Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 22:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 80  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Audi A4 2.6 V6 1996 Votex
PostitusPostitatud: 01.01.2012 20:21 
Kasutaja avatar

Tavaliselt alati kaklevad audi ja bmw omanikud omavahel aga seekord läksid volvo ja audi kiskuma :D

Maitse üle vaidlemine on koguaeg mõttetu olnud... nagu lagritsaga, kui ei meeldi siis ei meeldi ja ei hakkagi meeldima :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 20:40 

tormsile on anaali- ja muud pedemängud (sisse istumised, põskevõtmised jne) hingelähedased? Sa võid oma vanade Volvorisudega end sodiks sõita vastu seina ja kellelgi pole kahju.
Kui rääkida autode omanikest, siis Vulvajuhid peaks üldse vait olema. Ilmselt põske võtma vms.
Head uut aastat!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 20:44 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Täitsa lõpp, ära sügele oma Volvo tõestamisega siin. Lepi, et autod algavad A-tähega, V-tähega algab vanaraud.

Midagi nii haiget ma pole juba ammu kuulnud,igatahes andke minna :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 21:43 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Sa võid oma vanade Volvorisudega end sodiks sõita vastu seina ja kellelgi pole kahju.

no sõida samasuguse hooga samasse kohta oma audiga ja vaatame, kes ellu jääb, kas volvo juht või audi juht :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 21:47 

axo kirjutas:
Tsiteeri:
Täitsa lõpp, ära sügele oma Volvo tõestamisega siin. Lepi, et autod algavad A-tähega, V-tähega algab vanaraud.

Midagi nii haiget ma pole juba ammu kuulnud,igatahes andke minna :D :kill

Väga kõva kild (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 21:49 
Kasutaja avatar

tem11 kirjutas:
no sõida samasuguse hooga samasse kohta oma audiga ja vaatame, kes ellu jääb, kas volvo juht või audi juht :kill

ta juba sõitis kui sa tema teemat loeks, niiet ära mölise, honda mees ei võta üldse sõna siin :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 21:50 
Kasutaja avatar

Mulle tundub ,et votex ja torms parimad semud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 21:55 

offline kirjutas:
Mulle tundub ,et votex ja torms parimad semud. :D

:D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 22:34 
Kasutaja avatar

torms kirjutas:
Harry_R kirjutas:
torms kirjutas:
Sugulasel oli enne b5 2,6 s rooliga, nüüd sõidab vist 94a volvo 850ga 2.0t, ütles et eelmine auto ehk siis audi a4 ei saa võrrelda praeguse autoga, a4-l lihtsalt mugavus puudus, täiesti okse pidi olema. Kuigi praegune auto on vanem, ok klassi võrra kõrgem vb ehk aga mitte saksa raud. Teema algatajale ei heida midagi siin ette, aga siin osad audimullis olevad poisid võiksid maa peale tagasi tulla.

Ime, mina ei ürita midagi tõestada, tõin näite elust enesest, aga kui südamesse võtsid siis ainuke soovitus oleks põske võtta, ehk on kergem välja sülitada kui südamest. Ole tubli musu. Sorri teema omanikule ot eest.

Saad sa ükskord lõpuks aru,et valgete velgedega v40 ei ole maailma parim auto,ega ka saa selleks mitte kunagi.
Ja kui sa ei taha seda lõpuks endale tunnistada,siis on sinuga ikka midagi väga mööda,nagu harri ütles "autod algavad A tähega ja vanaraud V" siis jumala õigus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 22:43 

bemarimees kirjutas:
tem11 kirjutas:

ta juba sõitis kui sa tema teemat loeks, niiet ära mölise, honda mees ei võta üldse sõna siin :D

Just :D Mitte küll seina, kuid siiski :D
Hondamehed on oma roostes käkkidega kohe väga ära tõusnud. Vulvadega mehed võiks aga siiski vait olla :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:13 

jokerAudi kirjutas:
bemarimees kirjutas:
tem11 kirjutas:

Just :D Mitte küll seina, kuid siiski :D
Hondamehed on oma roostes käkkidega kohe väga ära tõusnud. Vulvadega mehed võiks aga siiski vait olla :P

Eee... ok, fain? xD

Ütleme siis, et audi on maailma parim auto, mis te sellest saate siis?:D Netipeenispikeneb? mulle nt enda honda mahlapakk meeldib, minus tekitab ta emotsiooni, head. Samas on inimesi, kellele absull mu auto ei meeldi juba kerekuju poolest, ok ei meeldi las olla:D Ei ole vaja hakata tõestama kellelegi, et see on parem või too on parem. Kõik on paremad kui inimene ise tahab, et oleks:D
Ja mitte, et enda margi juurde jääks. Mu ema Volvo C30 on paljude inimeste arust tagant ülirõve, paljude arust üliilus ja omapärane.
Meil Votexiga ka juba omavahel ära räägitud nt, et temas ei tekita minu auto mingit emotsiooni ning vastupidi:D Seega polegi seda teemat enam kergitanud:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:21 
Kasutaja avatar

ohjummel küll kus siin käib väljaelamine ma vaatan.. teemaga ei ole eksitud väheke või? T*ra küll, ma ei taha küll kellegi tundeid riivata vms, ja vabandan ette ära kui nii juhtub, aga pole see Honda, Audi ega ka Volvo maailma parimad autod, igal ühel neist omad head ja vead. Kui harrastate seina sõitmist siis andke minna, mul teist kahju pole.

Demy, momendil pean sind küll sõbraks, aga su Honda ülistamisel võiks ka piir tulla, pole see su Civic ka nii kõva auto üht et koguaeg teiste markide ja mudelite kallal võtta. Arvestades seda, kui pehme on japsi plekk (mitte silmas pidades ainult Hondat vaid ka teisi) kahtlen, et sellestki pillist midagi järgi jääb pärast seina sõitu pole ta sul ka mingi Hummer mis läbi seina paneb. Roostetavad Hondad (ja ka teised japsid) kordades kiiremini läbi kui samavanad Audid. Ärge palun hakake siin 3 lehekülje ulatuses jälle jurama määne Audihaige ja ülistaja ma siin olen, tõesti mai viitsi seda iba kuulata. Jah, härrased ma tean et Audi pole maailma parim auto (pole kunagi nii arvanudki), jah ma tean et ka V6 pole maailma parim mootor (pole kunagi nii arvanudki), aga noo kas on tõesti vaja urgitseda koguaeg selle kallal ja mulle sõnu suhu toppida?

Igale ühele meeldib tema auto loomulikult, muidu poleks ta ju seda ostnudki, kui inimene räägib et talle meeldib ta auto ja ta arvab et see on tema arvates mugav masin, milleks on vaja erutuda ja hakata oma arvamust peale suruma, mida kuradit te sellest saate? Mul näiteks ei oleks sooja ega külma sellest kui Torms kirjutaks oma teemasse et Volvo V40 on maailma ilusaim, mugavaim ja mitte lagunevaim auto (ära pikka viha pea). Või kui djelton kirjutaks oma teemasse et Honda Civic V-TEC mootoriga on oma aja üks kiiremaid masinaid ja lisadenimekiri on 3-4 korda suurem kui seda 3-4 aasatat uuemal Audi A6'l(ära pikka viha pea).

Tõesti ma ei leia, mis mõte on üksteist solvata pubekate kohaste väljenditeda nagu "istu see endale sisse" või "võta põske" vms.. Las igaüks sõidab millega tahab, kiidab oma autot, kui talle see meeldib ja ta sellega rahul on, miks peab see kõigile ette jääma ma ei saa aru. Eriti armsad olete veel teie kes hakkate netihiirotsedes hinge s***uma inimestele kellel niigi kehv tuju. Netis on vaatan et vägapaljud kõvad mehed, aga nina all poevad julmalt, kui on midagi öelda võiks nagu näkku öelda. Kui mulle miskit ei meeldi julgen seda ka inimesele otse näkku öelda mitte laitmiseks aint netti kasutada kartusega reaalsuses lihtsalt molli saada.

Eks ma nüüd ootan mitu lehekülge teksti mulle homseks hommikuks siia ilmub...
Igaljuhul HEAD UUT AASTAT SR-i RAHVAS KA MINU POOLT !!!

EDIT: Vabandan oma pisut ropu suuvärgi pärast, aga lihtsalt ajas hinge täis see ila.
Rahu sõbrad!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:31 

Rait, kell 3, kooli taga, Honda Civic V-TEC mootoriga on maailma üks kiiremaid masinaid ning lisadeks on mul salongist pööratavad rattad ning klaasiga kaetud ava, kust välja näeb:O

Ei tegelt, mul üks salalink, ärge kellelegi öelge, et ma selle koha leidsin, sest see top secret weebisait:O
LINK

(Kes aru ei saanud, sisi tegin "huumorit")

Aga rait, sa siiski ei vastanud, kuda xenoniga on siis:D pole viimaselajal näinud sind muidu, sa away alati kuskil:D Linnapeal kah ei näe enam ja värki:/

EDIT: Räägi, kas valged suunatuled on käes? Nood oleks viimane vunk hetkel mis lisaks ja näeks suhthea välja juba:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Viimati muutis djelton, 01.01.2012 23:37, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:35 

Päris normaalne pill, aga need sõõrikud esituledes ei lähe üldse peale mulle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.01.2012 23:52 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Päris normaalne pill, aga need sõõrikud esituledes ei lähe üldse peale mulle.

Need sõõrikud või angela aagid on rohkem tõesti buumeri teema.
Aga tänu sellisele ohvtopicule ongi sel teemal peaaegu 50 lehekülge.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1188 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 80  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis