Niisiis, räägiks ka siis natukene eelmise aasta tegudest, varsti läheb meelest juba, 2011 ikkagi ju:D
Igastahes, kuna mul on need liistud "ajutiselt" tagasi pandud mingi kahepoolse teibiga, siis see hakkas viimastel päevadel vaikselt lahti kooruma ennast mingi valemiga. Koorus, koorus, vahepeal autoga ei sõitnud ning üks hommik, kui välja läksin, oli tormiga lausa küljest murdunud:D Paks täiskummist liist.

Mis siis ikka, tagasi ei tahtnud enam panna, mõtlesin, et võtaks täitsa külje puhtaks. Seda sai ka tehtud, aga kuna viimasel ajal see ilm nii heitlik ning aega ka valgel ajal pole, siis ei jõudnud kõike liimi sealt alt ära puhastada. + avastasin, et üks tiibadest on kunagi vahetatud, kuna ühel tiival on klõpsuga liitude jaoks auk:/
Kusjuures täitsa hea jäi ilma selle rõveda liistuta(vabandust, et auto must on, viimased päevad ei sõida eriti ning minu tähavas saab ta sekundiga sama sitaseks nagu ta on):

"Korda" sai ka tehtud kunde poolne elektriaken, mis pärast kütusepumba kala ei funkanud enam. Sai igalt poolt vaadatud, juhtmed üle kõik, pistikud, uks lahti kakutud jne jne. täislaks ühesõnaga, aga lõpptulemusena avastasin pooljuhuslikult, et olin pannud parempoolse esiukse elektriakna kaitsme tagaukse omale ning mida mul ei ole on tagauksed:D Seega mina olen nüüd rahul:P
Sama päev, kuna ukse polstrid olid niikuinii küljest ära juba, siis mõtlesin, et tegeleks väikse helitöötlusega. Nimelt kõlar peksab vahepeal segast ning kuradi ukseplastiku naginad ja värgid on juba kõrva piinanud piisavalt. Sai siis natukene vildiga tegeletud. Jah, ma tean, et ta ei anna otseselt heliisolatsiooni effekti, välismüra ja muude asjade vastu, kui ta pole korralikult ühe jupina ja koos pigimatiga, aga minu tulemuse rahuldas ta ära, mingeid plastiku naginaid ja värke pole:D
Kuigi arvatavasti teen ka mini-isolatsiooni ustele ka, kasvõi paari pigimati killukesega, mis tagakoobastest üle jääb.

Sai ka Veiko doonorit natukene puistatud ning endale paar asja küsitud:

Nimelt lõpuks on juhi esitulel korralik kummijulla(whatever) ning võtsin ka lülitis selle jaoks, et saaks spidovalgustusele "dimmeri" ehitada, pikema sõidu peal võiks nats tuhmimaks saada panna.
Ja lisan siis oma teemasse ka väiks esõbrapildi Votexi ja Apsuga:

+ sain mentide käest vist juba 3-4nda suulise hoiatuse US-parkide pärast:D Suutsin ära rääkida, et see on see varufunktsioon, kui tavapark läbi läheb, käsiti kohe tanklast uued pirnid osta:/ Ning sain ka tagatulede eest, sest Võrus on veel üks ment, kellel on samasugune Civic mingil eluperioodil olnud-.-
Ühesõnaga, nüüd sõidan mingi aeg ilma US-parkideta ringi, aga mul selle jaoks juba plaan olemas, vaja sebbida lihtsalt teised esituled(ilma parktule pesadeta), saan sõbra käest äkki tähistega suunatule klaasi ning kui selest ka ei piisa, siis uue seaduse järgi võib olla merevaigukollane suund autodel, mis on esmaregistreeritud enne 1994a. esimest jaanuaru, seega WIN:D
Aa ja lõpetuseks tänan kõigi poolt kes hääletasid, ise olin ka parajas üllatuses, kui märkasin, et olen nö. lõppvooru võinoh, hääletuses edasi pääsenud. Ega ma Moose ja teiste autodega võistelda ei üritagi eriti, lihtsalt hea teada, sest mini-egoboost on juures. Innustab kohe ehitama(kuigi hetkel mõne teise auto armatuuri ja istete otsin on juba pikemat aega täies hoos, ei saa ka sitem olla kui Joel):P
Mõtlen muidu seda hääletust:
LINK