talon kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
talon kirjutas:
Ma ei usu elus, et Kyrby on parem kui mis tahes teine imur
Ma ka enne ei uskunud, eks seda peab ise nägema, et uskuda. Isegi Lux-ga on vahe sees. Alati on Teil endil võimalik ju selles veenduda

Aga see selleks.
No aga räägi, mis tal nii head siis on? Mul on mingi 350- juurone philips. No toimib super hästi. Ei kujuta kyll ette, Mis peaks veel parem olema. Mingi allergia jutt on BS.
Ahjaa, pole mõtet osta neid 60 juroseid imureid, siis tõesti on see kyrby ime masin.
kaevame kah vana osa üles.. olen nii Kirby kui Luxiga ja nende omanikega tihedalt läbi käinud (pool eestit peaks mind varsti teadma

) Kirby on jah muidu vägev, aga ragiseb, koliseb ja müügimees ei räägi, et varsti kulub ära käigukasti võll, mis tuleb välja vahetada ja see maksab ligi veerand seadme hinnast. Lisaks ei sobi Kirby allergikutele, sest kuigi ta koristab hästi, siis väljuva õhu traktis puudub söefilter või filter mingisugunegi, mis tähendab, et ühest otsast tõmbad tolmu ja teisest otsast tuleb grafiidi tolm mootorit tuppa asemele. Lisaks puudub Kirbyl ka Allergialiidu sert. Vb nad nüüd on parandanud seda, sellest on juba natsa aega mööda... Vähemasti töökuulutuse nad kopisid ka Luxi pealt maha.. Ja lisaks see tohutu hunnik lisaasju. Sõber leidis juhuslikult ühe Tallinna prügikasti kõrvalt täiskomplektse Kirby. Tellisin talle uued filtrid, kakkusin lahti ja puhastasin ära. Ütles, et tasuta võib sellist asja omada küll.
Lux on vähe moodsam ja vaikne, saab ka magava sülelapsega tube koristada ja kass ei ehmata... ämm ostis ka nüüd endale selle viimase mudeli.. 2-3x odavam Kirby'st, aga minu jaoks ikka mõttetu. Lisaks, Luxi sees on täiesti tavaline Philipsi mootor, mida leiab Philipsi imejatest. Ütlen ausalt, et ostke poest see 200-300€ Philips, millel on HEPA filter küljes ja on TÄPSELT sama hea, kui eelnevad kaunad kokku. Endale sain ka Norra jäätmejaamast tutika Electroluxi, võtsin pilbasteks, puhastasin ja panin uued filtrid - no natuke undab rohkem, kui Lux, aga ei viitsi ma seda hunnikut porolooni sinna mootori ümber toppida.. Ja koristab sama hästi.
Peace.
Aga et väljaelamisteema - siis ilgelt ajab see külm närvi. Aga vähemalt surnud akuga auto käivitub veel väga hästi.