Niisiis, mida ikka kell pool 4 öösel teha(va. õppida miljonit asja järgnevaks päevaks(tööd, kodutööd jne.), kui kirjutada siia mis ma see NV tegin.
Nimelt otsustasin hoolimata külmast ilmast tegeleda natukene Civic'uga.
Reedel sai võetud esikõlaritelt see nõrgaks jääv võim vahelt ära ning 1.5h jebbitud kütuse reservi tulega(suutsin paar asja vahepeal lühisesse lasta jne.). Süsteemi sain tööle, st. testrežiimis, et kõik ühendused on õiged, aga kuna hetkel paagis enamvähem kütus on, veel kindlalt ei tea kas töötab. Väga riskida ka ei julge, äkki paneb sensor villast, ei viskagi tulukest ette ja lasen kuivaks:S
Järgnev päev tegelesin sisuga, sest see must väike paneel nägi nii kohatu seal lihtsalt välja. Alustasin kõigepealt kõikvõimaliku paljaksrappimist ja hoolikat puhastamist:

Siis sai natukene poroloni pandud külgplastiku alla, et järgnev dermantiin oleks hea ja pehme:

Järgnevalt katsin pagassi külgplastikud Noortehnikust saadud "kõlaririidega", jäi kohe nagu päris pagasniku moodi. Mulle pole kunagi need plastikust külgseinad meeldinud-.-

Kõige suurem n**s oli dermandiiniga. Nimelt 1.poroloni peale ja 2.ebameeldivad nurgad. Päris mõnus ja pehme jäi lõpuks käe all, kuid vasaku poolele jäi päris palju kortse sisse suuremaid:S Aganoh, esimese korra võlu:P

Ja, et mitte kõike ühtemoodi sama materjali alla panna külgpaneelis, sai käetugi tehtud eelnevalt mainitud "Jaguar"'i riidega, kuna sellel oli eelnevalt all juba mingi 1mm paksune pehmendusasjandus, sai see ka üpriski mõnus.

Täna kruvisin kogu kupatuse kokku ja viskasin salongi. Ega ta sisse ei tahtnud, ega läinudki kõige meeldivamalt, kuna kõik nüüd väga tihke + heliisolatsioon muutis asja veel tihedamaks. Piltide peal on mõned jalajäljed ka veel näha surumisest. hetkel sai ülemine osa ja alumine osa pingesse pandud, et äkki külmaga natukene vajub paika. Igal juhul mina hetkel neid kinnitusi korralikult kinni ei saanud. St. ta küll ei liigu kuhugi, aga tahaks ikkagi korralikult kinni panna, aga seda hetke külmaga tegema ei hakanud, niigi autos külmetanud:D

Selline näeb ta siis salongist välja:

Täitsa mõnus oli käe all ja üleüldse välisilme. Nüüd mingiaeg pean natukene sulli koguma jälle ja siis järgmisena lähevad piilarid ja lagi tegemisse, peaks saama siis juba täitsa mõnusa tumeda oleku salongi, hetkel halli/musta kooslus on kuidagi poolik, aga selle eest saab lõpptulemus olema meeldiv.
Tegin ka väikse photoshopi, mida saavutada tahaksin(va. istme tahaks katta nahaga, mitte tumeda riidega):

Muidu kui neid "ajasisustus" projekte ette ei võtaks, oleks suhteliselt kalla ja talla hetkel talveoludes. Tööle läheb ka ilusti, nt. täna(toim.esmasp) hommikul, -25kraadiga läks ilusti käima, mis on päris hea tulemus, arvestades, et auto on reedest saadik seisnud ning akut raisanud(kui autos olen töötanud, olen muusikat kuulanud:D)