djelton kirjutas:
Sinu loogikaga võin panna endale avatariks "Ke*in Le*ind *n p*de" ja see oleks siis norm?
Ning auto osa pealt üleks, et auto puhul ongi üks auto osa kulumine, iga asi kulub ja läheb katki, tore, et su GW ei lähe väidetavalt katki ja kui lähebki, siis teeb issi korda, naudi seda siis, mitte ära tee teiste autosid, mida ehitatakse ihu ja hingega maha. Kelle jaoks on auto punktist A punkti B liikumise vahend, kelle jaoks on see elustiil. See sitt, sülg, higi ja pisarad mis sa ühte autosse paned annavad auto valmides ja töös olles nii hea tunde, et soovitan sul ka kunagi seda proovida, kui just käed küljest ei kuku.
Aga kevin, kui ütled, et ökonoomsus oluline ja muu shitt, siis kurat sa 700meetri kaugusele kooli GW-ga käid, kui sõidu odavus nii tähtis on. Selle jaoks on jalad või kui nii ei jõua, siis jalgratas.
Lõpetame selle teema, mine oma GW-sid kiitma tagasi VolksWagen foorumisse(ei ütle samas foorumi kohta halbi sõnu, käin isegi aeg-ajalt vaatamas kuidas inimesed näevad vaeva oma auto kallal ning tõesti elavad autoga kaasa ning mulle see meeldib) ja ole rahul.
Ja Priidikule, kui kevin oma "arvamust" siin nii laialt jagab, miks ei võiks seda teha ka Kirill, üks OT kõik ju.
Aga sõitu saab siis kui auto tööle saan:D Ja siis kui sulle kuivema ilmaga peale satun, mingit minekut ma saabuvate libedate ilmadega küll näitama ei hakka xD
Avatari kohta on minu käed täiesti suletud, neid reegleid teeb ju foorum, aga kuradi kõva oleks, kui ma teeks. Remondi kohta ei oska sa midagi tarka rääkida, kui pole näinud, kuulujutud jätame Kirilli pärusmaaks, eks? Minu läbisõidud on kuus 7000-8000km ligi, kuna olen üsna liikuv inimene, ja kooli käin autoga, kuna tahes tahtmata tuleb liikuda ka vahetunnil kuhugi. Ja nii möödaminnes pean mainima, et jalgratast läheb sul praegu vaja vist.

Muidu tüli ei viitsi norida, aga no kui aus olen, siis päris ootasin lausa seda aega kui su autol midagi saba annab, sest see pidev mõnitamine, et kellel on auto, või kelle sõiduk ei vääri auto nime, ajas kergelt keema küll. Nüüd tea, et ka sinu Civic seda paganama auto nime ei vääri.