Kuna sain aru et vaja oleks ikkagi tagavedu ja galant ei olnud päris see mis oleks tahtnud,siis sai kiirelt hakkatud tegutsema.
Silme ees oli palju huvitavat,kuid ees otsas oli C klassi mers.
Eile õhtul taheti galanti näha,mõtlesin et oh issand järjekordne tilganäppija,aga kutt vaatas,ütles "ok,võtan ära".
Olin pikka aega juba ühte C klassi jälginud-2.0 manuaal ,üks korra käisin juba kohapeal,1. korral oli väga ok(Kella aeg oli 20:30 ja valgustamata kohas).
2.korral kui Galant sai müüdud ,võtsin ühendust isaga ja siis seejärel motrolleriga(kasutajanimi),lendasime platsi,lasin sõita tüübil valguse kätte(kell oli jälle 20:00,Lähedal oli tankla kus oli hea valgus)Roller hakkas kohe karpe vaatama-mis välja tuli oli makrot täis lastud,lisaks eelmisest korrast oli juurde tekkinud paar viga,kunde poolne tiib oli plekkimõlkimist saanud,valges oli näha kui sittas olukorras olid pagassi luuk,ja kõik 4 ust,värvitud oli rulliga ja paks värvi kiht,egas siis midagi lasnast kesklinna tagasi ja kähku vaatasime järgmise,paraku järgmine oli 2.0 automaat-eriti ei istunud see et kirjapildis ta oli atm,kuid ikkagi otsustasime vaatama minna...
Vaatasime üle ,kere suhut korras,mootor kuiv,ja paar elektri kala.
Mis siis ikka,lähme teeme proovisõitu ka,minu jaoks üllatav et atm liigutas päris mehiselt,vaata et paremini kui manuaal.
Proovisõit lõpetatud-mõeldud ja tehtud,paberid tööse ja ära ta tõimegi(2.0atm oli ka lasnamäelt

)
paar pilti hetkel müügi kuulutusest:

Ärge muretsege,neid istme katteid polnud ostes peal
Üritan siis millalgi uus pilte panna,kuid midagi hetkel muutunud pole,piltidega 1:1-le.
Hetkel vigadeks võib lugeda:
Veojõukontroll ei tööta-ei hakka parandamagi
Starter teeb jubedat häält-võtan vb homme lahti vaatab mis on
Tulede lüliti tuleb arvatavasti ära vahetada,tuledega on mingi porr tehtud-töötavad aga peksavad segast,ei viitsi seletada

.
esi võre natuke katki
ette tuleb korralikud talvekad vaadata
Hetkel nagu rohkem ei meenuks
Kaabliga tuli 3 viga
1 nendest oli veojõukontroll ja 2 tk oli hetkel tundamatud.
Homme saan arvatavasti ligemalt uurida probleeme,täna tegin tööl põhjaliku kontrolli-põhi rooste vaba,ei ole isegi pindmist,sillad vaiksed,kusgil kolkse pole ,mootor ei ole õline-puhas on
Hetkel olen rahul. :