19.01.2012Ja saabus pidamine! 
Aga nüüd eilsest.Jumal tänatud, et ma eile rehvid vahetatud sain.Täna öösel ja päeval sadas vähemalt 30cm lund maha.Ja nende rehvidega mis all olid, poleks ma kuskile läinud.Sest lume kogus mis maha sadas oli ikka üüratu.Aga all olid siis mingisugused Syron firma rehvid,
"Engineered in Germany", aga pidamine oli suur null.Tagumised olid suht otsakorral ka, seal 2-3mm oli kulumispinnani.Esimesed olid "nagu" uued.Mustrit küllaga veel.
Suured tänud lähevad Alvarile, nii rehvide sebimise, kui ka demontaazi ja montaazi eest!
Sai siis sellised tüüblid Bmw esindusest muretsetud, kuhu külge need tagumise pakiruumi katte nöörid käivad. Vähemalt ei pea enam peaga üleval hoidma.Ja ma ei teagi, miks need üldse ära olid võetud ? :roll:
NR 7.

Rehvidest :
Tagumised, otsas.

Esimesed, mustrit veel küll!

Uued :

Jooks:

Ära sai tellitud veel stabika kondid, kuna hirmus kolin on.See juba algusest peale, aga ei kiirustanud Um'ist ostma. 40.- tk.
21.12.2012Sai käidud veidikene garaazis nokitsemas.Esiteks sai vaadatud, et miks see "tyre pressure" põleb.Resetisin ära, enam pole tagasi tulnud.Ennem ma tegin seda lihtsalt valesti.Leidsin ka ühe jubina seal garaazist, mis võib minu oma olla.Homme teen pilti, äkki on see sama rehvirõhu andur ?
Teiseks sai hakatud vaatama, et miks k*rat see tagaluuk lingist ei avane.Vaatepilt oli siis selline, et oli niiskust ja vett saanud ja mõlemal küljel olevad pisikesed jubinad olid nii kinni oksüdeerunud.Sai täiesti pulkadeks kisutud kogu süsteem, ära puhastatud ja määritud. Töötab!
Tagaakna kojamees ka ei toimi.Kiskusin selle ka maha, võtsin lahti.....
Seest täiesti tühi määrdest, kõik liikuvad osad kinni roostetanud.Selle kiskusin ka legoks, puhastasin ja määrisin korralikult ära.Ei saanud tööle.Ilmselt on vist mootor otsa saanud.Eks peab millaski proovima seda asja. Kui Alvar saab, viskab ühe pildi ka siia milline see süsteem välja nägi.Päris õudne oli.
Tänaseks kõik.