Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 17:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 03.02.2012 20:50 
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
j6rx kirjutas:
See on jälle suuresti arvamus mis erineb juhist juhti. Minuarust paistab üsna loll välja see kes sõidab vasakul reas, kui ülejäänud read tühjad.

Tunduvalt lollim paistab see, kes ei suuda korraks paremasse ritta minna ja mööduda ning läheb pärast foorumisse halama. Kui trahvihirm on ikka nii suur, et paremalt mööduda ei julge (mis tegelikult on lubatud), siis võiks pigem vaadata, mis trahvid on +20 eest ette nähtud.

Ei ole lollim, lihtsalt arvestab teistega ka peale iseenda. Ega see nõue pole lambist võetud et paremalt mööda ei sõideta. Lasnamäe kanalis pole mingit mõtet vasakus reas uimamisel, ok teinekord on see alla 90 km/h sõitmine :uhoh , kuna seal vasakpööret nagunii teha ei saa. Kui nüüd oletada et seal kusagil eespool on vabariigi liiklusvalvur Jaan Zorro korda loomas 70 ega sõites. Siis on see kihutajate jaoks ootamatu, mõni tallab plokki, mõni põikab teistest paremalt mööda-nüüd mõne paremale reastuja jaoks keskmises reas, ilmub tühjast kohast bussi asemel mingi 90 kimav hull.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:35 
Kasutaja avatar

:lol :lol :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 21:42 

skyaudi kirjutas:
Mul üks tuttav politsei rääkis täna kuidas oli mingi naise rajalt maha võtnud liigse kiiruse pluss punasega üle ristmiku ja ülevaatust ka polnud, tahtis trahvi teha aga naine maksis natuuras ja peale seda piirdus siis kirjaliku hoiutusega.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 22:10 
Kasutaja avatar

Mingi tund tagasi sõitsid sõpakal kõik 50ga või veidi üle, üks auto sõitis ca 40ga - see oli Land Cruiser 120 :D Ei heida midagi ette aga oli lihtsalt kummaline vaadata, pold ka mudarehvi vms ebasobiva kooslusega silma järgi vaadates. Aga puhas oli, äkki tuli just keretöödest. :think

Üldiselt on ikka ülimõnus kässariilm praegu, migni 40+ kraadi nurka pole üldse probleem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 22:42 

Rämepask on olla. Vedelen Tartus ninakliinikus. Paar tundi tagasi tuli pilt ette. Nina on suurem kui pea. Ei meeldi mulle need opid... Ma oleks nõus aasta oma elust andma,et need tampoonid ninast välja võetaks-mida loomulikult enne hommikut ei tehta. Äge öö tuleb :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 23:03 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Rämepask on olla. Vedelen Tartus ninakliinikus. Paar tundi tagasi tuli pilt ette. Nina on suurem kui pea. Ei meeldi mulle need opid... Ma oleks nõus aasta oma elust andma,et need tampoonid ninast välja võetaks-mida loomulikult enne hommikut ei tehta. Äge öö tuleb :bs

Ega mitte juhuslikult midagi sellega seoses,et läbi nina hingates ei saa piisavalt õhku peale?Endal selline jama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 23:34 
Kasutaja avatar

Mul ka selline jama, kat umbes vist :D Sporti palju raskem teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 23:37 

Just seesama teema. Krt,oleks teadnud,et nii rets see asi on, oleks vist loobunud :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 23:39 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
Just seesama teema. Krt,oleks teadnud,et nii rets see asi on, oleks vist loobunud :err

Umbes 10a tagasi sai samal opil käidud. Nüüd juba jälle poob selle hingamisega. Minu mäletamist mööda mul oligi ainult paar aastat nina korras ja siis hakkas jälle umbe minema. Igatahes nüüd plaanis jälle see opp ära teha. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2012 23:51 

iisak kirjutas:

Pole hullu tean, mis tunne sul on. Kuna eelmine aasta istusin samuti seal palatis koos ninaopil käinud vendadega. Aga erinevus oli see, et minul lõigati mandlid ära. Ja too hetk ning järgnevad 2 nädalat kui pidin kannatama ning absull igasugust vedelat otseses mõttes p*ska suust sisse kühveldama oleks ma igakell nõus olnud nina opi kannatustega. :D :D
Aga mina sattusin mingite 2 penskariga ühte palatisse, need ainult mulisesid peale seda kui nad ärkasid ja hilja õhtuni välja. Õnneks ei saanud neile vastata kui jah või ei pead kasutades :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 00:00 
Kasutaja avatar

Sannu^^ kirjutas:
Teeks mingi eraldi teema selle vasakus ja paremas reas sõidu kohta? Ise elan lõuna-Eestis ja väga ei paku pinget kui 10 lehekülge pean lugema, kuidas poisid pealinnast vaidlevad minule tundmatute teelõikude üle. Ise juhtun heal juhul korra aastas autoga Tallinnas liiklema ja tõesti ei tea (ega ausaltöeldes ei huvita ka), mis teil seal toimub.

Näkku peksta pole mõtet. Teil endal oleks ka lihtsam eraldi teemas vaielda :) .

Pigem on hoopis nii, et kui asi läheb arutelu peale, siis on kisa lahti. Tehke oma teema, blaaa blaaa blaaa.

Tee ise oma teema, "Juhtumid Lõuna- Eesti metsades"
Mind kui linnainimest ei huvita üldse kas sul seal metsavahel lumi on maas või mitte, sest tõenäoliselt ma oma eluajal ei tule kunagi sinna kus sa elad!
See oli ikka vale otsus laiendada kiiret internetti... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 00:20 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:

Ma arvasin et see mingi lihtne üritus ikka, kui nii hull siis ei kipu ise ka minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 00:27 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
iisak kirjutas:

Sa siin ise lendad peale suht kõigile koguaeg. nüüd oleks hetk öelda, et kasuta otsingut. Siin üks sepp rääkis pikalt ja laialt kuidas ta selle protsessi läbi tegi ja mitte kellegile kunagi ei soobivita. Saan aru, et sind pandi magama, minuarust talle tehti tuimestusega.

Kas sinu arust peaks iga normaalne inimene enne mõnda operatsiooni siia foorumisse selle opi kohta infot tulema otsima ja siit saadud info põhjal käituma? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 01:07 
Kasutaja avatar

See nagu sünnitus siis- tuttav pidi ära surema, rääkis kui jube kõik. Õde kehitas õlgu- nagu wc käik. Sups ja tüdruk käes :D Saa siis aru ja usu teiste jutte :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.02.2012 01:42 

Jälle on hakanud need imetabletikeste müüjad (need mis kütusekulu vähendavad ja võimsust tõstavad) kuskilt kivi alt välja roomama... :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis