Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 17:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:26 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Reimers kirjutas:
Need olid 18" ... ei oska väita kas neid kellegil veel on Eestis aga minetea

2x kraabiti need veljed seal ära

Tema jutu järgi.Mis aga ei vasta tõele.Mina ja veel kaks meest väidame esimese monteerimise ja demonteerimise kohta,et see oli täiesti esmaklassiline töö.

Esmaklassiline töö my ass :D garaažis seistes vajus 1 esi ratas tühjaks kuna olite 1 ventiili jätnud kinnitamata!
Kriimud tekkisid 2 velje välimisse serva, mis alguses ei olnud tõesti väga hullud aga sai mainitud töödejuhatajale, et kui peaks hakkama värvi kooruma siis ronib tagasi. Peale paari autopesulas käiku hakkas värvi vigastatud kohtadelt kooruma ja tükke lendama...
Saigi Oscarrehvide poole tagasi mindud, tunnistati tehtud tööpraaki ning paluti hinnapakkumist velgede taastamisele. Kuna asendus velgi ei pakutud, sai hinnapakkumine tehtud piltide alusel. Makse tasuti suhteliselt kiirelt. Sai talveks ostetud uus auto, kust alt sain suve veljed ja rehvid 3mesele alla. Oscarrehvid tuli vastu ja lubas tasuta rehvid ka velgedelt maha võtta, et saaks värvimisse viia. Uue töö käigus ei saadud jälle hakkama ja kraabiti ka 2 teist velge ära ja nüüd Oscarrehvid oma süüd enam ei näe.
Veljed said ka ekspertiishinnangu, et veljed ei ole saanud kahustada äärekivisse sõites vaid just halval pingil (lõtkuga/vana pink)
Kui antud probleemi poleks tekitanud Oscarrehvid siis miks on antud firma peale nii palju aega ja raha raisatud, see summa juba ammu ületanud korda tegemise summa.
Igaühel oma arvamus aga fakt on see, et Oscarrehvides need kahjud tekitati ja kevadeks nad uuesti oma kuludega korda saavad.

PS. ma ei süüdista tegijat vaid firmat kes ei võimalda oma töötajatele korralikke pinke.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:34 
Kasutaja avatar

:D :D :D
Päeva joke :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:42 
Kasutaja avatar

mu arust bemarile on neid velgesi ju igasugu nägu saada, vaatasin ja meenus mulle tuttav tsitaat, kokkuv6tvalt.. savi se mootor, savi see värv, savi se tehniline pool, pea asi et on punane nahk:D

meenub mulle aeg kus ma olin suht algklassides käiv tegelane ja miski lõpuklassi tegelasel oli 325 e30, endamisi m6tlesin et kui suureks saan ostan selle auto... ainult hääle pärast ...

aga noh ma ei tea... huumorist on siin asi kaugel, yldjuhul aasta paar olenevalt elukohast ja teedest s6idetakse algul 16 plekiga,,, siis 16 valuga,,, ja siis kui juba vilumist siis pane v6i 42 alla :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:52 
Kasutaja avatar

Njaa. Mäletan, et meil oli pingil sellel osal mis vastu velge puutub spets kapron tald, mis käis külge, kui oli suurem alu velg või runflat rehv või niisama väga madala profiiliga rehv. Sai igast imeasju peale ja maha venitatud. Probleeme null. Kuna Oscarrehvid on spets rehvide ja velgedega tegelev ettevõte, siis eeldaks, et neil on olemas kõik vahendid velje kaitsmiseks võimalike vigastuste eest, mis töö käigus tekkida võivad. Paraku on näha Võsareporteri saate vägagi lühikesest lähikaadrist, mis velgedele pühendati, et velgede kahjustused on välisservale väga lähedal, ehk on küllalt keeruline ise neid kusagile äärekivisse sedasi ära rihtida.

Tore, et kodanikud suhtuvad asja mõistlikult, mitte ei lenda turja ja kuku kohe sõimlema. Paljudel klientidel puudub kahjuks igasugune taktitunne ja oskus end korralikult ja selgelt väljendada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:55 
Kasutaja avatar

Aga võibolla algas asi velgede taastamisest? Kehvalt ja vale tööprotsessiga tehtud? Miks värv siis nii nõrk oli, et pesuga hakkab maha kooruma???
Tehasest tulnud veljel siis koorub ka värv maha? :D
Nii väärtuslike velgede taastamise puhul oleks tulnud veel kallimat tehnoloogiat kasutada!?

Parandad auto küljekarbid makroga ja soovid metalli tugevust sellest kohast?

Muigama võttis hetk, kui haruldus välja aeti. Ma mõtlesin, et nüüd tuleb mingi suppet M või väga korralik 8 seeria:D
Ja naine tanki nii lükata...!

Ma ütlen kohe ära, et ei ole kellegi poolt, sest täit tõde ei tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 01:59 
Kasutaja avatar

Ta rääkis ju sellest, et peale seda hakkas kooruma värv, kui kahjustada sai, loogiline asjade käik ju tegelikult, kahjustus areneb edasi, värv hakkab kooruma.
Kena tüdruk oli jah :rokib
On BMW klubis ka teemat ?
edit: täitsa olemas http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=142445

Viimati muutis kj, 31.01.2012 02:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:00 
Kasutaja avatar

uzzac kirjutas:
Njaa. Mäletan, et meil oli pingil sellel osal mis vastu velge puutub spets kapron tald, mis käis külge, kui oli suurem alu velg või runflat rehv või niisama väga madala profiiliga rehv. Sai igast imeasju peale ja maha venitatud. Probleeme null. Kuna Oscarrehvid on spets rehvide ja velgedega tegelev ettevõte, siis eeldaks, et neil on olemas kõik vahendid velje kaitsmiseks võimalike vigastuste eest, mis töö käigus tekkida võivad. Paraku on näha Võsareporteri saate vägagi lühikesest lähikaadrist, mis velgedele pühendati, et velgede kahjustused on välisservale väga lähedal, ehk on küllalt keeruline ise neid kusagile äärekivisse sedasi ära rihtida.

Tore, et kodanikud suhtuvad asja mõistlikult, mitte ei lenda turja ja kuku kohe sõimlema. Paljudel klientidel puudub kahjuks igasugune taktitunne ja oskus end korralikult ja selgelt väljendada.

Kuulsin kuskilt, et neil on normaalne tehnika ka olemas aga see asub Kadaka tee esinduses, siiani ei mõista, miks mind sinna esindusse ei saadetud nende velgedega kui Peterburi teel neil vajalik tehnika puudus..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:06 
Kasutaja avatar

Karla ära aja palun lolli juttu.
Ma töötasin selles f... firmas pärast seda veel mitu kuud.Veel mais ja juuni alguses.
Ja millal mindi näitama, et näete veljed on rikutud?
Sinu äääs mind ei huvita, sest mina olen kindel, et minu käest läksid need rattad täiesti korralikuna minema.Kuidas te neid hiljem käsitlesite ma ei tea.Lohistasite mööda garaažipõrandat või koksasite veljega autole alla pannes vastu rattarummu? Mida iganes.
See, et Oscarist korralikku töökvaliteeti ei saa pole ju üllatus kui seal igal hooajal on uued töötajad(ex kokad,keemikud või raamatupidajad) kellel anduritega veljedki turjakarvad püsti tõstavad.
Ja kui firmajuht on selline M...,keda ainult oma konto täitmine huvitab(Porche liising,M3-e liising,mersu liising,nende "pisikeste" kontorite rendid), pole ju võimalik töötajatele proffesionaalsust võimaldada.Pingid jah,lagunevad lihtsalt kätte ära, töö käigus.
Sellepärast minagi sealt põhimõtteliselt ära tulin suure ähvardustelaviini saatel,et seal ei olnud võimalik enam kvaliteetset teenust osutada.

End of OT.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:07 
Kasutaja avatar

Kui autol kriim peale tuleb kas siis hakkab sealt ka edasi kooruma? Kriimustustel ja värvi tükkidena eraldumises on vahe sees.

Eestis ongi kenad tüdrukud, mehed kipuvad ainult üha naiselikumaks ja lapsikumaks minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:10 
Kasutaja avatar

Uzzac,spetsiaalsed plastiktallad olid loomulikult küljes käppadel.Ilma nendeta pole ma ühtegi valuvelge monteerinud.Ei 20" ega ka 13".

Ja Karla ära arva, et Kadaka tee esinduses parem tehnika/töömehed on.Usu mind selles firmas on kõik see värk täiega p... Nii tallinnas, Tartu, Pärnus kui ka Rakveres.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:26 
Kasutaja avatar

Bemmi foorumis olevatel pilditel on näha, et värv ei ole see, mis olema peaks. Venib nagu kumm ja pole kinnitunud velje külge. Kas odav tehnoloogia või liiga kiire rehvide peale panek.
Auto värvimisel öeldi, et peaks kaks nädalat olema ettevaatlik, sest värv saavutab selle ajaga oma tugevuse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:40 
Kasutaja avatar

R-go kirjutas:
Karla ära aja palun lolli juttu.
Ma töötasin selles f... firmas pärast seda veel mitu kuud.Veel mais ja juuni alguses.
Ja millal mindi näitama, et näete veljed on rikutud?
Sinu äääs mind ei huvita, sest mina olen kindel, et minu käest läksid need rattad täiesti korralikuna minema.Kuidas te neid hiljem käsitlesite ma ei tea.Lohistasite mööda garaažipõrandat või koksasite veljega autole alla pannes vastu rattarummu? Mida iganes.
See, et Oscarist korralikku töökvaliteeti ei saa pole ju üllatus kui seal igal hooajal on uued töötajad(ex kokad,keemikud või raamatupidajad) kellel anduritega veljedki turjakarvad püsti tõstavad.
Ja kui firmajuht on selline M...,keda ainult oma konto täitmine huvitab(Porche liising,M3-e liising,mersu liising,nende "pisikeste" kontorite rendid), pole ju võimalik töötajatele proffesionaalsust võimaldada.Pingid jah,lagunevad lihtsalt kätte ära, töö käigus.
Sellepärast minagi sealt põhimõtteliselt ära tulin suure ähvardustelaviini saatel,et seal ei olnud võimalik enam kvaliteetset teenust osutada.

End of OT.

Juuni alguses saigi käidud velgi näitamas, et värvi on hakanud kahjustatud kohtadest kooruma. Kontorist keegi vaatas veljed üle ja aksepteeris seda, et need vigastused on tekitatud Oscarrehvides. Võisid töötada sellel ajal veel seal aga suhtlemine käis läbi kontori poole. Mitu spetsialisti vaatasid kahjustused üle ning andsid oma hinnangu, et tegu ei saa olla äärekivi kahjustustega kuna puuduvad iseloomulikud vigastused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:42 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Bemmi foorumis olevatel pilditel on näha, et värv ei ole see, mis olema peaks. Venib nagu kumm ja pole kinnitunud velje külge. Kas odav tehnoloogia või liiga kiire rehvide peale panek.
Auto värvimisel öeldi, et peaks kaks nädalat olema ettevaatlik, sest värv saavutab selle ajaga oma tugevuse.

Peale värvimist seisid veljed toas pea kuu aega enne kui rehvid peale pandi..
Velgede värvimistöö oli väga hästi teostatud, mitu laki kihti jne...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:49 

Kadaka omas said ka minu 19"'sed kenasti kriibitud ja rohkem pole seda külastanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2012 02:52 
Kasutaja avatar

eclipse kirjutas:
Kadaka omas said ka minu 19"'sed kenasti kriibitud ja rohkem pole seda külastanud.

Paljudel selle firmaga probleeme :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 494, 495, 496, 497, 498, 499, 500 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis