Aga teemasse ka,, sain eile päeval kõne oma auto eelmiselt omanikult, et läbi politsei olevat talle helistatud, ning õeldud, et talle kuuluv ford focus(tegelikult on tegu scorpioga). On pargitud keila linnas sõiduteele, ning on ees inimestel..
Asjad olid kuidagi väga valesti, kuna esiteks on auto juba üle 2 aasta minunimel, ning teiseks on mul ka paarkümmend trahvi sellega saadud juba. Andmetes peaks olema kohe kindlasti minu number.
Ning kolmandaks on auto pargitud parklas, kortermaja ees oleval sõiduteeäärsel parkimis alal, mis on sõiduteest eraldatud äärekividega, ning on uunikivedel lavaga, ideaalselt joontevahel...
No helistasin siis 1345, mis ka siis keila linna infoliin,,, pooltunnikest jutuajamist ja targemaks ei saanud midagi...
Helistasin 6123000, mis siis uus mendi infoliin, targemaks ei saanud... paluti homme uuesti helistada..
No helistasin siis täna jälle... pooltunnine kõne ja mittemidagi ei saanud teada... kuna seal tavalised infoliini töölised siis nad ei näe pea mingeid andmeid jne, ning ka ei saanud nad mul autoandmetest vaadata, et kas tõesti vale nr seal.. Sain aint kinnitust faktile et kui auto ilusti pargitud linnamaal siis võib ta kasvõi maase mädaneda...
Helistasin siis keilalinna linnavalitsusse, seal läx 15minutit aega et teha selgeks et kes ma olen ja mida ma tahan... jätsin nr ja pidid helistama kui õigeinimene lõunalt tuleb(10ajal), no ca 4 ajal helistati siis tagasi, ja selgus et mul auto segab lumekoristus töid. Tegin selgeks et ei sega, auto on parkla taga nurgas, 2küljest äärekiviga piiratud, ning kolmas külg on sõidutee külg juba, et kui tahavad las teevad pisikese valli mulle ette, ma niikuinii koristan alati peale lumesadu auto ja autoümbruse lumest, ehk ei ole hüljatud autoga tegu. Ikka pressis peale et aja minema, siis küsisin et kas siis ei tohi linnamaal olevale avalikule parkimis kohale parkida? vastus et ei ikka tohib, aga siis hakkasin saama vihjeid et ma ei tohi ikkagi seal olla et hakkab pakkuma huvi varastele see auto, või muidu huligaanidele, ning lumekoristajatel võib kogematta juhtuda önnetus

Ma talle vastu et tegu ainsa valgustatud parkimis kohaga(valgustust posti all täpselt), ning et mul kaamera sinna näitamas.. siis sain vastuse et panevad märgi mis keelab parkida öösiti seal
Lõpuks jõudsime selleni et uurib mulle mingi parkimis koha kusagil aiaga piiratud kinnisel alal linnamaal(näiteks keila vesi vms), ning et ma olen valmis liigutama oma auto sinna niipea kui tulevad pluss kraadid vöi läheb vähegi soemaks(suvine öli sees)