Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 10:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 15.12.2011 18:36 
Moderator
Kasutaja avatar

Noh, paljud siis täna kõlblikkuse kirja said?

Ise sain aasta pikendust. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 19:25 

Käisin üleeile. Eelmine aasta pikendati, see aasta lasti täitsa ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2011 15:06 
Kasutaja avatar

Sbk läbitud, autojuht, kursus kestis ca 3 kuud, sain täis C kätte. Enamus aega vahtisid tühja v iseseisev õppimine. Eks neäb mis jaanuarist saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 17:54 
Kasutaja avatar

dislavoss kirjutas:
Sbk läbitud, autojuht, kursus kestis ca 3 kuud, sain täis C kätte. Enamus aega vahtisid tühja v iseseisev õppimine. Eks neäb mis jaanuarist saab.

wtf? sbk ajal said c kati ? :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 19:20 

zombie kirjutas:
palju tapale suurtükki autojuhte võetakse? endal järg suvi sinna
keegi rääkis siin D-st..mis alusel neid antakse?

Sel aastal jagati D-kati küll täiesti suvaliselt. Ja ÕTPs D kati üldse ei antud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 19:48 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Sel aastal jagati D-kati küll täiesti suvaliselt...

Üldiselt on KV-s asjad nii et "jagatakse" vastavalt sellele kui palju süsteem mingit kategooriat vajab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2011 23:10 

MiL472 kirjutas:
Tsiteeri:
Sel aastal jagati D-kati küll täiesti suvaliselt...

Üldiselt on KV-s asjad nii et "jagatakse" vastavalt sellele kui palju süsteem mingit kategooriat vajab.

Jah selles on sul õigus. Ma pidasin silmas hetkel tegelikult isikkoosseisu kellelne see D-kat anti :D Ise sain täis paketi ja olen rahul. Aga mõnda venda vaatad ja mõteld et kuidas selline vend omale D või E kat saab :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2011 19:05 
Kasutaja avatar

Minu arvamus on see et katsuge ükskõik kuhu saada peale vahipati. See on tõesti Eesti kõige hullem väeosa, ei ole seal tingimusi, ei ole seal tehnikat, ei ole midagi huvitavat, süsteem sitt, ülemused enamjaolt samamoodi.vahtk Ja põmst pead ilusate riietega vahtkonnas kuskil modelli mängima. nigu vaido neigaus.

Igatahes...mais reservkogunemisele Tapale ka kellegagi lähme? :D Ma siin juba sügelen

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2011 23:54 

kalle kirjutas:
Igatahes...mais reservkogunemisele Tapale ka kellegagi lähme? :D Ma siin juba sügelen

Ema päeval helistas, et koju oli kiri tulnud, et on minek....samas ta rääkis miskit aprillist, eks nv selgub täpsemalt. Ma olin muidu 07/08 õt-s

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2011 17:51 

kalle kirjutas:
Minu arvamus on see et katsuge ükskõik kuhu saada peale vahipati. See on tõesti Eesti kõige hullem väeosa, ei ole seal tingimusi, ei ole seal tehnikat, ei ole midagi huvitavat, süsteem sitt, ülemused enamjaolt samamoodi.vahtk Ja põmst pead ilusate riietega vahtkonnas kuskil modelli mängima. nigu vaido neigaus.

Mille alusel sa seda väidad? Oled igal pool käinud või lähtud naise saunajuttudest?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2011 18:14 
Kasutaja avatar

Kuldar. kirjutas:
kalle kirjutas:

Mille alusel sa seda väidad? Oled igal pool käinud või lähtud naise saunajuttudest?

No olmetingimused ongi seal vast kõige hullemad. Mujal ikka remonti tehtud. Süsteem on igalpool sama, ma ei tea, kas sitt või mitte. Ülemad, kellega minul kokkupuude, on küll täitsa talutavad. Väheke sõjard on mõni aga miks muidu KV-sse näruse palga peale minna. Peabki sõjard olema. Ja vahtkond+tseremooniad on sellisel kujul ainult seal, mujal vast suurem võimalus nädalalõpus linnaluba saada. Kadriorus peab alati keegi olema. K.a jõuludel jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2011 19:16 
Kasutaja avatar

Kupi luure omab. Jaoülem siis Luurekompaniis:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2011 04:03 
Kasutaja avatar

olnud kupis kui ka vahipatis meditsiinis kaks ja pool kuud. nagu öö ja päev. kuppi läheks isegi siis, enne kui vahipatti, kui vahipati kõrval elaksin. Sealt tulevadki kõik jutud et sõjavägi on pask. Ausalt ka noh, seal ei ole mitte midagi huvitavat. Aint sitad tingimused ja vähe huvitavat sõjatehnikat ja lammastest ülemused. No kurat, kui ma lõhen sõjaväkke, siis ma ei taha elada aiaga sitas seisukorras korterelamus keset tallinna linna eksole kKupis saad rohkem sellist sõjalist väljaõpet, vahipatis tuleb rohkem kahuriliha, ja mingid paraadipoisid. Kupi luure on jah suht Eesti kaitseväe eliit, kui nii võib öelda. samas seal väljaõpe ka vähe teisel tasemel juba. Oleks oma persetpidi ka sinna sattunud, kuid õigel hetkel sain ennast meditsiini sebitud (st pärast sõjaväge kah mingi papper olemas, ja autojuhiks öeldi kohe alguses et ma ei saa, kuna pean NAK-i minema) Lõpuks olin meditsiinirühmas evako jao ülem. Nii et jah mul on kogemus nii vahipati ja kupiga, ja ütlen niipalju et kui tahate oma kaitseväe aeg avähegi huvitavaks teha, ja mitte tühjalt passida ja oma anaali suuremaks lasta teha, ja koristamis jms naiselikke oamdusi mitte arendada, siis tasub vahipatti vältida. Samas kupi luuresse ka väga ei maksa toppida, peale nende kellele tõesti kaitsevägi on hingelähedane ja meeldib metsas olla ja vähe tugevama närvikavaga ja vastupidamisega on. Ise õnnestus mul teenida paar kuud n-ltn Teppo all. Eks kupi omad teavad kes see vend oli. Aga noh, eks ise otsustate. Ja kui siin mõni vahipati vend on ja suudab öelda ühe asja, mis neil teistest väeosadest parem on, ehk siis suudan vähe teisiti mõelda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2011 16:00 
Kasutaja avatar

"naiselikke omadusi"

Ma saan aru, et sa tuunid autot ja oled mees ning emme peseb kodus pesu ja koristab su eest aga millest selline lause ?
Väljaõppeliselt, kuipalju sa nägid SP väljaõpet ?
Muidu oli SP päris vahva, elutingimused olid nagu olid, aga pole midagi ületamatut.
Ma ei oleks viitsinud küll tallinnast kuppi / tapale reisida, et saaks "sõjalist" väljaõpet millest oli täiesti savi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.01.2012 20:17 

Tervist, mul siin poole aasta pärast kordusõppustele kutse. Asi selles, et tõenäoliselt sel ajal on meeletult palju tööd ja ei tahaks sinna üldse kohe mitte minna. Ehk kellegil kogemusi, et palju trahvi väänavad kui kohale ei lähe või kas on tööandjal võimalik helistada sinna ja ütelda , et ei saa vabaks anda, tööd palju. Ehk oskab keegi nõu anda ja kogemusi jagada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis