Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 09:27

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 08.01.2012 11:22 
Kasutaja avatar

axo kirjutas:
Päeval puhastasin autot lumest ilma kinnasteta ja harja ka polnud :kill ,siis hakkasin sõitma ja küte sai otsa,kõndisin 2 km rämeda lumesajuga ja pohmakaga tanklasse,ebareaalne :rokib Aga sõita sellise lumega ülilõbus,võiks ainult veidi paremad rehvid olla,sellise libedaga mõne foori all kus lume all veel jää ka on suht jama kohalt ära mähkida,tagaolevad juhid niikettas :D

mul sama teema,taga on väga kehvad rehvid,mustert on aga segu on kivi kõva,siis foori taga läheb pool tundi aega et liikuma saada :kill ,aga kui natuke liigub juba siis on korras :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:10 
Kasutaja avatar

12 külmakraadi: maki ja infodisplei pikslid on kergelt hangunud, limonaad on jääs.
Ei tea, kas hakkab tali kohale jõudma?

@ 6 nädala pärast samal ajal maratonirajal olev Jyrka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:15 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
12 külmakraadi: maki ja infodisplei pikslid on kergelt hangunud, limonaad on jääs.
Ei tea, kas hakkab tali kohale jõudma?

@ 6 nädala pärast samal ajal maratonirajal olev Jyrka

Kindlasti.. kuigi Rakveres oli -15kraadi.
Avastasin samuti autos, et makk on uimane, jook külmunud.. vähemalt ei olnud auto jääs, sest sai õhtul korralikult sõidetud.. minu auto oli ainukesena maja ees puhas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:23 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
Gsen2 kirjutas:
Tanel kirjutas:
No hea dress maksab 40 euri jne. Mulle on pooled patsaanid proovinud selgeks teha, et 20 euri teksa on väga hea...

Veab neil siis, mina poes alla 150 euro normaalseid teksaseid ei leia ... Pealegi kui harva ma üldse leian endale riideid, mis reaalselt meeldivad..

Selline subjektiivne teema, aga ütleme, et keskmine inime saab 4.1€ tunnis palka (neto), siis peaks ta 150€ teksade jaoks käima tööl u.36,5 tundi – st umbes 4 ja pool päeva, 20€ jaoks peaks tegema tööd ~5tundi – tiba üle poole tööpäevast. Ma ei tea kuidas teiega on (ilmselt mitte), aga mina viskaks parema meelega neljaks päevaks jalad seinale ja vedeleks lihtsalt kasutult ja oleks õnnelikum nende 20€ - millega sulandub kenasti massi.

Vaat, kõik me tahaks et saaks odavamalt riideid eksju. A kui ei ole võtta siis ei ole. Minu garderoob on niigi suuruselt vb veerand mõne muu mehe garderoobist. Lihtsalt nii keeruline on mul leida omale riideid, mida tahaks osta. Poed on täielikku saasta täis. Reede ja laup käisime tüdrukuga mööda poode ostlemas. Peaaegu kähe täispäeva poodlemisega leidsin endale ainult ühe särgi ja 2 pusa, mida osta.
Persse. isegi normaalseid boksereid pole enam saada :S Mingi pubekate kaupa poed täis. Lowrider jeans, väga pedelikud särgid lillad ja roosad lillelised meestekad :S jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:34 
Kasutaja avatar

Avastasin täna hommikul auto juurde minnes, et sain eile ühe jääkamaka abil endale karteripõhja augu. Samas positiivse külje pealt, õlivahetus ootas nagunii oma järge :D
Aga ilm on küll super! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:38 
Kasutaja avatar

Jee, sattus ka eile 300euri eest poole aastase ülevaatuse ja kindlustusega ning uute talverehvidega sierra kätte :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 12:44 

Tanel kirjutas:
Kusjuures kui jutt juba nii kaugel. Siis töökaaslane küsis,et mis teema nendel minuvanustel sellega on, et kummardad siis peab ilmtingimata Kalvin Klein vi DIM paistma. Siis arutasime, sekretär ütles, et osad püksid ongi kohe sellised praegu, et on külge õmmeldud see alukate äär.

A vot siis lõi mul pirni põlema. Friends jne frimad võiks enda alukate külge õmmelda kohe kõrgema lisa osa kuhu oleks kirjutatud Kalvin Klein või DIM

Pidi ju seal mingi loogika taga olema ja väidetavalt vanglast alguse saanud. Ehk siis kui püksid poole perse või allpool perset, siis annad teada et oled turul ja saadaval. Igatahes väga kahtlane teema kui tänaval tüübid käivad palja persega, kuigi püksirihm ka peal. See vedeleb ka niisama moe pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 13:11 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Friends jne frimad võiks enda alukate külge õmmelda kohe kõrgema lisa osa kuhu oleks kirjutatud Kalvin Klein või DIM

Friends on igatpidi auväärne allar, milleks seda peita :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 13:19 
Kasutaja avatar

Sõbra allareid on jah khuul kanda :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 13:28 
Kasutaja avatar

Sai käidud lõunal ja sõidetud rallirajal :) Mõnus lumine.
Hetkel laeb youtube-i üles ka tutvustavat videot.. peagi rohkem infot!

Rakvere külje all ka see aasta midagi huvitavat!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 13:35 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Tanel kirjutas:
Kusjuures kui jutt juba nii kaugel. Siis töökaaslane küsis,et mis teema nendel minuvanustel sellega on, et kummardad siis peab ilmtingimata Kalvin Klein vi DIM paistma. Siis arutasime, sekretär ütles, et osad püksid ongi kohe sellised praegu, et on külge õmmeldud see alukate äär.

A vot siis lõi mul pirni põlema. Friends jne frimad võiks enda alukate külge õmmelda kohe kõrgema lisa osa kuhu oleks kirjutatud Kalvin Klein või DIM

Pidi ju seal mingi loogika taga olema ja väidetavalt vanglast alguse saanud. Ehk siis kui püksid poole perse või allpool perset, siis annad teada et oled turul ja saadaval. Igatahes väga kahtlane teema kui tänaval tüübid käivad palja persega, kuigi püksirihm ka peal. See vedeleb ka niisama moe pärast.

Tegelikult on asi veidi teistmoodi: http://en.wikipedia.org/wiki/Sagging_(fashion)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 14:37 

aga pahatihti inimesed ostavad omale jube nutikad android telefonid , ise teadmata, mida see üldse tähendab jne..ning seda enam, ei ole neil pooli funktsioone eluks tarvis.
Pärast nutavad silmad peast välja, et arve suur ja aru ei saa kuhu raha kaob. Enne tasuks siiski uurida mida endale kokku ostate ja mis kohustused sellega kaasnevad.

Ei ütle nüüd seda konkreetselt iz350 kohta, vaid üldistavalt paljude teiste.
Aegajalt olen saanud ikka naerda mõne tuttava nutikaid saavutusi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 14:58 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
aga pahatihti inimesed ostavad omale jube nutikad android telefonid , ise teadmata, mida see üldse tähendab jne..ning seda enam, ei ole neil pooli funktsioone eluks tarvis.
Pärast nutavad silmad peast välja, et arve suur ja aru ei saa kuhu raha kaob. Enne tasuks siiski uurida mida endale kokku ostate ja mis kohustused sellega kaasnevad.

Ei ütle nüüd seda konkreetselt iz350 kohta, vaid üldistavalt paljude teiste.
Aegajalt olen saanud ikka naerda mõne tuttava nutikaid saavutusi :D

No alati on võimalus ju igast rakendusi ja asju ära blokeerida jne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 15:03 

iz350 kirjutas:
Ärkasin Tele2 sõnumi peale, et minu 60€-ne krediidi limiit on ületatud, ja hetkel on saldo 109 euri.
"nutitelefon" otsustas öösel mingit nalja teha vist. Ega vist midagi, peab maksma. :(

Ma nüüd ei tea kas Tele2 on niivõrd vastutulelik või mitte, kuid Elisa puhul toimib Mint lisateenuse aktiveerimine tagasiulatuvalt. Ehk siis kui avaldad soovi oma kõnepaketile Mint lisateenus peale panna, siis on automaatselt kuu algusest tarbitud netiteenused juba seal kuutasu sees.

Esimese asjana peab panema nutitelefonile mobiilse interneti lisateenuse peale, ilma interneti kasutamata jääb seade ju sõna otseses mõttes nälg :) Rääkimata igasugu lisavidinatest, mille saad Marketist tirida, et seade oma käe järgi valmis voolida ja sisu paika panna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 15:05 

iz350 kirjutas:
Ei hydration, su jutus muidugi on point selge, aga naljakas on see, et see julm interneti kasutus toimus minu uneajal üldse. Ja see on kah veel tore, et kuna mul maksmishäireid esinenud ei ole, siis 60eurost limiiti ei arvestatud ja lasti saldo 109 euri peale tiksuda :D

Samas saaksid ju tõenäoliselt minna ka öelda, et limiit on 60eur, et nende viga, kui lasid su arve suuremaks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis