Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 23:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 27.03.2009 14:08 
Kasutaja avatar

Tallinna s6ites palivere sillal tuli patrull vastu,saime kuskil 3-4km edasi s6ita kui autojuht ütles "ooo" limpsisin k6rval samal ajal viinakuradid ja vaatasin peegli nägin taga kaugelt tulemas diskot :D
ytlesin siis autojuhile et teeäärde t6mbaks ja seisma jääks.
P:auto dokid ja juhiluba
Autojuht annab siis k6ik vajaliku konstaablile
P:kas teil on midagi rasket bagasnikus et taga ots nii madal :D
A:ei ole paar kotti on,lihtalt madal auto :D
P: vaatab et esiosa kah madal ja ytleb et aa ei pand tähelegi et "sport auto on" :D
Pani puhuma kah ja lasid minema :uhoh
Jube aktiivsed nad läänemaal,kui eelnevalt pole nad 7 kuu jooksul yhtegi korda peatand ,siis nüüd paari päeva jooksul juba seda mitmed korrad tehtud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2009 16:14 

Ükskord siis öösel linna pealt lasnamäele jõudnud ja söögiplatsist purksi haarates juhtus siuke asi.Meie parajalt jommis ka.
Kaasfoorumlane näeb siis politseid põlevate udutuledega.
S:tere,mis ajast udutuled niisama põleda võivad autol?(umbes nii midagi oli)
P:Mis ajast alkoholijoobes avalikus kohas olla võib?
Sellega jutt lõppes. :)

Teine juhtum viljandi maakonnas, Mõisakülas.
Oli siis kodukandi päevad,ilus suveilm ja puha ja tegime sõbraga õlut väikelinnas.
Tuli politsei ja ütles et avalikus kohas joomine keelatud,et me enam ei jooks ja paneks õlled ära.
Okei sai siis nii tehtud,ja politsei sõitis teisi peenestama kes autoga platsi peal olid.
Meie siis vaikselt rüüpasime edasi ja jälgisime ka ikka et politseid ei tuleks.
Aga krt,just siis kui rüüpasin jälle nad tulid,sõitsid siis kõrvale et ei saanud aru või,et istu autosse ja enne viska õlu pudel ka prügikasti.
Ma siis jõin väikse saku ice pudeli tühjaks ja istusin taha istmele.
P:Palju siis trahvi teeme sulle?
M:(vaikus)mmmm....
P:Noh,palju siis teeme sulle? (kõvema tooniga)
M:Ei tea ei oska öelda,pole eriti minu asi neid määrata,et see nagu rohkem teie töö.
P:Maksimum on 3000,tahad teeme sulle?
M:Mmm.. eeee.. ei
P:Ja miks mitte?
M:Ma olen vaene õpilane,pole raha selle jaoks.
P:Ja sellejaoks on küll raha et õlut juua?
M:Ei no 25eeku kenal suvepäeval ikka leiab õlle jaoks.
P:(vaikus) Hea küll,teeme sulle 180,- ja kui täna veel sind kuskil näeme siis saad maksimumi.
M:jah selge.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2009 23:52 
Kasutaja avatar

Eile tallinnas s6itis politsei scoda yltse linnavahel parktuledega :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 00:00 
Kasutaja avatar

Pole just ütlemine, aga suht pull oli see, et tulin haapsalust lihula poole ja natuke peale linnast välja sõitmist oli miilits täpselt kurvi taga oma skoda ilusti ära parkinud ja vehkis just fööniga vastu tuleva auto suunas, mul oli kiirus kuskil 110 kui kurvist välja sõitsin nägin teda ja pidurdasin tunduvalt maha kohe, kuskil 80 peale....miilits mind radarisse muidugi ei saanud kuna teist autot püüdis, aga niipalju kahtlust ikka äratasin, et jõudsin juba tükkmaad edasi sõita kuni nad mulle sappa suht lähedale sõitsid, pikkivahest ei olnud enam juttugi, aga küllap kontrollisid numbrit, sest kinni ei pidanud, aga sõitis mingi minuti suht sabas ja siis keerasid bussipeatuses ringi ja tagasi linna poole...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 05:00 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
Pole just ütlemine, aga suht pull oli see, et tulin haapsalust lihula poole ja natuke peale linnast välja sõitmist oli miilits täpselt kurvi taga oma skoda ilusti ära parkinud ja vehkis just fööniga vastu tuleva auto suunas, mul oli kiirus kuskil 110 kui kurvist välja sõitsin nägin teda ja pidurdasin tunduvalt maha kohe, kuskil 80 peale....miilits mind radarisse muidugi ei saanud kuna teist autot püüdis, aga niipalju kahtlust ikka äratasin, et jõudsin juba tükkmaad edasi sõita kuni nad mulle sappa suht lähedale sõitsid, pikkivahest ei olnud enam juttugi, aga küllap kontrollisid numbrit, sest kinni ei pidanud, aga sõitis mingi minuti suht sabas ja siis keerasid bussipeatuses ringi ja tagasi linna poole...

Teinekord proovi blokki lasta ja kindlustus laksu selles majandus blokaadis teha :D
Jänes hüppas teele ju :D ja kitsede asi on teada, mis tähendab "pikivahe hoidmine" :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 09:17 
Kasutaja avatar

Väiksed praegu kehtivad seadused ka juhul kui näiteks kurvis kinn peetakse nagu on neil kombeks ka lasnamäe kanali otsas tehs...punkt 2 (5) Sõidukit ei tohi peatada (välja arvatud erakorralistel asjaoludel):
1) piiratud nähtavusega teelõigul;
2) kurvis;
3) tee tõusu lõpul ja vahetult pärast tõusu;
4) ristmikul ja vahetult enne ristmikku;
5) jalakäijate ülekäigukohal ja vahetult enne seda;
6) raudteeülesõidukohal ja vahetult enne seda;
7) kohas, kus seisev sõiduk teeks võimatuks teiste sõidukite liikluse või takistaks jalakäijaid;
8) muus ohtlikus kohas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 10:11 

prostuff kirjutas:
Väiksed praegu kehtivad seadused ka juhul kui näiteks kurvis kinn peetakse nagu on neil kombeks ka lasnamäe kanali otsas tehs...punkt 2 (5) Sõidukit ei tohi peatada (välja arvatud erakorralistel asjaoludel):
2) kurvis;
7) kohas, kus seisev sõiduk teeks võimatuks teiste sõidukite liikluse või takistaks jalakäijaid;
8) muus ohtlikus kohas.

Politsei ütleb et see on erakorraline asi ja kõik :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 10:29 
Kasutaja avatar

tann19 kirjutas:

jube asi mida teatada onju..äkki olid kobemata korra peale jäänd vms..krt nagu õhtuleht juba siin. Seda mida ise vb valesti teed ei märka,a mida politsei korra,seda kindlasti onju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 10:35 

analyzethis kirjutas:
tann19 kirjutas:

jube asi mida teatada onju..äkki olid kobemata korra peale jäänd vms..krt nagu õhtuleht juba siin. Seda mida ise vb valesti teed ei märka,a mida politsei korra,seda kindlasti onju.

Korrakaitsjad nagu nad on, peaksid eelkõige eeskujuks olema. Aga kui juba nemad parktulede või udutulede väel ringi lasevad siis mis eeskujust juttu saab olla? Pealegi InterFace kes kesklinna satub tihti autoga räägib, et seda juhtub päris tihti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 10:49 
Kasutaja avatar

oleks ma politsei ma aind peedistaks julmalt ja kõiki kes ette jääks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 11:59 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru, kust on tulnud arvamus, et politsei peab kellelegi eeskujuks olema? Politsei tagab korda ja ongi kõik. Kui ta sinust 200km/h vilkuritega mööda lendab, siis võtad eeskuju ja paned järgi? Teise silmas pindu nähakse ikka aga palki enda omas mitte. See on nagu koolipoisi käitumine "tema tegi ka, miks mina ei või". Elu ongi ebaõiglane, shit happens. Minge politseikooli kui tahate samasuguseid privileege.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 12:01 

prostuff kirjutas:
2) kurvis;
8) muus ohtlikus kohas.

kust sa selle jutu maha kopeerisid?
ma otsisin just täpselt seda riigiteatajast mingi aeg, siis küll ei leidnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 12:11 

Blacku kirjutas:
Ma ei saa aru, kust on tulnud arvamus, et politsei peab kellelegi eeskujuks olema? Politsei tagab korda ja ongi kõik. Kui ta sinust 200km/h vilkuritega mööda lendab, siis võtad eeskuju ja paned järgi? Teise silmas pindu nähakse ikka aga palki enda omas mitte. See on nagu koolipoisi käitumine "tema tegi ka, miks mina ei või". Elu ongi ebaõiglane, shit happens. Minge politseikooli kui tahate samasuguseid privileege.

Kui kõike mustvalgelt maailmas näed, siis peab sinu jutt paika. Eetika on aga täitsa teine asi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 12:33 

Ragnar74 kirjutas:
Blacku kirjutas:

Kui kõike mustvalgelt maailmas näed, siis peab sinu jutt paika. Eetika on aga täitsa teine asi.

Ütleb mees kes otsis madara varastatud makkide poe numbrit? :D Vabandan, kui eksisin.

Aga point on sees muidugi. Blacku, sinu jutust jääb mulje et kõik politseinikud on väikelinna Sheriffid, kes sinu silme ees viskavad koni maha ja teevad sulle sama asja eest trahvi. Sina vaatad pealt ja mees vaid irvitab sulle näkku. Samamoodi, miks nemad võivad udukatega sõita ja teised ei või? Neile ju kehtivad samad seadused. See aga tekitab rahvas trotsi.

PS! Üleüldises plaanis võiks nii olla, et kui teist korda udukatega vahele jääd, siis lööb politseinik sul nuiaga sisse need :smokin . Laias plaanis mind udukatega sõitmine ei häiri, kuna ma sinna sisse ei vaata, aga mõnel on küll jumala lakke keeratud need. Ja kui pole lubatud, siis pole lubatud. Ma imestan et mingid vennad viitsivad oma üks-koma-neljadega nendega sõita, ärevil olla ja trahvi maksta. Ise ma ei näe sellel mingit mõtet, mul munn piisavalt priske ja muidu ka enamvähem kutt, see pole asi millega esineda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2009 12:39 

Tort kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Blacku kirjutas:

Ütleb mees kes otsis madara varastatud makkide poe numbrit? :D Vabandan, kui eksisin.

Aga point on sees muidugi. Blacku, sinu jutust jääb mulje et kõik politseinikud on väikelinna Sheriffid, kes sinu silme ees viskavad koni maha ja teevad sulle sama asja eest trahvi. Sina vaatad pealt ja mees vaid irvitab sulle näkku. Samamoodi, miks nemad võivad udukatega sõita ja teised ei või? Neile ju kehtivad samad seadused. See aga tekitab rahvas trotsi.

PS! Üleüldises plaanis võiks nii olla, et kui teist korda udukatega vahele jääd, siis lööb politseinik sul nuiaga sisse need :smokin . Laias plaanis mind udukatega sõitmine ei häiri, kuna ma sinna sisse ei vaata, aga mõnel on küll jumala lakke keeratud need. Ja kui pole lubatud, siis pole lubatud. Ma imestan et mingid vennad viitsivad oma üks-koma-neljadega nendega sõita, ärevil olla ja trahvi maksta. Ise ma ei näe sellel mingit mõtet, mul munn piisavalt priske ja muidu ka enamvähem kutt, see pole asi millega esineda.
Mina otsisin numbrit küll. Seda aga hoopis teistel eesmärkidel :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis