Kuna teised "projektid"(E30 rahvarullikas ja E23 728 86 aastast taastamis projekt) said selle auto vastu välja vahetatud ja siit need teemad ka kustutatud, siis võiks ju selle auto ka vaatamiseks/kritiseerimiseks üles panna.
Lühidalt sai siis ralliga hetkel(toonitan hetkel) lõpp arve tehtud ja maha rahunetud ning võetud kahe auto asemel üks ja igapäevaseks. Autoga üsna rahul, sõita on hea ja minek on ka piisav(sõidan suht rahulikult, nii et minujaoks on isegi veits liiga vali see mootor

, aga igaksjuhuks peab alati jõudu rohkem olema kui vajadused seda nõuavad

).
Auto läbisõit on 305500 hetkel, mis peaks vastama tõele, sest aastani 2004 oli auto Saksamaal kus teda hooldati samas asutuses kust 97 aastal osteti. Aastal 2004 kui ta Eestisse jõudis oli ls. 204000, ehk et 5 aastaga on siin sõidetud 100000km ja seda on ju ka müüdud paaril korral, siis ta vist seisis ka ma eeldan mingid hetked.
Olen siis jõudnud autoga sõita täpselt kolm nädalat ja alguseks olen vahetanud ära küünlad, tagumised silikoon puksid ja ühe ülemise õõtsa(lemförderi toodangut kasutasin). Lisaks oli klaas praoga, millega TÜV ei läbi, aga ülevaatus on juba aprillis. See sai vahetatud ka ja nüüd on ikka pilt suht selge ees
Panen siia mõned pildid ka:

Autol on värv tegelikult suht kehvas seisukorras ja detailid on ka päris erinevat tooni, aga hetkel üritan tehnilist poolt turgutada, eks tulevikus vaatan kas jõuan ka keretöödeni.