killer666 kirjutas:
R-go kirjutas:
(selgitusi võin jagada peale saadet)

Anna tulla!
OK.Olen sunnitud ennast parandama,varasema valeinfo tõttu.Kuulsin, et seal saates kakapritsimist ikka kah.
Paraku kõik mis käib Oscarrehvide kohta on tõsi.Juhatuse esimees on kõige suurem M... ja ülejäänud soojemal kohal istujad pisikesed nokukesed seal koos

Siis kui need rattad Oscarisse toodi töötasin veel ise seal.Veljed olid suhtkoht näritud ja mitte kõige paremas korras.Võtsin rehvid maha ja veljed läksid taastamisse.Mingi aja pärast tõi siis veljed/rehvid tagasi.Mina koos teise töökaaslasega panime rehvid velgedele (täiesti perfektselt,ilma väiksemagi kriimuta).Tsikk ise veel libistas oma sõrmekesega iga velje üle!
Ühe velje pealt arvas ta, et leidis meeletu kraapsu,mis aga osutus hoopis monteerimisrasvaks.
Nii, et sealt uksest läksid tookord need veljed autopagassi ja autosse sama ilusatena kui uued.
Mis ta nendega suve jooksul tegi ei tea.Aga olgem nüüd ausad, noor naisterahvas ja kolme liitrine auto.Kui raskesti need veljekriipimised siis tulevad?
Esimesel korral kui ta nende rikutud velgedega Oscaris käis tegi mul vennas neist ka pilti ja siis olid neil velgedel/rehvidel ilmselged äärekivi või millegi sarnase jäljed.
Kes või kus need rehvid velgedelt maha võttis,seda ma ei tea.
Seal esinduses olevate pinkidega on võimalik teha vabalt 18" rattaid.Ise olen seal monteerinud ka 21" probleemidetta.
Kui kellelgi küsimusi, küsige