Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K: ostuabi ford focus, opel astra, ciroen C4
PostitusPostitatud: 20.01.2012 17:52 
Kasutaja avatar

Nii siis oleks väheke abi vaja auto ostul, et mida teie arvate, mõttes on nende 3 mudelivahel:
1. ford focus 2007-2009a luukpära
2.opel astra 2007-2009a luukpära
3. citroen C4 2009a
sooviks eelkõige infot focuse ja C4 kohta (vastupidavus, sõiduomadused, millist mootorit valida jn.), astraga on kokkupuude olemas.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K: ostuabi ford focus, opel astra, ciroen C4
PostitusPostitatud: 20.01.2012 18:07 

ma võtaks focuse, minu kogumuste/teadmiste järgi super auto

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 19:42 

Julgeksin ka soovitada Focust.

Kindlasti oleks mõistlik soetada Eestist ostetud ja kehtiva keregarnatiiga auto. Mootori poole pealt on ennast enim tõestanud 1,6 74kw bensiinimootor.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 21:35 
Kasutaja avatar

C4 ei ostaks mingi raha eest. Sõida sellisega linnas veitsa ringi ja saad aru

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 21:42 
Kasutaja avatar

kindlasti mis valikus on on eestist ostetud, hooldusajalooga ja läbisõiduga kuni 80000km, seda ma kahtlen kas focust ja astrat kehtiva garantiiga saab C4´jad mis silma jäänud on on veel kehtiva garantiiga.Ise pooldan kõige rohkem astrat kuna mootor (bensukas) on vastupidav, veermik hea ja mis kõige parem kere tsingitud mis meie kliimas väga tähtis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 22:22 

Dialed kirjutas:
kindlasti mis valikus on on eestist ostetud, hooldusajalooga ja läbisõiduga kuni 80000km, seda ma kahtlen kas focust ja astrat kehtiva garantiiga saab C4´jad mis silma jäänud on on veel kehtiva garantiiga.Ise pooldan kõige rohkem astrat kuna mootor (bensukas) on vastupidav, veermik hea ja mis kõige parem kere tsingitud mis meie kliimas väga tähtis.

Ma pidasin silmas keregarantiid. Focusel on see 12 aastat. Iga aasta peab korra ette näitama auto, muid tingimusi pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 23:12 
Kasutaja avatar

plekkvelg kirjutas:
Dialed kirjutas:

Ma pidasin silmas keregarantiid. Focusel on see 12 aastat. Iga aasta peab korra ette näitama auto, muid tingimusi pole.

Ma sain aru alles peal postitust, ei lugenud tähelepanelikult :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.01.2012 21:37 
Kasutaja avatar

Paneks mõned valikud ka miillest valik teha:
Astrad:
http://www.auto24.ee/used/969195
http://www.auto24.ee/used/253991
http://www.auto24.ee/used/921136
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=923488
focused:
http://www.auto24.ee/used/960025
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/071/auto_php-id=966071-www_auto24_ee.html
http://www.auto24.ee/used/971429

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2012 21:36 
Kasutaja avatar

Asukoht: Seal, kus aastaläbi ujuda saab ning ookean (nüüdseks Vahemeri) paistab koduaknast :)
No eks Astra ja Focus mõlemad ole head, eks siinkohal saab otsustavaks vast enda maitse ehk siis kumma välimus, sisemus, sõiduomadused rohkem meeldivad. Enda eelistus oleks Astra, seda eelkõige välimuse ja sisemuse poolest. Loomulikult ka vastupidavus on Astral hea, kuid kuna Focusega kogemust selles vallas pole, siis ei oska selle koha pealt ühte teisele eelistada. Mis puutub sõiduomadustesse, siis ka siin kohal jään vastuse võlgu, kuna Focuse koha pealt olemas vaid mõningane kogemus Focus ST-ga (mis oli igati hea), aga räägitakse, et need pidid head olema. Astrate puhul vast kõige optimaalsem 1.6 bensukas.

Viimati muutis Novart, 22.01.2012 21:49, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2012 21:46 
Kasutaja avatar

Citroen ainuke selles valikus, millel mingi välimus ja sisemus olemas. Ford ja Opel liiga tavalised käkid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.01.2012 22:52 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
BLACK-CIVIC kirjutas:
Citroen ainuke selles valikus, millel mingi välimus ja sisemus olemas. Ford ja Opel liiga tavalised käkid.

sidruni disainist on kasu neile, kes autoga sõita ei kavatse ja naudivad jaburaid tehnilisi probleeme. sõitmiseks on ikkagi muud asjad.

Pane veel siia väide et:kui usa pa.k välja jätta on kõige töökindlamad ja odavama ülalpidamiskuludega autod Audi/VW :D :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.01.2012 11:55 
Moderator
Kasutaja avatar

Mul kaks kogemust Astraga:
1. u. 2007. jõulude ajal sõitsin kuu aega 1,4 Astraga, manuaalkastiga. Ega tal kiirendusomadused just kiita polnud, kuid muidu päris hea auto. Juhitavus konkreetne, nö. žoopatunnetus on täiesti olemas.
2. Naisele ostsime "jahreswagen"-Astra aastal 2008. 1,8 bensukas-automaat. Töökindluse kohta ei oska mitte midagi halba öelda, edasi liikus kah päris hästi, kütusekulu linnas 10-11 l/100km. Lähituled ja kaugtuled on eraldi pirnidega, valgustugevus piisav.

Häirivad asjad on:
- alguses on harjumatud lülitid (suunatule ja kojameeste), millel fikseeritud asendit ei ole. Aga kui ära harjud, siis jääb häirima vaid tehtud valikut kinnitav "klõpsatus".
- ühtegi normaaset topsihoidjat ei ole, rääkimata kohast, kuhu näiteks telefon asetada. 0,5-liitrise plastpudeli saab muidugi uksetasku juures olevasse moodustisse panna, aga kohvitopsi hoid käes sõidu ajal. Manuaali puhul võib see suht häiriv olla.
- Lühitule pirne vahetad rattakoopa kaudu. Õnneks küll ei tule neid vahetada nii tihti kui Peugeot 307 puhul.

Ja Focusega on mul kogemus 2006.a. universaalist: juhitavus ja kiirendus OK (mul oli 1,8 turbodiisel, manuaal). Viimane muidugi juhul, kui väldid kooslust 1,6-liitrisest bensiinimootorist ja automaatkastist.
Kestvus: muidu ok, aga kõrgsurvepump ei pidanud vastu ja seda vahetati garantiiaja jooksul kaks korda. Ja kere viskas värvi maha kahest kohast - tagarattakoobase tagaservast (stange ja kere vahe on väike ja liiv hõõrub värvi laht) ning küljekarpide tagaservast. Hiljem pandi sinna küljekarpidele vist mingi kate peale.

Opeli puhul on hoolduskohti valida ja ma olin nii Viking Motorsiga kui Amserviga (kui ka Tartus selle keskusega, Ascar või Carring või mis ta oli) rahul.
Focusega on Info-Auto, mille kohta ei tahaks nagu midagi eriti head öelda peale selle, et Tallinnas meeldis mulle Kadaka Info-Auto rohkem (Kassi tänaval vist?).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 10:47 
Kasutaja avatar

Tekkis veel selline küsimus, et kas focustel mingi vahe ka -2008a. ja 2009a. väljalasetel on, kui välja jätta väline disain erinevus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 22:07 

Oskan rääkida Citröenist Sulle!

105 000km sõidetud! Ostetud uuena vehost, 2007a VTR Coupe!

Lisavarustus suht rikkalik, kõik mis peal, see ka siiani töötab v.a. istmesoojendus mõnikord!

Plussidest :
* Lisavarustus selle hinna eest ( sportlikumad istmed, panoraam, cruise control, kliima, istmesoojendus, käetoed, mf-rool jne).
* Roostekindlus
* Disain
* Odav pidada ( varuosad- hooldus )
* Istumisasend ja sisu!
* Siiani suuremaid muresi pole olnud!

Miinused:
* trassil kõrgele küündivad pöörded
* 17'' Valuvelgedega vahetan rooliotsi iga aasta ( ainukesed vahetatud osad kusjuures selle auto ajaloo jooksul- pole paha! )
* Vahel nöökiv istmesoojendus
* Lastehaigused algul, nt unustas 2x klaasipesu vedeliku pritsimise ära- vehos lahendati mure tasuta...
* Taha ebamugav ronida!

Veermik võiks pehmem olla, samas trassil jällegi hea! Tegelt annab päris palju juurde ka roolil asetsevad püsikiiruse ja raadio juhtimise variandid..

Üldiselt aga omas hinnaklassis mu arust suht hea ja ilus variant! Võrldusmoment on 2006a Focusega olemas.. Ise eelisatks kindlasti C4-a . Kindlasti pehmem ja omasem kui Focus- tüüpilise eestlane siiski eelistaks aga konservatiivset golfi või fookust!

Btw, keskmine kütusekulu on 9999km peale 7,1.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 22:39 
Kasutaja avatar

cityred kirjutas:
Oskan rääkida Citröenist Sulle!

105 000km sõidetud! Ostetud uuena vehost, 2007a VTR Coupe!

Lisavarustus suht rikkalik, kõik mis peal, see ka siiani töötab v.a. istmesoojendus mõnikord!

Plussidest :
* Lisavarustus selle hinna eest ( sportlikumad istmed, panoraam, cruise control, kliima, istmesoojendus, käetoed, mf-rool jne).
* Roostekindlus
* Disain
* Odav pidada ( varuosad- hooldus )
* Istumisasend ja sisu!
* Siiani suuremaid muresi pole olnud!

Miinused:
* trassil kõrgele küündivad pöörded
* 17'' Valuvelgedega vahetan rooliotsi iga aasta ( ainukesed vahetatud osad kusjuures selle auto ajaloo jooksul- pole paha! )
* Vahel nöökiv istmesoojendus
* Lastehaigused algul, nt unustas 2x klaasipesu vedeliku pritsimise ära- vehos lahendati mure tasuta...
* Taha ebamugav ronida!

Veermik võiks pehmem olla, samas trassil jällegi hea! Tegelt annab päris palju juurde ka roolil asetsevad püsikiiruse ja raadio juhtimise variandid..

Üldiselt aga omas hinnaklassis mu arust suht hea ja ilus variant! Võrldusmoment on 2006a Focusega olemas.. Ise eelisatks kindlasti C4-a . Kindlasti pehmem ja omasem kui Focus- tüüpilise eestlane siiski eelistaks aga konservatiivset golfi või fookust!

Btw, keskmine kütusekulu on 9999km peale 7,1.

kindlasti jääb vtr varjant välja kuna vaja veel turvatooli autosse paigutada ja see tegevus coupe varjandil on ikka ehe pervertsus. Muidu C4 puhul meeldib vtr rohkem kui tavaline 5 ukseline.
Sa mainisid ,et roostekindlus?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 22 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis