Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 21:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 27.07.2011 22:10 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Öösel tuleb sõita asulas lähituledega.

Päeval tuleb sõita lähituledega v6i siis päevatuledega. Öösel saab iga GabaUudu ka aru , et tuled peavad põlema, mitte mingid udugabad , ega gabaudud.

Kui muidu meelde ei jää , siis peale paari korda trahvi saamist peaks meelde jääma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.07.2011 01:04 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
killer666 kirjutas:
Öösel tuleb sõita asulas lähituledega.

Päeval tuleb sõita lähituledega v6i siis päevatuledega. Öösel saab iga GabaUudu ka aru , et tuled peavad põlema, mitte mingid udugabad , ega gabaudud.

Kui muidu meelde ei jää , siis peale paari korda trahvi saamist peaks meelde jääma.

Mille eest sa trahvi saad huvitav? Gaba+udu võib praegu sõita ja keegi ei koti :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 04:31 
Kasutaja avatar

Käisin mina täna vesipiipu tegemas ja pärast tuli mõte öölokaali ka edasi minna. Mõeldud tehtud. Olin autoga, pakuti ja tehti küll jooke välja, aga mõtlesin, et ole vaja siin ühe shtoti pärast lõhnasid juurde tekitada ning ei võtnudki lõpuks. Tulime siis lõpuks ära, kuna sõber väsis päris ära. Võtsin kaaslased peale ja Kristiine juurest keerasime Arnelli juurde paremale, sealt mõlemad ringristmikud otseks ning pärast seda paremale Nõmme teele. Kiirus oli ~65 km/h ning pöörded olid ilma suunata. Lõpuks kui Räägupesa ette jõudsime, hakkasin ära parkima, jõudsin suuna sisse panna, kui juba vilkurid taga. Tuli härra, küsis, kas on kiire kuhugi. Mina tegin imestusest suured silmad ja ütlesin, et ei tundunud väga olevat. Küsis juhilube ning samal ajal küsisin viisakalt, kas kaasreijad võivad sööma juba minna, neil kõhud tühjad. Andis loa ja läks ise alkomeetri järele. Lõpuks kõik korras ja lubas ka mul sööma minna. Läks hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 04:47 

.Markus. kirjutas:
Käisin mina täna vesipiipu tegemas ja pärast tuli mõte öölokaali ka edasi minna. Mõeldud tehtud. Olin autoga, pakuti ja tehti küll jooke välja, aga mõtlesin, et ole vaja siin ühe shtoti pärast lõhnasid juurde tekitada ning ei võtnudki lõpuks. Tulime siis lõpuks ära, kuna sõber väsis päris ära. Võtsin kaaslased peale ja Kristiine juurest keerasime Arnelli juurde paremale, sealt mõlemad ringristmikud otseks ning pärast seda paremale Nõmme teele. Kiirus oli ~65 km/h ning pöörded olid ilma suunata. Lõpuks kui Räägupesa ette jõudsime, hakkasin ära parkima, jõudsin suuna sisse panna, kui juba vilkurid taga. Tuli härra, küsis, kas on kiire kuhugi. Mina tegin imestusest suured silmad ja ütlesin, et ei tundunud väga olevat. Küsis juhilube ning samal ajal küsisin viisakalt, kas kaasreijad võivad sööma juba minna, neil kõhud tühjad. Andis loa ja läks ise alkomeetri järele. Lõpuks kõik korras ja lubas ka mul sööma minna. Läks hästi.

Et siis tavaliselt sellises olukorras kaine ei ole ning nüüd kui üks hetk olid, siis võttis politsei maha ja pääsesid trahvist? Sel juhul on mul kahju, et sa trahvi ei saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 04:53 
Kasutaja avatar

Kuidas mõned saavad nii valesti lugeda või inimestest aru saada? Sulle siis kordan üle, ei kui ma tean, et olen autoga, siis ei võta. Veel küsimusi/arvamusi? Ole hea saada PSi !

Seda mainisil lihtsalt sellepärast, et on küll inimesi, kes mõtlevad, et see üks õlu või shot ei tee midagi. Jah täiskasvanud mehele ei teegi, aga lõhnad teeb ainult juurde ja viiatasingi sellele, et ka seda ühte shoti/õlut ei ole vaja. Vabandust, aga tahtsin sulle öelda, et loll oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.01.2012 16:24 

fonce kirjutas:
.Markus. kirjutas:

Et siis tavaliselt sellises olukorras kaine ei ole ning nüüd kui üks hetk olid, siis võttis politsei maha ja pääsesid trahvist? Sel juhul on mul kahju, et sa trahvi ei saanud.

Normaalne inimene ei võtagi ühtegi shoti, drinki ega lonksu, kui roolis on. Mina lugesin esimese korraga õigesti ning siin vist pigem inimeses ja lugemises asi kinni. :kill

Võiks juba arvama hakata, et politseinikud on ka normaalsed inimesed. Aga küll ka see vaibub :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 17:43 

Just võeti linnas maha.

P: Tere mina olen ... ei mäleta ... , palun dokumendid(andsin juba load enne aknast välja), otsisin auto doke.
P2: Puhume ka, hinga kõvasti sisse ja puhu.
P: Dokumendid korras, kas autol on midagi viga või?
M: Välisel vaatlusel küll ei paista, sõidab ka päris hästi, ei saa kurta, seega arvan, et ei ole. :D
P2: Suunatule kang oli lisavarustuses või?(peatusin suunaga ja enne nad mind ei näinud, keerasid teiselt tänavalt minu taha).
M: Ei, täitsa olemas on ju, kasutasin.
P: Helistati ja kirjeldati kahte olukorda, kus auto tegi imelike liigutusi ja vist(rõhutan) ei kasutatud suunatulesi.
Mõtetes: Whaat? VIST ei kasutatud? Perse ei taha minna?

M: Nojah siis, ma ei oska midagi öelda.
P: Järgmise helistamise peale teeme trahvi ära.

Mille eest nad mulle trahvi teha saavad?

Sama hästi võiks ju helistada, kui tahad kellelegi s*tta keerata, et sellise numbriga auto teeb kahtlaseid manöövreid jne jne. Näed, et võetakse maha, siis lased veidi aega mööda minna, lased kõrval istuval sõbral uuesti helistada... samas peab ise jälgima, et politseiga samal ajal kokku ei satu, kui kaebust esitada ja kindel olema, et auto veel endiselt linnavahel liikvel on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 18:46 
Kasutaja avatar

ikka eriline tra peaks olema kui keegi suunda ei näita ja kohe politseile kurtma kukuks :D kui igaüks seda teeks siis vist saaks politsei telefoni ära ummistada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 18:50 
Kasutaja avatar

Noh kui avaldus kirjutada, siis kutsutakse üldse vestlusele. Vestlusel politseinik soovitab sul heaga üles tunnistada ja lubab siis pisikese trahvi teha. Kunagi on kutsutud, väideti et olla punasega kuskilt läbi sõitnud. Ei viitsinud üldse jamada, võtsin kohe juristi kaasa. Õnneks või kahjuks oli mingi just politseikooli lõpetanud neiu, juba kutse oli vales formaadis. Aga noh nii närvi suutsime ta küll ajada, et ta käis korduvalt mingilt ülemuselt küsimas, kes lõpuks ise ka kohale tuli ja samuti soojalt soovitas süüdi tunnistada. Ühesõnaga mina end süüdi ei tunnistanud ja rohkem pole sellest kuulda olnud ka, nüüd juba 2a sellest. Asja juures kõige põnevam oli muidugi see, et samal päeval sai just auto ära vahetatud ja võta nüüd kinni kes/kus kui üldse. Võib-olla lihtsalt mingi lammas kuskil ei olnud rahul et mööda sõideti või mida iganes. Kirjeldus oli muidugi ka selline (näidati avaldust), et tema jäi punase taha ja jõudis mulle pärast järgi et veenduda numbris veelkord. Põnevaks teeb asja see, et see toimus õhtusel tipptunnil Luisest alla tulles, seega vahepeal tuli terve tsükkel Suur-Ameerikast ja siis ta jõudis veel uuesti järgi. See on isegi teooris väga kaheldav, nii et ma väga kahtlen, et see päris õige oli.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 19:22 

Mani kirjutas:
ikka eriline tra peaks olema kui keegi suunda ei näita ja kohe politseile kurtma kukuks :D kui igaüks seda teeks siis vist saaks politsei telefoni ära ummistada...

Helistati nende kahtlaste manöövrite pärast.. tegin spinni ja siis keerasin uuesti järgmisesse tänavasse kässariga sisse, tulin ringiga põhimõtteliselt helistaja juurde tagasi ja keerasin esimesse parklasse uuesti kässariga ja seal ka otsa ringi. Helistamise jooksul lihtsalt mainiti, et suunatulesi ei kasutatud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 19:28 
Kasutaja avatar

Kui see aitab ära hoida olukorra, kus uudistest saab jälle näha, et kellegi teise auto on kõveraks sõidetud, sest "sattus libedaga külglibisemisse" siis helistagu palju tahes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 19:53 
Eliit

Welllo kirjutas:
Kui see aitab ära hoida olukorra, kus uudistest saab jälle näha, et kellegi teise auto on kõveraks sõidetud, sest "sattus libedaga külglibisemisse" siis helistagu palju tahes.

Kui kellegi auto satub kogemata libisemisse ja mingi mutike helistab kohe menti seepeale sis mis kasu sellest on :D ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 20:07 
Eliit

Siin väikelinnas Haapsalus helistatakse jah päris tihti minusuguste tõttu politseisse aga mul värvilistega kokkupuutued puuduvad kuigi reedel sai lastud Selveri parklas külgees nendele vastu ning hiljem politsei maja parklas paar sõõrikut tehtud. Lisaks 250km jagu terves linnas reedel ja 200km jagu eile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 20:20 

Novembris võttis Tartus mind maha 2 patrulli ja midagi küsimata hüppas üks vennike kohe sisse, tagaistmele ning teised askeldasid ümber auto taskulampidega. Kästi siis autost ettevaatlikult väljuda ja küsiti, kas võivad auto kohapeal läbi otsida või viiakse parklasse ning jäädakse kohtuotsust ootama. Mina andsin oma nõu - kutid tuhnisid jalamattide ja istmete all päris pikalt, uuriti ja raputati ka omavalmistatud woofrit pagassis, aga lõpuks loobusid.
Pika pärimise ja karjumise peale sain teada, et mu kaasreisija olevat möödasõidul kedagi aknast relvaga ähvardanud. Ainus jama oli selles, et sõitsin töölt koju ja terve tee olin üksi. :kill
Ja siiamaani pole teada, kas oli tegu kellegi lolli nalja või halva silmanägemisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 21:41 
Kasutaja avatar

p6hh kirjutas:
Novembris võttis Tartus mind maha 2 patrulli ja midagi küsimata hüppas üks vennike kohe sisse, tagaistmele ning teised askeldasid ümber auto taskulampidega. Kästi siis autost ettevaatlikult väljuda ja küsiti, kas võivad auto kohapeal läbi otsida või viiakse parklasse ning jäädakse kohtuotsust ootama. Mina andsin oma nõu - kutid tuhnisid jalamattide ja istmete all päris pikalt, uuriti ja raputati ka omavalmistatud woofrit pagassis, aga lõpuks loobusid.
Pika pärimise ja karjumise peale sain teada, et mu kaasreisija olevat möödasõidul kedagi aknast relvaga ähvardanud. Ainus jama oli selles, et sõitsin töölt koju ja terve tee olin üksi. :kill
Ja siiamaani pole teada, kas oli tegu kellegi lolli nalja või halva silmanägemisega.

hea :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis