mdisain kirjutas:
Täna sain äärepealt omad vitsad kätte

Sai siis sõbraga nalja tehtud, et kumb politsei auto eest suurema nurgaga läbi läheb
Juhtumisi olin esimene ja panin ikka päris kõvasti parklast väljasõidul ning smurfide tantsupidu hakkas taga pihta

Õnneks pääsesin loenguga ja hoiatust ega trahvi ei saanud. Smurfionud ütlesid, et uue seaduse järgi karistus 200 - 400€ + 6 kuud lubadeta aga õnneks sellest pääsesin
Üritasin küll seletada, et lörtsis on libe ja 525-ga on raske otse sõita aga nad ei uskunud mind

Njah ma eile lendasin ka päris risti politsei eest läbi. Ei provotseerinud meelega. Ilusti täiesti risti, üle vastassuuna ja ilma suunatuleta. Muidugi tulid kohe järgi ja sain samamoodi moraaliloengu selle ohtlikkuse kohta, ja et seda peaks tegema siiski sellises kohas kus see lubatud on, nt mõni spetsiaalne plats. Kui ma küsisin, et kus mõni on, siis muidugi vastata ei osatud.

Lubati meelde jätta ja kui järgmine kord silma jään, siis saan protokolli.
Tegelikult oli võrdlemisi ohutu koht kus ainult end võiks ära lõhkuda. Kell oli hiline ja autosid seal ei sõida eriti isegi päevasel ajal. Nemad vist passisid tee ääres, sest muidu on kaugelt näha kui sealt auto tuleb.