Sai siis täna vaadatud, et ilus ilm - peseks auto puhtaks. Kuna Jazz sattus lähedale mõtlesin, et astun läbi. Usun, et see jääb ka viimaseks korraks.
Sisse sõites tervitab mind selline silt.
Järjekord nr 1 ja nr 2 on käsipessu. Nr 3 sõidab kaarega nende eest läbi automaatpessu.
No ok kõik selge. Võtame ennast nr1 järjekorda.
Peale 30min ootamist vabanebki meie seismisjärjekorras pesula. Minu ees on veel kaks autot. Kutt uksel viipab neile ja nad sõidavad sisse. Pesula mahutab järjest 3 autot. Niiet viimane koht jääb tühjaks.
Sõidan kohta, mis pildil on punasega märgitud.
Kutt uksel vaatab sisse ja viipab mulle, et ok sõida sisse.
Nr kaks rajalt stardib aga punane audi???, aga kuna jääb oma kõrgele vanusele ja nõrgale tähelepanuvõimele veidi hiljaks. Sõidan sisse.
Punase audi roolis olev vanatädi on maruvihane ja vehib oma keskmise sõrmega usinasti.
NO mis seal ikka - pargin auto ära ja tulen välja. Vanatädi on selleks ajaks autost välja saanud ja teatab, et tema oli järjekorras enne, niiet kadugu ma kus KRT tema kohapealt ära. Vastan viisakalt, et ta ise seisab teise ukse järjekorras.
Tuleb JAZZi töötaja kes teeb mulle selgeks, et silt õues on selgelt loetav ja kõigile mõistetav. Tegu on ühisjärjekorraga?!? mis tähendab seda, et mõlemast sabast tulevad autod sinna kuhu juhtub ja kus vaba auk on.
Palutakse oma käru välja ajada.
Pole väga vägivaldne - hingan sisse ja välja korra ja tagurdan välja.
Vanur sõidab sisse ja särab õnnest - ok - kellegil on päev korda läinud.
Nüüd on siis seis selline.Must joon on äärekivi.

Veidi ootamist ja tuleb SUUR mersu, kes vaikselt ja elegantselt ennast automaatpesulasse sõidab - suurepärane juhtimisoskus sellise laeva kohta.
Ootame edasi arutades teemat, et see võiks ju kusagil kirjas olla, et tegeliult ei tähenda need rajanummerdused midagi ja tegu on elava järjekorraga!
OK
Tuleb pisike mersu mis jääb nõutult seisma kolmandal rajal. Pesulast tuleb pikkade juuste ja vinnilise näoga pesija (võiks olla esmaspäevaks lahti lastud

) kes küsib meilt, et mis te siia pargite kuidas kurat teised teie meelest mööda saavad.
Ütleme, et meid juhatati siia. Sõim ka kättega vehkimine koos osaliste infokildudega annab aimu, et me peame oma auto sealt ära panema. KUHUUU???? pole ju mingit kohta kuhu mina. Otsustame ühiselt et neile inimestele pole vist mõtet väga raha maksta. Sõidan ennast 3nda raja suunda. Viipan Mersule et ta paremalt mööduks. ESP OFF - lahkume soliidselt.
Otsustame, et iga autopesula on etem kui see koht. Aga ülejäänutele olgu see käitumisjuhendiks kuidas lugeda silte "õigesti" ja kuidas nautida meeldivat klienditeenindust.
Terv,
Oliver