trykmann kirjutas:
Akuklemmid maha võtta, siis ei tee ju signalisatsioon piuksugi enam. Teistpidi just kahjulik ju.
Mitte sel juhul, kui signat üldse pole

Aga igasugu pärle leidub meie liikluses. Kes Jõhvis on sõitnud, siis teab, et kui Tartu poolt tulla ja viaduktile pöörata, siis viaduktile minejal on eesõigus. No sõitsin mina siis kolonnis viaduktile ja keset pööret lendas viaduktilt alla tumehall uuem Toyota Avensis universaalkerega, suund sees, sooviga keerata Pargi tänavale. Tegelane tuli hirmsa lennuga (mis siis, et hetkel viaduktil ehituse tõttu on piirang 30km/h) ja vilgutas mulle täistuledega ning signaalitas. Minu auto tagumisest poritiivast jäi Toyota nina umbes 20cm kaugusele....tagantjärgi mõeldes oleks võinud ma kergelt pidurit tallata...mine tea, oleks uue auto saanud ehk tänu kindlustusele. Kergitasin vaikselt parema käe keskmist sõrme ja sõitsin rahulikult viaduktile. Minu taga tulnud BMW juhi silmad olid umbes sama suured, kui tema auto esituled (E34). Ja enne, kui keegi midagi ütleb, siis viaduktilt tulles on üleval ka peatee märk, mis näitab selgelt ära, et Tartu poolt viaduktile keerajal on eesõigus ja peatee. Lisaks, kui seda märki ka poleks, siis paremakäe reegli järgi oleks mul niiehknaa õigus olnud. Tervitaks seda m*nni selle Toyota roolis, aga vaevalt ta seda foorumit loeb (juhi vanust arvestades).