Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 00:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 22.11.2011 19:35 

GTIDriver kirjutas:
Pole mõtet midagi pistoletti keerutada, tegemist on lihtsalt kavala pakkujaga. Lase hind 800 peale, küll siis ära võetakse :D

:kill
:D
okok

Eino arusaadav, et tingid aga lihtsalt, tilganäppija oli niikuinii. 95a kont, nahk, automaat, must, sedaan, püsikas jne. Ma arvan, et 1000 on nagu naljahind sellise eest, müüakse siin täisplanku 524td 88a ka 1500ga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 12:05 
Kasutaja avatar

Arvatavasti ise ostaks ka enne 1500ga 88 aasta 524ja kui 1000ga 95 aasta 525TDA. Eeldusel et mõlemad on oma hinda väärt, tonnine e34 diisel tavaliselt on julm pusle.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.11.2011 23:08 
Moderator
Kasutaja avatar

Täna sai ise veidike tilka näpitud enda lohakuse tõttu.. Tuli meilile pakkumine, et 2001a Mersu C200 müüa.. Väike läbisõit jne.. Hind tundus kah okei olevat, aga kahjuks pilte ei olnud.. Sai siis kokku lepitud, et saame Pärnus kokku ja vaatan masina üle.. Kohale jõudes oli väike ülekas, sest see oli viimane "kandiline" mudel.. Ise ma arvasin, et ikka juba see uuem...
Ja muidugi selle hinnaga jäi diil katki.. Õnneks ei raiskanud väga teiste aega, aga enda päev läks küll raisku :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.11.2011 00:16 

Tegelane5 kirjutas:
Arvatavasti ise ostaks ka enne 1500ga 88 aasta 524ja kui 1000ga 95 aasta 525TDA. Eeldusel et mõlemad on oma hinda väärt, tonnine e34 diisel tavaliselt on julm pusle.

Täitsa õige jutt, ise eelistaks ka korralikumat autot, kuid minu 525-el polnud häda mitte kui midagi, natuke roostet ja nipet näpet. Puslest oli asi väga kaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2011 22:11 

krss kirjutas:
Nüüd olen ka ise tilganäppijast müüja. Autole oli tõsiseltvõetav huviline teises Eesti otsas olemas, kuid minu enda pärast ei õnnestunud enne kokku saada, nüüd tuli teine ja võttis ära. Olgugi, et broneerimisest konkreetselt juttu polnud, halb tunne on ikkagi.

Ära sellepärast kohe pead norgu lase. Varsti kohtad tilganäppijast müüjat, kes ainult lubab müüa, siis saad ikka tünga :)
Ning oledki koheselt unustatud !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2011 18:56 
Kasutaja avatar

No nii räägin positiivsest tehingust.
Üleeile helistasid soomlased Camaro kuulutuse peale,küsisid kas midagi vajab näppimist jne.
Lõpuks oldi väga huvitatud asjast ja öeldi,et tulevad järgmine nädal Eestisse vaatama.
Kuid eile helises uuesti telefon ja öeldi, et tulevad juba täna hommikul kella 8sase laevaga siiia ja küsiti kas saan kuskile vastu tulla.
Olin nõus Viitnasse minema, mõeldud tehtud saime kokku.
Soomlane proovis ja asi meeldis väga ( 56a härrad olid 2tk).
Jõudsime hinnani, mina küisin 6000 euri ja tema tegi pakumise 5500 peale.
Selle hinnaga ei old ma nõus ära andma, pakkus 575, seegi hindei kõigutand mind.
Ütlesin 5900 ja saate suverehvud samuti kaasa.
Täitsime paberid, lugesime raha ja muljetasime niisama paar sõna. 5 pluss.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2011 19:19 
Kasutaja avatar

Mul viimasel ajal huvitavad "ostjad", saadavad mingeid tobedaid kirjasid, et kas auto on alles (helistada vist ei saa), üks isegi saatis selle kirja, et tuleb vaatama, oleks midagi mahlakat vastu öelnud, aga polnud tema meiliaadressi, vana jättis oma tel nr, nagu ma peaks ise talle helistama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2011 22:34 
Kasutaja avatar

no kohe üldse ei meeldi see auto müümine mul,jätagi auto või endale või kusgile aia nurka seisma...
kui mul on suurte trükkitähtedega kirjas et soodukas 1000€ -see ei ole tingitav,siis miks inimesed kohe hakkavad tingima???
kopp ees sellest müümisest :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2011 22:47 

Pane 1500ga müüki, saad 1000ga müüdud. Testitud, toimib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.12.2011 22:57 
Kasutaja avatar

Aasta aega tagasi otsisin paar kuud 2000-2002 a8sat.Tähtis oli,et oleks täielik hooldusajalugu.Üks beez oli pikemat aega müügis aga kuna sisu ei olnud väga ilus,siis ilmselt sellpärast ta ära ei läinud.Algul ei meeldinud omale üldse see masin aga autol oli väidetavalt täielik ajalugu revalis ja läbisõit 134 tuh.Otsustasin silma kinni pigistada ilu kohapealt ja panustasin väikesele läbisõidule ja ajaloole.Algul suhtlesin meili teen omanikuga ja küsisin veel üle hooldusraamatu kohta.Kõik kõige õigem värk.Sõitsin pärnust tlna autot vaatama.Esimene asi,mis kohe silma riivas oli kõvasti ära hõõrutud juhiistme äär ja rool.Heledast nahast mõlemad,et siis vb olla tõesti paistab natuke rohkem välja kulumine.Hakkasime natuke teise kohta sõitma,et saaksin proovisõitu teha.Ajaviiteks hakkasin seda hooldusraamatut uurima.Viimane sissekanne oli 2006a 130 tuh pealt.Hetkel oli 2010a lõpp.Omanik algul hakkas sokkima,et peaks ikka lõpuni olema revalis käinud. :D Pole mõtet üritada musta valgeks rääkida ju.Hakkas siis oma tuttavale remondimehele helistma,kes tal äsja oli rihma vahetanud,et saaks selle kohta mingit paberit mulle näidata.Tegin väikese proovisõidu ka autoga ja ütlesin vanale,mida ma asjast arvan.Läksime lahku ja südame rahustuseks läksin veel vin-koodiga revalist läbi.Seal mingi vana isegi mäletas seda autot peast,et müüdi uuena tlna sadamale jne.4 aastaga 4tkm läbisõitu nad muidugi väga ei uskunud.Kui see auto oleks olnud lõpuni täidetud raamatuga,siis oleksin ta hoolimata kõigest ära võtnud ja asi korras.Ma ei saa aru,miks inimesed ajavad pistjoosi selliste asjade kohta,mida saab kontrollida.4 aastaga sõidan mina u.120 tkm maha,kes rohkem,kes vähem.Olin ka kuu aega tagasi teise auto otsingutel ja samuti enamus reklaamivad hooldusraamatut välja.Paljude jaoks tundub see olevat hooldusraamat,kui auto on uuena hoolduses käinud ja siis kunagi hiljem on sinna kaante vahele mõni ülevaatuse paber pandud või veel mingit pahna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2011 11:06 
Kasutaja avatar

mul on müügis Logan MCV, neid kokku oli 4tk, minu oma 5200 EUR, järgmine 6400 eur, ja ülejäänud kuni 8k eur, viimase müüdi ära, ma vaatan, reedel oli veel alles.

http://www.auto24.ee/kasutatud/nimekiri ... &otsi=otsi

nii, mul kõik on kirjas, mis ls on, mis lisad on jne.

Selge see, et autot kodumaine inimene ei osta, ainult Ukrainast, Venest või Valgevenest, ok. Üks helistas, tingis, ma olin nõus hinda alla lasta, tegime mõistliku soodustust, ok, lubas kui tuleb Tallinnasse ostab auto ära.

Reedel helistas üks venelane või ukrainlane, ja hakkas ila ajama, et autol suur läbisõit, stange pole kerevärvi jne. ja pakkus 3500 EUR, sellist lapse juttu ajas, kui venemaal/ukrainas sellised edasimüüjad, siis ma ei tea :) ütlesin, et ei raiskaks minu aega, ja enda raha kõnede peale, et sellist jobudust ma ei salli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 19:45 
Kasutaja avatar

äkki oli rumeenlane?
mul ka üks käis viis chevy minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 23:01 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
äkki oli rumeenlane?
mul ka üks käis viis chevy minema.

liiga puhtalt räägis vene keeles

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2011 18:00 
Kasutaja avatar

sai siin kuu aega tagasi naise vennanaisele autot valima hakatud. Peres üks universaal juba olemas, taheti teist ka, aga hind pani asjad paika. Soov oli saada diisel+automaat+universaal. No teadagi, et VAG grupp see vaid olla saakski. 97 ja edasi Passatid olid päris ahvatlevad. Üks mustvee kandi mees pakkus oma räime A4, millel sild vajus laiali ja puudus ÜV, aga tahtis kangesti 2200 saada, et siis annab pastlad suverehvid kõveratel valukatel kaasa. nou tänks. Paar päeva hiljem leidsime tallinnast punase passati hea hinnaga. Päeval helistasime - segast keelt rääkiv naishääl ütles, et "auto on alljes ja tjulgje vjaatama". Leppisime kokku, et õhtul kell 6 jõuame tallinnasse, enne ei saa, et kui on tõesti nagu kuulutus, võtame kohe ära ka. Jõuame siis õhtul tallinnasse, helistasime uuesti, et teeremont, et kustkaudu me peaksime tulema, et Passatit tulla vaatama, vastab telefonil meeshääl ja "mjis tje ajate, auto on juba pjäeval mjüüdud"...nojamh. Äitäh meidki siis teavitamast. Tulime tagasi koju, pool 9 õhtul lappasime veel auto24, valisime uued kandidaadid. ja kuna üks neist asus samas linnas, läksime kaema, leppisime juba järgmiseks päevaks ÜV punktis kohtumise kokku ja nii see auto omanikku vahetas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2011 00:45 
Kasutaja avatar

jube tore kui lepitakse aeg kokku ja kohale ei ilmuta :ouh ...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis