aivo28 kirjutas:
lihtsalt maanteel keerake ikka lähikad ka põlema.
Ja mina ei saa aru milleks lähi+udu päevasel ajal koos põletada.

Kuid kuna ise käisin hiljuti tihti Tartus siis saan aru sellest peidus olevast autost, kuna sellel teel väga künklik see värk, KUID kui see auto Sind siiski ohustab, oled minu arust valed möödasõiduvõtted valinud praegusel libedal ajal. Ning jääb arusaamatuks miks see nii kettasse ajab.

Vot on asi mis mind kettasse ajab ja tahaks järgi sõita, on suunatule liiga hilja sisse lülitamine, no rsk kus läheb nägu punaseks, näiteks just käisin suure elukaga sõitmas, vasakult tuli auto(peatee märgistusega ristmik, mina võin kõige viimasena liikuda, paremalt tulev auto jääb maja taha peitu, et seda autot näha, pean pm tee peale natuke sõitma), jäin seisma ja ootasin mingi 5 sekundit ning siis kui nägin, et hakkab rooli keerama, lülitas ka suunatule sisse. No jobanarot vms, krt kus ajab kettasse, ei ole seda oidu, et mõelda natukenegi ette. Kuna seal raudtee siis sõidavad vasakult poolt aeglaselt ka.
Üldiselt kujutan ette mis peapesu ma saan, ala kas tõesti pole 5 sekundit aega oodata vms, aga see ühtlustaks liikluse ikka tunduvalt, kütusekulu oleks all jne. See mille eelnevalt välja tõin, oli kõige värskem näide.