Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 02:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 13.01.2012 14:20 

Tanel kirjutas:
Sain 6310i kätte, Ülisheff ikka :D Helistab ja puha. Nüüd uus aku ja jebaist nupud - korpus. peaks aastateks hea saama.

Naljaviluks ostin 5 euriga tehaseuue välimusega 5110 ka

Viskasin ka puutetundlikku sahtlisse ära paar päeva tagasi, vanakool omab endiselt siiski :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 14:21 
Kasutaja avatar

Eile õhtul poole üheksa ajal kulgesin Koplist Ristiku tn kesklinna poole. Kuna kuhugile kiiret ei olnud siis oli sõidustiil väga laisk ja vastas täielikult teeoludele ja kiiruspiirangutele. Ma aegajalt pigem sõidan aeglasemalt , kui jõuan kohale varem ja pean ootama. Tüütu.
Ristiku tänaval on kiiruspiirang 40 km/h. Seal on palju ülekäiguradasi ja teeäärde pargitud autode tõttu suhteliselt kitsad sõidurajad. Sõidan seier enamvähem 40 peal. Mõnisada meetrit püsivad ühed tuled tihedalt mu sabas. Näen ja saan aru, et tahetakse mööda sõita, aga selles kohas on kõik ülekäigurajad ohutussaartega ja möödasõiduks sobivates kohtades tuleb alati keegi vastu. Siis hakatakse närviliselt vilgutama taga, mille peale keeran peegli pimedasse asendisse. Laiutan rooli taga käsi ja kiirust juurde ei lisa. Sõidan edasi 40km/h. Enne Telliskivi ristmiku punnitab lõpuks minust mööda samal ajal peaaegu kokku põrgates vastu tulnud kaubikuga. Samal ajal olime jõudnud tegelikult juba tänava selle osale , kus tekib veel üks sõidurada , millest saab Mulla tn keerata. Peale möödasõitu tuhisebki ta minu nina ees paremale sõidurajale ja jäi minu kõrval foori taga ootama luba sooritada parempööret Mulla tn. Golfi roolis istuv tüüp ei vaata vasakule ega paremale. Ainult jõllitab pingsalt enda ette. Sellised rahulikud tegelased meil liikluses. Ise olen kogemuse ja elamuse võrra rikkam.
Keegi just enne siin eespool mainis, et pole mõtet närvitseda meie linnaliikluses igapäevaselt ettetulevate situatsioonide pärast? Ühele ei meeldi uimerdajad ja tuleb kurdab oma rasket elu foorumis. Teisel meeldib rahulikult uimerdada ja kirub neid, kellel kogu aeg on kiire. Kas on vaja foorumis kribada? Ma millegi pärast kogu aeg arvan, et iga tegelane , kes minust linnaliikluses mööda kihutab või mõne hullu manöövriga hakkama saab on selle foorumi kasutaja. Siis tulengi ning kriban siin. Ning mõne aja pärast tuleb järgmine inimene ning kurdab kuidas keegi värd uimas eile õhtul 40km/h ja takistas liiklust. Seejärel tuleb järgmine tegelane ja sõimab konkreetselt mind, et nahh ma uimerdan ja tulen siia foorumisse kurtma? Foorum toimib ning täidab oma eesmärki. Õhtul on kõik väga rahul iseendaga. On ju nii?
Kusjuures diskusiooni selle üle kas ikka peab tulema siia kurtma selliseid tühiseid asju sellised tegelased, kellel maiset funktsioneerimist häirib juba väga oluliselt eelpool mainitud tühise situatsioonide kirjeldamine. Võta nüüd kinni, kes on närvihaige ja viriseja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 14:27 

Sõita tuleb ikka nii, et sul endal ja teistel oleks ohutu. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 14:39 
Kasutaja avatar

filler kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
Metsa. üks alltöövõtja ajab närvi.
keeras katuse tuksi. ja nd käib ja nõuab raha.
toodab ilget jama.
pm praegu on nii et hea kui ise kahjumisse ei jää katuse parandamisega ja see nd käib ja nõuab tööraha..... :kill

lepingut pole ?

On leping . Kõik on ametlik ja seaduslik.
Aga inimene ise ei saa aru sellest et kõik soojustus mis ta pani on läbimärg ja tuleb välja vahetada.
Aluskate jäeti mõnda kohta panematta.

See kõik tuleb välja võtta ja uus vill panna.
aga uus vill + tõstukite rent + teiste meeste tööraha tuleb kinni maksta. Kuna tema selle metsa keeras siis tuleb see loomulikult tema rahast teha.

Tema pidi saama 3k eur selle eest. praegu tundub et selle rahaga välja ei tule et seda katust korda teha.
Ajuvaba inimene.

Rakvere kandi inimesed vbl teavad. Kekkonen. kutsutakse gunniks.
Sõidab punase transporter bussiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 15:43 
Kasutaja avatar

jarmzik kirjutas:
Tanel kirjutas:
Sain 6310i kätte, Ülisheff ikka :D Helistab ja puha. Nüüd uus aku ja jebaist nupud - korpus. peaks aastateks hea saama.

Naljaviluks ostin 5 euriga tehaseuue välimusega 5110 ka

Viskasin ka puutetundlikku sahtlisse ära paar päeva tagasi, vanakool omab endiselt siiski :D

Ise sai ka eelmine aasta täiesti tutika välimusega 5110 ostetud. Kõigest 10€

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 15:53 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
filler kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
toodab ilget jama.
pm praegu on nii et hea kui ise kahjumisse ei jää katuse parandamisega ja see nd käib ja nõuab tööraha..... :kill

lepingut pole ?

Aga inimene ise ei saa aru sellest et kõik soojustus mis ta pani on läbimärg ja tuleb välja vahetada.

aga uus vill + tõstukite rent + teiste meeste tööraha tuleb kinni maksta. Kuna tema selle metsa keeras siis tuleb see loomulikult tema rahast teha.

Tema pidi saama 3k eur selle eest. praegu tundub et selle rahaga välja ei tule et seda katust korda teha.
Ajuvaba inimene.

uurinud ennem inimese tausta. selle vennaga on ennemgi huumorit saanud. tal on minu arust kombeks kõik üle lasta. meenub kunagi temaga üks tore lugu. tuttav ostis temalt auto audi 100c4 ca 30k eek. natukese aja pärast pani selle kooki. kunna nõudis vennalt veel remondi raha välja ja kadus koos autoga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 16:32 
Moderator
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Ma veel mõtlen, võibolla ostan aku eestist. Ei ole veel midagi tellinud

Kas sellele läheb sama aku mis 5110 ?
Mul on üks vibra aku kodus mis 5110 peal tööle ei läind.Ses suhtes,et niikui sisse lülitan hakkab vibrama.
Äkki sinu oma peal töötab.Täitsa uus muidu. Kui arvad,et töötab võta nelipakk näppu ja tule õhtu meriväljalt läbi :)
P.S. Kui keegi arvab,et tal on seda nelipakki mis Tanel mulle toob rohkem vaja kui mul siis vahetan selle korraliku 5110 laadija vastu,võib ka auto oma olla :D Muuseas mainin ära,et iga paksu otsaga nokia laadija 5110-t ei lae.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:39 
Kasutaja avatar

Mida te nende vanade juustude telefonidega teete üldse?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:41 
Kasutaja avatar

mmm ma ei tea lambist praegu pakun, et helistavad vms? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:43 
Kasutaja avatar

No ilmselt jah helistavad, aga on ka palju kaasaegsemaid eadmeid millega helistada. Lihtsalt nostalgia ilmselt. ma ei kujuta küll ette, et ma seda 5110`t taskus kaasas kannaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:45 
Kasutaja avatar

usku kirjutas:

Kui keegi tahab, siis mul selline üle:

http://img.aha.vn/products/32438_101576.jpg

töökorras ja pole ka kriimustatud, aga aku kestab aktiivse kasutusega ainult päeva. :)

Kas ei olnud mitte sina üks nendest, kes seda alles hiljuti maailma parima telefonina taga otsis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Welllo kirjutas:
No ilmselt jah helistavad, aga on ka palju kaasaegsemaid eadmeid millega helistada. Lihtsalt nostalgia ilmselt. ma ei kujuta küll ette, et ma seda 5110`t taskus kaasas kannaks.

Mina näiteks kasutan seda puhtalt ussi pelamiseks :P No kui mängu ajal keegi helistab siis räägin ka :D
Paljudel on autodes vanakooli hands freed ,mis on telefonipõhised. Ja noh osadele lihtsalt ei meeldi need uued telefonid.
Fakt on see,et kui üks asi kõlbab sajaks asjaks siis ei kõlba ta ühekski.Tänapäeva suurt nutikat on juba ebamugav kasutada.
Keegi helistab siis kaabi see taskust välja ,siis spets kotist välja,siis libista üle ekraani mis on keskmise praepanni suurune jne jne jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:51 
Kasutaja avatar

No telefon ei peagi olema ju suur ja puutetundlik jne. Müüakse veel ka täiesti normaalseid telefone, millel on korralikud akud ja ka mõni tõesti kasulik lisafunktsioon (kaamera näiteks).

Nutitelefon loomulikult ei ole helistamiseks, ega kaasas kandmiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:51 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
filler kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
toodab ilget jama.

lepingut pole ?

Ajuvaba inimene.

See Kekkoneni värdjas jättis mulle kaks aastat tagasi 5500 eeki palka maksmata ,põhjendas sellega ,et talle ei ole peatöö võtjalt raha üle tulnud ja pole millegi eest maksta !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.01.2012 17:53 
Kasutaja avatar

Alles sai mu uus ja uhke "android" armatuurilt kukkudes märga,ja siiani pole toimima hakand,peab siis jälle remonti saatma v6i miskise vanema telefoni võtma,mis ei karda igat asja :err

Eestis suhteliselt haruldane telefon,aga ikkagi rsk üle 8 kuu vastu ei pidand ja kuuke tagasi käis alles remondis..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis