Ojay kirjutas:
Vanaisavecu kirjutas:
Fuck ma ei saa üle .Fox kas sinu arvates peaks olema teise kursuse õpilase tööde kvaliteet sama mis 5.aastase kogemusega lukkseppal ,plekkseppal ,autotehnikul?
Ilmselgelt peaks olema teise kursuse õpilase töö juba vägagi arvestatava kvaliteediga kuna välipraktikale minek juba. Igaljuhul olen kindel et kui seda ''keevitust'' vaadata, siis isegi enne esimest kursust peaks paremini välja tulema.
ja siis tulevad varsti rämedalt kõrgelt haritud tegelased, kellele sa võid mida iganes nede poolt toodetava pasa kohta rääkida, aga kuna nad on nii kõvad mehed ja nii kõva haridusega, siis noh, ma peaks nagu moka maas hoidma

ei saa pedest pereisa, kaevurist saa kosmonauti
külalitsist nunnamemme, punkar-Villust never skauti
Jumal hoia selliste eest, kes ise ka ei tea, mida nad teha tahavad, siis kuhugi kooli lampi lähevad, et sõber soovitas hea palga pärast ehitajaks või lahe on kummivilistamist vaadata ja hakkan mehaanikuks ... no kurat ja kui mõni selline ka saab selle kooli läbi kunagi ja saab selle PABERI pärast veel tööle ka kuhugi, sest HARIDUS on ju ni fucking oluline ja tähtis siin elus ja siis ma viin oma auto sinna hooldusesse ...
Kui ikka ANNET ei ole, siis võiks mingi Iirimaa kanafarmiga liituda näiteks. Ma võin lihtsa nõuande ka kaasa anda kanakitkumisek: tuleks tõmmata ikka enda poole ...