Sai siis talve jaoks üks mosse ligi võetud, täpsemalt jää-või lumeraja jaoks, sellepärast ka tagaveoline, et ikka lõbusam oleks, lund veel siiani kahjuks pole, aa autost saab teema ikka ära teha

Kätte sain ta juba 9.detsember, auto on arvelt maas aga üli korralik välimuselt, isegi roostet ei paista olevat eriti, mis on väga hea, auto ise 1.5l bensiinimootoriga, võimsusega 55kW (75hp), 4-käiguline manuaal. Panen pilte ka vahele (kvaliteet sitt, sest telefoniga pildistatud)

pagassi luuk oli alguses veits lahti, sai natuke timmitud ka seda, nüüd on parem asi

Tundub, et üks pütt ei taha töödata, loodetavasti on viga küünlajuhtmetes v küünaldes ma loodan väga, sest täna tõi jõuluvana mulle ühe paki, kus sees olid tutikas jagaja kaas, tutikad küünlajuhtmed piipudega ja uued küünlad, tuleb mõnipäev tegeleda ja ära vahetada need asjad, äkki tekib jõudu natuke juurde autole

Tegin akule ka mingi raami, et see sõiduajal kusagile ära ei kaoks, oma kohalt, muidu auto ls on 43800km, mis tundub täitsa tõene, vaadates istmeid ja asju

Esimene päev oli ka tore mul selle autoga, no sain kätte oli ikka proovida ka vaja korra, linnaääres kah ja siis üks väikepõllulapike, kuhu mauhub sõõrikuid tegema küll, sõitsin sinna ära (ületee minna), sai natuke driftitud, nii umbes 10-15minutit ja siis tulime sõbraga autost välja mõtlesime, et filmiks ka vms. no ja siis sõitsid ka korravalvurid oma maasturiga mööda teed ja sõitsid mööda ära, tundsin kergendust, sest kirjalik hoiatus all (sõitsin jalgrattaga tagarattal ja ilma tuledetta

), no ja mul alles piimakad käes + auto pole arvel ka ja siis pööras see sini-valge maastur ümber ja sõitis põllule muga juttu ajama, õnneks pääsesin

eile (28.12.2011) said need paar uut jubinat ära vahetatud ja tundub, et auto tiksub enamvähem normaalselt nüüd