Mark: Volkswagen
Mudel : golf III GTI
Mootor: 2.0 85kw
Aasta mil välja aeti: 1993
Lisanatukesed: Katuseluuk( el. ei funka), 2x el aknad, kesklukk, alarm
Mingid muud vidinad: ees uhkemad tuled, 15" valukas originaal, Madaldus mingil määral , muud vist miskit
Autost : sai siis üks baierlane vahetatud golfi vastu. nagu tuttavad ütlevad: ükskord golf, eluaeg golf. Ma ei tea Miski meeldib nende autode juures Ja tõmbab ligi nagu magnetiga. Järjekorras see siis 9-s golf.. eelnevalt olnud mitmedi g2 wageneid
Nii Edasi.. Sai siis mindud autot vaatama, Siduri survelaager kahiseb. muus osas tundus äge., Mõeldud tehtud. Sai paberitele alla kirjutatud ja tuld. Esialgu ei osanud kuidagi sõita sest kütet nagu ei kulunudki. Super. Järgmine päev valges siis: oh jummal ..mis asi. Uksel mölgikene, tagaluuk roostes. laepolster ikka pekkis jne. peale korralikku päheandmist. noo pidi ju ikka proovima. Sain lahti ka arvatavasti õhulugejast.jess.. Õnneks sillaosa tundub väga maasikas. tagasilla puksid on pehmekesed, aga uued pidurikettad jne vidinad vähemalt külges ja piduritega väga rahul . Mootor ka puhas ja jube kergelt läheb pöördesse.
Mingid ilgelt seffid võimukaablid jäid autosse sisse. head ovaalid ja midbassikad vms.,. kahjuks muud tümpsu autoga kaasa ei jagatud. Olevat jube kallis teema!
Kindlasti loeb ka eelmine omanik seda teemat Äkki ..Siis SUUR SUUR AITÄHH sulle kehtiva kindlustuse jne eest! Ühesõnaga karistas mind koheselt politsei selle autoga kui olin tervelt tunnikese sõita juba saanud!
Madaldus on mingi ilgelt jäik , Ja harjub ära sellega

Võiks veelgi madalam olla . Õli mootor ei võta ja ülejäänud osas tundub timm olevat.
paar pildikest ka.. Kik on "superhea " kvaliteediga. Kui jõuluvana mulle jõuludeks kaamera kingib siis teen kohe mitu mitu paremat pilt