Nu ei tea, kasutavad siin kõvemad tuuninguässad ju seda musta tule toonimiseks mõeldud kilet ja räägivad, et nähtavust pmst, et ei mõjutagi. Äkki targemad oskavad siinkohal midagi kommenteerida
Värvimise kohta niipalju, et eks ma homme saan teada kuidas olukord garaasis on, kui seal on võimalik värvida siis tõesti tuleb kütta natukene ja on kõvem temp kui mõnel mehel spetsiaalselt värvimiseks mõeldud ruumis

Siinkohal tervitused mu opeli värvijale

Igatahes jõudsin täna selgusele, et pean ikkagi omale tahaotsa ka kuhugi konksu sobitama kuhugi, sest nüüd juba mitu päeva järjest vaja mingeid autosid nööriotsas vedada, ühte golfi sai mingi poolteist kilti tagurpidi veetud (ainult ees on konks mul) ja täna oli vaja onu audi maalt linna vedada, seda siiski mitte tagurpidi vaid panin nööri ümber tagasilla. Aga no tuleb ikka teha see konksuke sinna millaski nii, et stanget ka ära ei lõhuks

Käivitumise kohta niipalju hetkel, et terve öö ja pool päeva toas seisnud aku näitas pingeks 12,3v niiet aku ma usun on täitsa ok, koormustesti küllgi teha pole saanud, vb uuel nädalal lippab Mario juurest läbi selle murega

Aga jah sellise akuga siis starter vedas ikka väga vaevaliselt, mannetu lihtsalt

Peab ruttu uue otsima.