Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 16:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 07.01.2012 09:30 
Kasutaja avatar

revolt kirjutas:
Scaletta kirjutas:
Teenistuskoht määratakse mõneti ka elukoha järgi vist.

Vaevalt, kuigi, ma olen sisse kirjutatud Tabasallu, Tallinna lähistele, saadeti mind Võrru, kuperjanovisse.
Edit: Quote ajab näkku juua täis peaga :D

Sama siin, elan ka pmst Tallinnas, ning taheti Võrru saata, aga suutsin end sealt ära rääkida.
Suvel siis Paldiskisse täristama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2012 18:51 

fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:
Siis ma peaksin sind teadma, aga divisjonimehi ei pane hästi kokku laevadega.

ASmith oli siis meie noor :D
Hol4 sa olid ka siis ajateenija ? ? ?

Ei, ma astusin teenistusse 03.01.2011 :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2012 18:01 
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:

Loe ja imesta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 18:30 
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:

No siis saite leboelu nautida,kuidas meie noored teid kasvatasid ?
Lasid kõvasti lebotada ja siis tuli saarestik ning andis piitsa ?
Luks on omamoodi naljahammas,loodan et tegi teilegi nalja !
NAVY :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 19:56 
Kasutaja avatar

http://www.postimees.ee/699490/tagalapa ... enesetapu/

paar päeva vana uudis, kuid ikkagi..
üritage seal ajateenistuses ikka terve mõistusega olla, sellist asja pole vaja küll enam korrata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 01:15 

fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:

Ei ütleks, et nii lebo, kui nendel noortel, kes sel suvel tulid. Maat Vi*n ikka nussis, aga muidu ei oleks asjal mõtet ka :D Noh, eks meie peal katsetati igast rännakuid ka, Vbl Kr**sma oli rühmavanem ja talle need rännakud ikka meeldivad (noorteajal 28km seitsme tunniga orienteerumist lumes, lõpurännak mõnusa lumega ja kõik need lahingrühma rännakud, mõnusad 30km päevas, kui väljaõpet ei olnud, muidugi n-srs Kal*o heameeleks taktikalised teeületused ja formatsioonid). Aga Saarestik ka selline omaette vend, kompaniiülemana kindlasti parem kui Luks. Saarestikule oli prioriteediks ikkagi sõduri väljaõpe, aga Luks tundus rohkem selline tüüp, keda huvitas mis värvi voodid kasarmus on. Huvitav oli, aga tagasi ei taha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 22:55 
Kasutaja avatar

Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:

Ei ütleks, et nii lebo, kui nendel noortel, kes sel suvel tulid. Maat Vi*n ikka nussis, aga muidu ei oleks asjal mõtet ka :D Noh, eks meie peal katsetati igast rännakuid ka, Vbl Kr**sma oli rühmavanem ja talle need rännakud ikka meeldivad (noorteajal 28km seitsme tunniga orienteerumist lumes, lõpurännak mõnusa lumega ja kõik need lahingrühma rännakud, mõnusad 30km päevas, kui väljaõpet ei olnud, muidugi n-srs Kal*o heameeleks taktikalised teeületused ja formatsioonid). Aga Saarestik ka selline omaette vend, kompaniiülemana kindlasti parem kui Luks. Saarestikule oli prioriteediks ikkagi sõduri väljaõpe, aga Luks tundus rohkem selline tüüp, keda huvitas mis värvi voodid kasarmus on. Huvitav oli, aga tagasi ei taha.

Teie rühmavanem oli meil rühmaülem ja meie rühma arust oli ta kõige lahedam ja normaalsem kaader ka seal,väga lahe vana oli ! Meil oli iga eesti kaitseväe kõige mõnusam väljaõppe kava ka ! Aga need kes läksid sisse jaan 2011 ja välja tulid dets 2011 - kuulsin et olid sõdurikodus laamendanud ja 1200 € eest kahju tekitanud,kassast raha ja kaupa varastanud.Ütlen et mul on häbi nende mereväelaste pärast kes nii sõdurikodu juhatajale tegid..Sellistel tuleks käed maha raiuda !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 23:43 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
Maat Vi*n ikka nussis, aga muidu ei oleks asjal mõtet ka

Haha...maat Viinaga oli au olla Kupis Naki kursusel koos. No ta oskas ikka hästi n'ssida, kaader pakkus talle kohe üleajateenija kohta :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 12:40 

fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:
fatedog kirjutas:
Hol4 kirjutas:

Teie rühmavanem oli meil rühmaülem ja meie rühma arust oli ta kõige lahedam ja normaalsem kaader ka seal,väga lahe vana oli ! Meil oli iga eesti kaitseväe kõige mõnusam väljaõppe kava ka ! Aga need kes läksid sisse jaan 2011 ja välja tulid dets 2011 - kuulsin et olid sõdurikodus laamendanud ja 1200 € eest kahju tekitanud,kassast raha ja kaupa varastanud.Ütlen et mul on häbi nende mereväelaste pärast kes nii sõdurikodu juhatajale tegid..Sellistel tuleks käed maha raiuda !

Ka meie arust oli ta kõige normaalsem seal, kahjuks uued ajateenijad teda enam mereväes ei kohta. Ja sõdurikodus midagi ei lõhutud, varastati kassast ja meie, ehk vanade kogutud raha läks ka kaduma. Aga jah, Avel oli küll usaldus kadunud pärast seda, mis oli muidugi põhjendatud.

oraaalB kirjutas:
Tsiteeri:
Maat Vi*n ikka nussis, aga muidu ei oleks asjal mõtet ka

Haha...maat Viinaga oli au olla Kupis Naki kursusel koos. No ta oskas ikka hästi n'ssida, kaader pakkus talle kohe üleajateenija kohta :D

Ajateenistuses peabki nussi nägema, muidu ei ole mõtet asjal :D Aga natuke pahameelt valmistas küll, kui uued noored meil tulid ja kaitsevägi võttis mereväe luubi alla, täielik lasteaed oli see noorteaeg. Ja need noored, kes nüüd 9.jan läksid on ka nagu suvelaagris seal. Sõber läks, esimene nädal helistas juba 4 korda mulle ja tundub, et need ajad, kui mereväes distsipliin eksisteeris on läbi, enam pole vahet millisesse võki satud, kõik samad. Ei tea muidugi kuidas lood kupiga, kas on seal veel distsipliini?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 13:09 
Kasutaja avatar

erkihps kirjutas:
http://www.postimees.ee/699490/tagalapataljoni-ajateenija-sooritas-teenistusrelvast-enesetapu/

paar päeva vana uudis, kuid ikkagi..
üritage seal ajateenistuses ikka terve mõistusega olla, sellist asja pole vaja küll enam korrata.

ja reede hukkus kaa veel üks kaitseväes teenija... Tema küll oli linnaloale pääsenu, kes sattus raskesse liiklusõnnetusse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 13:10 

Hol4 järelikult olid sina siis minu noor. No teil oli samuti kergem kui meil. Te saite näiteks sõdurikodusse juba pärast SBK-d, aga meid lubati alles Sõdurikodusse siis kui me lõpetasime oma erialakursuse ära. Aga jah ega seal mereväes läks jah iga aastaga järjest kergemaks. Ltn Saarestik lubas minu noortel ikka päris palju asju nii SBK ajal kui ka pärast seda. Luks ikka lubas meid n*****a. Aga jah hiljem kui Luks tagasi tuli siis mingi 1 kuu järsku oli natuke karmimat elu. Aga jah Ltn Saarestik vähemalt korraldas huvitavaid tunde ja tegeles koguaeg ajateenijatega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.01.2012 01:49 

ASmith kirjutas:
Hol4 järelikult olid sina siis minu noor. No teil oli samuti kergem kui meil. Te saite näiteks sõdurikodusse juba pärast SBK-d, aga meid lubati alles Sõdurikodusse siis kui me lõpetasime oma erialakursuse ära. Aga jah ega seal mereväes läks jah iga aastaga järjest kergemaks. Ltn Saarestik lubas minu noortel ikka päris palju asju nii SBK ajal kui ka pärast seda. Luks ikka lubas meid n*****a. Aga jah hiljem kui Luks tagasi tuli siis mingi 1 kuu järsku oli natuke karmimat elu. Aga jah Ltn Saarestik vähemalt korraldas huvitavaid tunde ja tegeles koguaeg ajateenijatega.

Divisjon sai jah pärast sbk-d, mina sain jõusaali ja sõdurikodusse alles peale ebk-d. Olin lahingrühmas :(
Eks ta natuke loll otsus oli, kuulusin ennem ajateenistust 3.a kaitseliitu ja kõik oli minu jaoks õpitud. Oleks tahtnud autojuhiks, oleks saanud loadki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:06 
Kasutaja avatar

2011a jaanuari vendadel oli täielik lebolaager see sbk :p

ja teie see lõpurännak oli ka bs. vastutegevust ei olnud ning vahemaad olid ka lühikesed. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 11:28 

kermps2 Kui ma nüüd mööda ei pane siis sina olid transporditeenistuses jah. Kui ma su pilti ja asukohta kokku panen. SBK ajal olid meie kapid kõrvuti. Järsku tuleb meelde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.01.2012 13:42 

kermps2 kirjutas:
2011a jaanuari vendadel oli täielik lebolaager see sbk :p

ja teie see lõpurännak oli ka bs. vastutegevust ei olnud ning vahemaad olid ka lühikesed. :D

Minu jaoks oli terve ajateenistus lebo, 3.a ennem olin kaitseliitlane, kõik lahingrühma väljaõpe oli ennem läbitud. Füüsiline oli teenistusse astudes ka parem kui jaoülematel ja kui oli nõutud. Ei tea kas just bs, kilte tuli sama palju kui suvisel lennul ja meil oli ikkagi lumi. Suvisel lennul polnud ju ka erilist vastutegevust, kui sa loed seda mersuga varitsemist ja tagaajamist vastutegevuse alla, siis ka meile tehti seda. Endal ei valmistanud rännakud kunagi raskust, suvised lahingrühma 25km rännakud täisvarustuses olid ka lebod, kuigi võrreldes sbk lõpurännakuga oli seal vaja taktikalist liikumist ja formatsioone. Meil tegid esimese rännaku autojuhid ka kaasa, see oli omaette huumor, väljaõpe ju nii erinev ja see oli pudru ja kapsad. Pole ise kursis, kui palju te viljandis taktikat tegite. Ise tahtsin ka autojuhiks, aga mul olid vahtralehed ja ei hakanud isegi üritama, nüüd kahetsen, oleks võinud ikkagi proovida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis