jokerAudi kirjutas:
Njah, suht mõttetu on vaielda. H00rumikangelastele nagunii ära ei seleta midagi. Point on selles, et seni kuni koht on linna oma, pole tal kobiseda midagi. Vb olen jah isekas ja egoist. So? Muideks, majarahva vahel ei ole kohad mitte kuidagi ära jagatud kah. Asi pole mitte viitsimises rookida, vaid põhimõttes. Aga ilmselt sellest keegi aru ei saa, või ei taha saada, seega ei hakka selgitama ka pikemalt. Minu jaoks on SEE alateema lõppenud. Jätkan täpselt samamoodi nagu varem, teiste arvamus eriti nagu ei huvita

Aga kütuseteemast- suht jama jah, kallis on. Edu teile tanklast tankijad

Mis põhimõte see siis on ?
Põhimõte ongi selles, et peab eksisteerime ELEMENTAARNE viisakus. See on sama hea, kui Sa pesed oma auto ära, ma tulen oma autoga ja kütan nimelt lombist kuidagi nii läbi et Su auto sitaseks saab - ja nii koguaeg kui auto ära pesed. Ütlen et "A mis pargid siia, tead ju et lomp siis".
Ära hakka sedasi isatsema et "Linna maa ja see on kõigi kasutada", olen enam kui kindel, et Sul pole mitte õrna emmigi aimu sellest, et kindlasti kehtib mingi n.ö "kirjutamata seadus" ehk siis väljakujunenud harjumus kes kuhu pargib - keegi sellest ei räägi, aga igaüks teab kus ta oma autot hoiab. See on üldiselt kõigi kortermajade ees nii. Mul kodus on samamoodi, aastate vältel on kohad välja kujunenud ja keegi kusagile ei pargi autot, kuhu vaja ei ole, igaüks on oma kohaga rahul ja kogu moos.
Ära tule jahuma siin mingist "Te ei saa sellest aru" või et "Netihiirod" jne. Mine parem ja istu laua taga, mõtle natuke mis mõtlematut iba Sa suust välja ajad, antud momendil pole isegi mitte see egoism nii oluline, vaid just see, et Sa ei suuda isegi mõista mis filtreerimata teksti Sa toodad.