mellx kirjutas:
Nagu juba mainiti, siis märtsi Tehnikamaailmas oli test 205/55 R16 rehvidele, mille võitis Nokian H, millel halbu omadusi ei leitud. Üks halb omadus tal nüüd ikkagi on, nimelt see, et kui ma lähen soodushinda küsima, siis eriti alet ei tehta tänu sellisele kõvale reklaamile.
Veelkord rõhutan...ostke kvaliteetrehve, siis teate mille eest maksate ja mida on oodata auto käitumises...
Need falkenid ja kuhmod jms pask unustage ära palun... Neid rehve ostavad penskarid, kes protte pmts ei osta ja üle 70 ei sõida. Streetreisseritele on sellised rehvid ELUOHTLIKUD
Paraku on meil selline mentaliteet, et A8 4,2 on perse all ja siis enam raha ei jätku norm rehvide jaoks...soovitakse loomulikult ka 18" rehve talveks :O No ja siis jäävadki üle ainult hiinakad, kuna kvaliteetrehvide jooks kisub juba sinna tonni euri alla.
Samas miskine vana 92 aasta passatiga paneb 15" hkplt 7 alla ja sõidab kindlat ja turvaliselt.
Olen täheldanud, et miskist vanusest alates pole enam tollid ja bling bling veljed tähtsad, vaid tähtis on turvalisus...Niiet 18" hiinaka mehed, lõpuks jõuate ikka 15 tolli kvaliteetrehvi juurde

Võidate turvalisuses, kaotate ilus...ja hind on sama...
Aga niikaua kui te seda veel ei taipa, siis ma müün teile hina rehve väga hea hinnaga

Kes soovib, see Ps