jokerAudi kirjutas:
kj kirjutas:
Mis peab vastu nii, kuidas hoitakse ? Mis sa vahetad uuel kasutatud autol kõik elektroonika ja asjad ära või ? Iialgi ei või teada, millal mingi viga võib täiesti selgest taevast tulla.
No ei teagi, vana auto ost on loterii, aga lihtsalt imelik on, et kohe peale väikese vea tekkimist hakatakse mootorit maha tegema ja lükatakse auto müüki. Sellistest tegelastest tulevadki need jutud, et see ja teine auto on ikka nii sitt.
Mina räägin puhtalt omadest kogemustest. Juba esimesel päeval kui esinduse mees küsis mis moto mul on ja ma vastasin rõõmsal meelel 2,8 V6 itsitas ta pihku ja tegi silma. ( ilmselgelt mehed teadsid, et on leidnud omale uue kliendi

) Nii ma seal kaks kuud tatsasin edasi- tagasi. Jumalale tänu, et rahakott kahanes ja puhtalt finantsi poolepealt ei jaksand ma enam neid tonne alla visata. Oleks raha olnud veel siis krt mind lolli teab, võib olla oleks siiani esinduse ust paugutand ja Pauksonite horoskoopi sirvides lootnud paremale tulevikule . Minu masin läks minu käest ära kõigi arvetega ning kõikidele töödele kehtib Revalis ka garantii, selles suhtes sai uus omanik omale päris hea aparaadi. Veidi raha veel ja peaks masin igati tip-top olema. Küll aga minu autoparki tulevikus ei kaunista never-ever Audi mille mootor on V6.
Küll aga sain palju uusi tutvusi tänu oma projektikale:D Näiteks täna hommikul oli minu postkastis imearmas Audi esinduse kalender. ( Tea, kas mehed saatsid sellepärast, et mul tulevikus hea riste tõmmata esinduse aegadeks vms. )