Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 02:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:23 
Kasutaja avatar

BirboRacyng kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Njah, suht mõttetu on vaielda. H00rumikangelastele nagunii ära ei seleta midagi. Point on selles, et seni kuni koht on linna oma, pole tal kobiseda midagi. Vb olen jah isekas ja egoist. So? Muideks, majarahva vahel ei ole kohad mitte kuidagi ära jagatud kah. Asi pole mitte viitsimises rookida, vaid põhimõttes. Aga ilmselt sellest keegi aru ei saa, või ei taha saada, seega ei hakka selgitama ka pikemalt. Minu jaoks on SEE alateema lõppenud. Jätkan täpselt samamoodi nagu varem, teiste arvamus eriti nagu ei huvita :)

Aga kütuseteemast- suht jama jah, kallis on. Edu teile tanklast tankijad ;)

Aga tee siis samamoodi,mis virised? Plats labidaga puhtaks ja rehvid sinna kohale !

Milleks näha vaeva ise lume rookimisega, lihtsam on ju parkida teise mehe poolt puhtaks tehtud kohale.. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:28 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:
Njah, suht mõttetu on vaielda. H00rumikangelastele nagunii ära ei seleta midagi. Point on selles, et seni kuni koht on linna oma, pole tal kobiseda midagi. Vb olen jah isekas ja egoist. So? Muideks, majarahva vahel ei ole kohad mitte kuidagi ära jagatud kah. Asi pole mitte viitsimises rookida, vaid põhimõttes. Aga ilmselt sellest keegi aru ei saa, või ei taha saada, seega ei hakka selgitama ka pikemalt. Minu jaoks on SEE alateema lõppenud. Jätkan täpselt samamoodi nagu varem, teiste arvamus eriti nagu ei huvita :)

Mis põhimõte see siis on ?

Põhimõte ongi selles, et peab eksisteerime ELEMENTAARNE viisakus. See on sama hea, kui Sa pesed oma auto ära, ma tulen oma autoga ja kütan nimelt lombist kuidagi nii läbi et Su auto sitaseks saab - ja nii koguaeg kui auto ära pesed. Ütlen et "A mis pargid siia, tead ju et lomp siis".

Ära hakka sedasi isatsema et "Linna maa ja see on kõigi kasutada", olen enam kui kindel, et Sul pole mitte õrna emmigi aimu sellest, et kindlasti kehtib mingi n.ö "kirjutamata seadus" ehk siis väljakujunenud harjumus kes kuhu pargib - keegi sellest ei räägi, aga igaüks teab kus ta oma autot hoiab. See on üldiselt kõigi kortermajade ees nii. Mul kodus on samamoodi, aastate vältel on kohad välja kujunenud ja keegi kusagile ei pargi autot, kuhu vaja ei ole, igaüks on oma kohaga rahul ja kogu moos.

Ära tule jahuma siin mingist "Te ei saa sellest aru" või et "Netihiirod" jne. Mine parem ja istu laua taga, mõtle natuke mis mõtlematut iba Sa suust välja ajad, antud momendil pole isegi mitte see egoism nii oluline, vaid just see, et Sa ei suuda isegi mõista mis filtreerimata teksti Sa toodad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:43 

KirillD kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Mis põhimõte see siis on ?

Põhimõte ongi selles, et peab eksisteerime ELEMENTAARNE viisakus. See on sama hea, kui Sa pesed oma auto ära, ma tulen oma autoga ja kütan nimelt lombist kuidagi nii läbi et Su auto sitaseks saab - ja nii koguaeg kui auto ära pesed. Ütlen et "A mis pargid siia, tead ju et lomp siis".

Ära hakka sedasi isatsema et "Linna maa ja see on kõigi kasutada", olen enam kui kindel, et Sul pole mitte õrna emmigi aimu sellest, et kindlasti kehtib mingi n.ö "kirjutamata seadus" ehk siis väljakujunenud harjumus kes kuhu pargib - keegi sellest ei räägi, aga igaüks teab kus ta oma autot hoiab. See on üldiselt kõigi kortermajade ees nii. Mul kodus on samamoodi, aastate vältel on kohad välja kujunenud ja keegi kusagile ei pargi autot, kuhu vaja ei ole, igaüks on oma kohaga rahul ja kogu moos.

Ära tule jahuma siin mingist "Te ei saa sellest aru" või et "Netihiirod" jne. Mine parem ja istu laua taga, mõtle natuke mis mõtlematut iba Sa suust välja ajad, antud momendil pole isegi mitte see egoism nii oluline, vaid just see, et Sa ei suuda isegi mõista mis filtreerimata teksti Sa toodad.

Jah, oo suur juht ja õpetaja :kill

Igatahes, suhtkoht mõttetu vaidlus (nagu enamus vaidlusi siin foorumis). Seda näitab ka see, et mingi 3-4 korda olen öelnud, et kohad ei ole välja kujunenud, igaüks pargib sinna, kus ruumi on. Aga mõttetu on seda seletada. Põhimõte on selles, et seni, kuni isik pole ametlikult kohta omandanud, ei ole tal õigust seal ka oma parkimispoliitikat korraldada. Lihtne ja loogiline. Kas selleks on vaja tõesti veel hakata jooniseid ja seadusepunkte ka välja tooma, et aru saadaks? Ilmselt küll, aga ma lihtsalt ei viitsi sellega tegeleda. Muudki teha, näiteks minna sõpra aitama, kes just helistas, et autoga kitse maha niitis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:51 
Kasutaja avatar

Ma esimese lumega iga aasta lükkan harjaga omale uksele kõige lähema koha puhtaks ja seega on see koht kevadeni minu oma. Kui keegi minu kaevatud kohale pargib rsk, löön nahh kirve aknasse ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:53 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:

Maja ette kõnniteele ikka ei pargiks ju? Vb jah, kui bemm oleks, nagu Heigo_K soovitas... aga intelligentne inimene ei pargi kõnniteel või haljashalal jne.

Pargi siis juba pigem haljasalale. Vaadatakse ikka valesti aga vähemalt ei hävita enda ja kaaskodaniku närve.
Kõige mõistlikum on tasuline parkla. Alati koht olemas ja veljed ka iga hommik alles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 18:53 

HP= Hale Pask

Suutis kustutada kõik mu failid ja andmed ja viskas kirja Starting windows first time... :) :) :) :) :)
..Ma hakkan jooma kohe vist

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:21 

jokerAudi kirjutas:
Majas üks vanamees on ikka täielik emane... nimelt, roogib parklas ühe koha puhtaks ja siis tõstab mingid vanad rehvid sinna ette, et keegi ei saaks parkida. Üldkasutatav parkla maja ees. Rsk kohti pole, pargi kuhu tahad. Parkisin tuimalt nö tema kohale (tõstsin rehvid eest ära), siis tuli põrkama, et mida sa teed jne, et tema koht jnejnejne. Küsisin siis paberit, mis tõestab, et ta on selle koha endale ostnud. Sellepeale tuli ropp venekeelne sõim ja selle seas ka selgitus, et ta on 10a seda kohta puhtaks rookinud ja see on tema koht. Seletasin talle ära, et okei, kui parklas on vabu kohti, siis ma võin sinna ju ka mitte parkida, vahet pole, kus auto seisab, aga kui parkla on täis, siis võib ta need rehvid ära süüa kui tahab, aga sinna kohale parkimist ta takistada ei saa. Mingi krdi sibulavanamees on...eile passis õhtul kah 3 tundi trepikojas, et keegi tema roogitud kohale ei pargiks.
Uurisin ühistu esimehelt ka, see vastas, et kuidagi ei saa sinna parkimist ta keelata. Eks näeb, siiani mu auto seisab rahulikult majaees, ehk ta nii loll ei ole, et puutuma hakkab seda. Siis läheb küll asi ametlikuks rsk :D Kaua võib.

A noja täna siis see klassikaline: "Käisin liugu laskmas!" sai kah ära tehtud :)

Mu meelest oled sa M¤¤¤

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:31 

greatmaster kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Majas üks vanamees on ikka täielik emane... nimelt, roogib parklas ühe koha puhtaks ja siis tõstab mingid vanad rehvid sinna ette, et keegi ei saaks parkida. Üldkasutatav parkla maja ees. Rsk kohti pole, pargi kuhu tahad. Parkisin tuimalt nö tema kohale (tõstsin rehvid eest ära), siis tuli põrkama, et mida sa teed jne, et tema koht jnejnejne. Küsisin siis paberit, mis tõestab, et ta on selle koha endale ostnud. Sellepeale tuli ropp venekeelne sõim ja selle seas ka selgitus, et ta on 10a seda kohta puhtaks rookinud ja see on tema koht. Seletasin talle ära, et okei, kui parklas on vabu kohti, siis ma võin sinna ju ka mitte parkida, vahet pole, kus auto seisab, aga kui parkla on täis, siis võib ta need rehvid ära süüa kui tahab, aga sinna kohale parkimist ta takistada ei saa. Mingi krdi sibulavanamees on...eile passis õhtul kah 3 tundi trepikojas, et keegi tema roogitud kohale ei pargiks.
Uurisin ühistu esimehelt ka, see vastas, et kuidagi ei saa sinna parkimist ta keelata. Eks näeb, siiani mu auto seisab rahulikult majaees, ehk ta nii loll ei ole, et puutuma hakkab seda. Siis läheb küll asi ametlikuks rsk :D Kaua võib.

A noja täna siis see klassikaline: "Käisin liugu laskmas!" sai kah ära tehtud :)

Mu meelest oled sa M¤¤¤

Mis vahet sellel on, et ta selle koha puhtaks rookis, kui ta isegi seal igapäevaselt ei pargi. Maja ees on piiratud arv kohti. Miks peavad teised selle pärast kuskile naabervalla maja ette ööseks kohta otsima kui mingi Vasja öösiti oma rehve seal ladustab? Juba selle venekeelse möla pärast tänaks viisakalt teda tema panuse eest Eesti riiki ning pargiks ise igapäevaselt sinna.... :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:37 

Perkele kirjutas:
greatmaster kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Mu meelest oled sa M¤¤¤

Mis vahet sellel on, et ta selle koha puhtaks rookis, kui ta isegi seal igapäevaselt ei pargi. Maja ees on piiratud arv kohti. Miks peavad teised selle pärast kuskile naabervalla maja ette ööseks kohta otsima kui mingi Vasja öösiti oma rehve seal ladustab? Juba selle venekeelse möla pärast tänaks viisakalt teda tema panuse eest Eesti riiki ning pargiks ise igapäevaselt sinna.... :)

Kui küsida tohib siis kui vanad te kaks olete? Mingisugust viisakuse värki on kodus õpetatud või olete tänaval kasvanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:42 
Kasutaja avatar

Mõelge nüüd konkreetselt. Ärge jahuge mingitest vasjadest kes 1x kuus sõidavad autoga. Kui mingi papi kes igapäevaselt käib näiteks autoga tööl ja kaevab oma musirulli ümbert lund ja hoiab koha puhtana ning lööb veel mingi vineertahvli ka nr märgiga püsti siis on see koht ikka tema oma küll. jokerAudil loodan ma lüüakse mõni klaas sisse pedereerimise eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:44 

neG kirjutas:
Mõelge nüüd konkreetselt. Ärge jahuge mingitest vasjadest kes 1x kuus sõidavad autoga. Kui mingi papi kes igapäevaselt käib näiteks autoga tööl ja kaevab oma musirulli ümbert lund ja hoiab koha puhtana ning lööb veel mingi vineertahvli ka nr märgiga püsti siis on see koht ikka tema oma küll. jokerAudil loodan ma lüüakse mõni klaas sisse pedereerimise eest.

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:44 
Kasutaja avatar

Perkele kirjutas:
greatmaster kirjutas:
jokerAudi kirjutas:

Mu meelest oled sa M¤¤¤

Jagan arvamust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:45 

jokeraudi, ära virise. Mul on üldse nii, et kuutasuga parkla on, aga ostad parklas viibimise loa, mitte konkreetse koha. Paar korda kuus ikka tuleb ette, et pargitakse seal ilma loata, ja mina kellel on 100% luba ei olegi kohta saanud.

Ja kui nii juhtub, siis ma ei hakka küll mingit tsirkust mingi kinni parkimisega tegema jne, milleks, vb on külalised maja elanikel, kes täpselt ei teagi parkimiskorraldust jne. Kunagi sai tehtud müügitööd, siis sai üle Harjumaa päevast päeva korter majade ees teiste roogitud kohtadele pargitud. Ma küll ei puutunud kokku, et kinni parkijatega ega kellegagi kes oleks kirve aknast sisse visanud, nagu üks kasutaja kirjeldas just, kuidas ta sellist situatsiooni lahendaks.

Muidugi, kui keegi äss pargib meelega pidevalt teitse kohtadele, siis on mõistlik inimesele minna selgitama parkimiskorraldust, mis on suulise lepinguga maja elanike poolt sõlmitud. Aga niisama mingit külalist või muud inimeset kellel tarvis oli kinni parkima hakata on küll metsikult jabur ikka. Eks need kinni parkijad satuvad mingil hetkel vale inimese otsa, siis on viimane kinni parkimine neil.

Ei tea kus majas need humoristid elavad, kes kirveid aknast sisse loobivad, teaks eemale hoida.

Härrased, kes konkreetselt oma koha märgistavad, loomulikult ei ole viisakas parkida sinna. Seal ei ole midagi arutadagi.

Kuigi hetkel tuli meelde, vist siit foorumist mingi paar aastat tagasi arutlus, kus mingi härra ka samamoodi pani mingite märgistustega koha kinni, kuigi tütar käis ainult mõnel laupäeval kuus külas. Aga ma arvan, et selliste härradega saab ka kokkuleppele ilma klaase lõhkumata.

neG, sa looda vähem, muidu võiks see sinu autoga juhtuda hoopis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:47 

greatmaster kirjutas:
neG kirjutas:

+1

-2

jokerAudi kirjutas:
Hendri kirjutas:
No tra tavaline viisakus on ka muidugi pededele eksole..
Ma olen iga päev valmis kedagi kinni parkima või kinni rookima kui autoga sõitmast tulen.. Kitsas on ja parkimisega pole priisata, aga no normaalne viisakus on ju see, et teise roogitud kohal m*nni ikka mängima ei hakka ju....

...

Saaks aru, kui ta iga jumala päev pargiks seal, aga ei pargi. 2-3 päeva nädalas on see masin seal kohal, ülejäänud aja on see koht vaba, ülejäänud parkla täis. .

Saan aru sellest väljakujunenud parkla süsteemist aga kui kodanik Vasja isegi ei pargi oma masinat igapäevaselt seal kohas, miks see peaks tema rehvide ladustamiskoht ülejäänud aja olema?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.01.2012 19:48 

Perkele kirjutas:

Saan aru sellest väljakujunenud parkla süsteemist aga kui kodanik Vasja isegi ei pargi oma masinat igapäevaselt seal kohas, miks see peaks tema rehvide ladustamiskoht ülejäänud aja olema?

Et järgminehommik neid välja kaevata lumealt ?! :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis