dream kirjutas:
AllikaM kirjutas:
dream kirjutas:
AllikaM kirjutas:
fubuq kirjutas:
AllikaM kirjutas:
Mis nendest saanud on?
(Kahe honda Civicu pilt)
See bap oli mõnda aega mu sõbra käes, eelmine aasta või nii, tagant oli laksu saanud. Siis ta veits timmis seda ja siis müüs maha. Isegi sõitsin sellega, aga liiga kõrge oli ja tähelepanu tõmbas ka liiga palju - ei meeldinud

Valgega sõitsin ise.Selle ostaks isegi mõistliku hinnaga tagasi.Kuradi mõnus auto oli.Aga see BAP oli igavene koletus.Täditütre oma oli.Plärises ja kõik asjad tahtsid ära kukkuda.
sina olidki see kes selle auto perse keeras siis.Sinu k'est ostsin selle auto ja see oli reaalne räim!istmed sitased ära pleekinud ja katkised,maas vedelesid friikartulid ja nätsud(elasid seal ve?)tagatiivad nii väljast kui seest olid ussitanud auku
deni,karbid läbi,autol oli mingi kahtlane sita kiht peal mis ei tulnud ka pesemisega maha,ühesõnaga ei kujuta ette mis sa selle autoga tegid ja nüüd tahad seda korda tehtud autod tagasi osta.Osta Siks mees.paras auto sulle!
Mis sul seal perses oli.Ostes kaotasid nägemise?Tiivad olid juba ennem läbi.Seda oli ostes näha.Istmed olid juba ennem pleekind.Mismoodi mina neid sinu arust pleegitasin?Kahtlane sita kiht peal?Mine käi statoilis peasulas mitte ära pese ämbri ja svammiga.Mis sa ostsid enda arust uue auto?Kui see sihuke räim oli nah sa selle üldse ostsid?Leidsid ühe friikartuli ja nüüd elasin autos?Kääbik oled ve?Ma sõitsin selle autoga.Mida ma sellega tegema pidin siis sinu arust?Tahad uut autot mine osta esindusest.Ahjaa sa ei suutnud isegi küsitud hinda maksta.Tingisid ja lubasid kõik tuled ja jumal teab mis tagasi tuua.Siiamaani ootan.Ja mis see sinu asi on mida mina ostan?Osta ELU endale.Pole nii idiootset juttu ammu kuulnud.

Heh.uut elu peaksid sina endale soeatama,kuna tuledele pidid sina järgi tulema,mitu korda saatsid meili mulle et tulen järgi tulen järgi,andsin isegi adressi sulle ja sa ikka ei tulnud,nüüdseks need tuled juba läinud kuna ise õigeks ajaks järgi ei tulnud.
Leidsin sinu tehtud teema honda foorumis kus sinu jutu järgi pidid autot parandama hakkama ,tiivad karbid jne,aga ei etanud sa sittagi.Milles asi mis sai`? roostes autoga oli mõnusam sõita?
Mis sa selle auto üldse ostsid kui ta suur häda oli?

Ja kui ei teinudki?Mis sinu asi on mis autoga mina sõidan või millal mina parandama hakkan.Sina oled kindlasti viimane inimene kellele ma peaks aru andma miks ma autot parandama ei jõudud hakata.Mina sain oma kasumi auto müügist kätte.Neist tuledest pole mul kahju.Tore et said endale natuke raha teenida tulede müügist

Minu poolest võid mulle ps kirjutada kui tahad mulle pseudo probleeme veel kurta kuidas piduriklots oli vähe kulund ja muud sellist