jokerAudi kirjutas:
Vipala kirjutas:
Tra osadel on tuled ikka hästi reguleeritud, istun hetkel 5. korrusel akna juures, vaatan välja ja mingi auto sõidab mööda ja pimestab

On raske paar eurot maksta ja korralikult ära lasta reguleerida ?

Peaks ikka teed valgustama, mitte taevast

Jumala õige rsk. Närvidele käib. Osa vingub siin udutulede kallal, endal tuled näitavad...üks näitab Paidesse, teine näitab oravaid teeääres puuotsas. Kuigi jah paarist eurost on asi kaugel ikka, vähemalt 6 euri tuleb maksta, aga no see pole ka teab mis suur summa ju.
Esiteks: eriline turakas peab ikka olema, kui ise tulesid regullida ei oska.
Teiseks: viimane kes siin udutulede pärast vingus, olin mina. Seega võtsin asjaks oma seisukohta veel täpsustada, kuna enne ka keegi siin midagi ohkis juba ...
Mind ei kepi, kas teil põlevad need udukad või ei põle, lihtsalt maanteel keerake ikka lähikad ka põlema. Udukad on jupp maad allpool ja neid ei ole lihtsalt näha, kui tee kergelt mägine vms. St on näha palju hiljem. Jube lahe ju kui ma kuskil usinalt mööda kupatan ja siis mingi tolbajopp oma bemmiga lume/vihmamüllu seest hopsti välja ilmub. Viimane Tartu tripp oli mitu korda siuke tunne, et keeraks või otsa ümber ja läheks ütleks, mis ma mõnest mehest arvan ...
Ära võta isiklikult kõike nüüd siis. Milleks teha ise, kui saab ka lasta kindlalt paika panna...see selleks. Tuledest- pimedal ajal või sitas nähtavuses võiks tõesti põleda lähikad udukate asemel. Samas päevatuledena udukaid kasutada...why not.