ei kuku.

Aga kevin, kui ütled, et ökonoomsus oluline ja muu shitt, siis kurat sa 700meetri kaugusele kooli GW-ga käid, kui sõidu odavus nii tähtis on. Selle jaoks on jalad või kui nii ei jõua, siis jalgratas.

Lõpetame selle teema, mine oma GW-sid kiitma tagasi VolksWagen foorumisse(ei ütle samas foorumi kohta halbi sõnu, käin isegi aeg-ajalt vaatamas kuidas inimesed näevad vaeva oma auto kallal ning tõesti elavad autoga kaasa ning mulle see meeldib) ja ole rahul.

Ja Priidikule, kui kevin oma "arvamust" siin nii laialt jagab, miks ei võiks seda teha ka Kirill, üks OT kõik ju.

Aga sõitu saab siis kui auto tööle saan:D Ja siis kui sulle kuivema ilmaga peale satun, mingit minekut ma saabuvate libedate ilmadega küll näitama ei hakka xD

Avatari kohta on minu käed täiesti suletud, neid reegleid teeb ju foorum, aga kuradi kõva oleks, kui ma teeks. Remondi kohta ei oska sa midagi tarka rääkida, kui pole näinud, kuulujutud jätame Kirilli pärusmaaks, eks? Minu läbisõidud on kuus 7000-8000km ligi, kuna olen üsna liikuv inimene, ja kooli käin autoga, kuna tahes tahtmata tuleb liikuda ka vahetunnil kuhugi. Ja nii möödaminnes pean mainima, et jalgratast läheb sul praegu vaja vist. :D Muidu tüli ei viitsi norida, aga no kui aus olen, siis päris ootasin lausa seda aega kui su autol midagi saba annab, sest see pidev mõnitamine, et kellel on auto, või kelle sõiduk ei vääri auto nime, ajas kergelt keema küll. Nüüd tea, et ka sinu Civic seda paganama auto nime ei vääri. :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:39 

crankshaft position sensor

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.12.2011 22:43 

ah tra saame kokku linnas ja vaatame mis edasi saab ? kas hakkan teil kõigil näppe audi uste vahele lööma ?
nagu ma aru saan siis teil mingi kohalik vimm, et saaks ikka kokku ja ajaks asjad joonde ?

aga elton, õnneks on civic nii odav pill, et väga kahju ei ole kui midagi vaja parandada... nii et, anna hagu aind. kõik asjad ju väsivad ära kunagi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis