Kopin facebookist:
Täitsa kiiksuga värk, nüüd saab juba mentidelt kottida autojuhile kohustusliku tegevuse eest. Teadupärast ju lumi sajab maha meie pärast, kes me siis saame oma nelivedusid nautida. Igatahes murelik kodanik helistas peale 4 nurmenuku ringi drifti politseisse ja kaebas ära. Siis (vanasõna ütleb: Talvel karda Škodat) mentlased tulid mulle sappa, tegid terve õismäe suure ringi ja mõne väikse nurmenuku ringi jagu filmi minust, kahjuks küll sitt materjal sest iga kiirendus võrdub kaugema väiksema Auditäpiga videol ja pärast võtsid mind tammsaare teel mahagi. Kusjuures ma ei saa aru noortest meestest, mõlemad olid lausa kurjad nagu ma oleks midagi paha teind või seadust rikkunud. Kui ma ütlesin et sellise ilmaga on mu tegevus kohustuslik, siis hakkas asi 15 päevase aresti poole juba kiskuma, täeisti mõistmatu suhtumine autojuhtidesse ma ei saa aru. Õnneks teine patrull oli veits normaalsem, isegi load jäid esialgu alles ning saime rahatrahviga hakkama

Ja TV-s lubati mind lolli ja ebanormaalset ka kindlati näidata, nii et jälgige krimisaateid

Kahjuks midagi head ei ole, skoda lihtsalt ei saa audile järgi ja materjal kehv ning esimesed nurmenuku videod ka neil puudu, kus auto nurk 90 kraadi on, nii et reageerigu kiiremini teinekord kui head materjali vaja, pärast oli asfalt väljas ja ei tahtnud enam rehvi rikkuda.
Nii et saab küll karistada, mina sain 264€-se sedeli.