Votex kirjutas:
Sedaanis küll ei ole, mul sedaan B4's pea laes ja ei ole eriti mõnus, kui ta veel august ka läbi sõidab. Avanti kohta ei ütle midagi paha. B5's on mu meelest siiski parem olla. Samas A6ga võrrelda ei anna teda kuidagi, kus on ruumi ikka lahedalt. Eks see A4 ole jah pisike masin, samas ega ma väga sinna taha istmele ei satu ning seega minul probleeme pole, aga minu meelest on A4's keskklassi auto kohta suht normaalselt ruumi istumiseks tagaistmel võrreldes 3.seeria BMW või Seat Toledo Mk.2ga.
Eesistmel on mu meelest küll väga hea olla võrreldes MB C-klassiga (W203), kus kõrvalistmel istudes ei saa eriti mõnusalt olla .. näiteks kindalaekase ei pääse korralikult jne..
B5 sedaan on ikka natuke suurem, kui B4 sedaan. Universaalid on mõlemad üsna avarad. A6 C4 on hoopis omaette teema, seda ei saagi nagu võrrelda B keredega. A4 võrreldes konkurentidega on täitsa ruumikas auto. 3-seeriasse vabatahtlikult ei istu lapsedki taha ja Seat Toledo on kah jube pisike, C-klass ei ole just kah eriti ruumikas.
Üldiselt mind B5 omanikuna tagaistujate ruum ei kõigutanud, kuna tagaistujate mugavus on nende mure

Juhikohal oli küll igati mugav ja ruumikas, samuti kaassõitja kohal.
Pühkige hästi!