Harri_K kirjutas:
sixa kirjutas:
kui me võrus tegime naiste seas turuuuringut, siis oli naisi, kes istuks sinna, aga osadele tõesti üldse ei meeldinud.
osad tahtsid, et auto oleks musta värvi. aga kõigile oli see võru vahel silma jäänud.

( nii palju, kui neid seal kirikuplatsil oli).
Küsisite võõraste naiste käest, et kas olete oranzi volvot sõitmas näinud või misasja?

Sixa ja kes mäletab siinne kasutaja Tellu käisid mööda platsi uurimas kas naised istuks mu autosse
Eniveis, kuna mul täna polnud viitsimist kapoti lihvimisega tegelda, siis tegin muud kasulikku ja vahetasin kässari kangi ära. Vahetasin seepärast, et eelnev oli eelmise omaniku poolt mingil põhjusel lühemaks tehtud mingi 6-7cm.. tõesti ei kujuta ette miks. Igatahes kuna seda ikka jubekehv tõmmata oli, siis sai doonori oma külge kruvitud.

Ja nagu karmavõlg, peale selle kordategemist koju tulles, nii kui kruusalt asfaltile(ehk siis lumelt jääle) keerasin jooksis perse ära ja otse kraavi.

Mitte kõige paremini näha aga sealt anna teed märgi juurest paremalt ise siis tulin ja keerasin vasakule ja jooksis tagaots ära.
See talv ei lähe kohe üldse hästi mul igasugu libedate kohtadega

Aga tee oli ikka jõhkralt libe küll, oma jalapealgi oli raske püsti seista seal. Igatahes üks seltskond kahe autoga pidas kinni ja aitasid välja tõsta kraavist.. igatahes suur tänu neile.
Auto viga väga ei saanud, stange tagant ilmselt kere lõi veits ära kuna stange hoidis vasakule, aga kuna liikumisruumi seal oli siis lõin paremale poole kinnitustest ja asi paigas. Muud nagu ei ole.