pokemon kirjutas:
Part2 kirjutas:
Naelrehvist on kasu igal juhul, sõida 60-ga 70-ga 80-ga või 90-ga.
Ohutus tasub ennast ikka ära.
ma olen ka maanteel tundnud naela paremust küll ja küll.
Ma olen seni kasutanud muideks proti naelrehve, mis peavad täitsa hästi, sõidan ühega 2-3 aastat ja siis ostan uued.
Palun ütle mulle, kui palju jõuab see pisike naelake sellesse imeõhukesse ja tugevasse jääkihti tungida kiiruselt 90km/h. Ei jõuagi, seega ei saa sealt mingit pidamise eelist oodata.
Siledal puhtal jääl on vahe sees, aga ka mitte midagi väga meeletut.
Piisavalt, et tekiks sisse oluline vahe, lamelliga.
Ära unusta, et mida suurem kiirus, seda suurema jõuga ta selle naela sinna jäässe lööb.
Nagunii ta eriti sügavale ei lähe, rohkem kraabib jääpinda ja see annab oluliselt pidamist juurde jääl võrreldes pelgalt lamelliga.
Naelrehv pakub maksimaalset ohutust ja kasu on sellest igaühele, aga kõige rohkem kasu lõikab sellest loomulikult keskmine normaalne juht ja oskaja juht.
Muideks on naelte kujul ja pinnal ka vahe, sõltuvalt rehvist ,kallimad paremad rehvid on ka paremate naeltega.
Pluss see, et näiteks Nokian Hakakpeliitta 7-l on naela pesa sedasi ehitatud, et see nael ei hakka seal sedasi loksuma, nagu odaval naelrehvil ja see annab pidamist ka juurde omakorda.
Ja lamelli pehmus kaob tõesti päris kiiresti ajaliselt ja ilma naelteta on see üsna vastik pidamise vähenemine.
Jää ja eriti must jää on isegi vastik asi, ma tahaksin saavutada seal ikkagi maksimaalset pidamist, mida suudan endale rahaliselt lubada ja mis on legaalne.
Lamellrehv seda kindlasti mulle ei paku.