Eksimine on inimlik, aga kui kuhugi jõuda plaanis, tasuks eksimustest õppida. Veel parem, teiste eksimustest

. Sellest ka minu soovitus natuke mõelda neid videosid vaadates. Kritiseerin vaid neid "sõidumeistreid", kes peavad isegi harjutamist paljuks ja ainult jäärajal käivad. Varsti on talv möödas ja need, kes harjutasid, vähemalt õppisid midagi, need kes lihtsalt jäärajal käisid, oskavad sisuliselt sama palju kui eelmiselgi aastal.
Pole plaanis mingite võistlusvideotega kõvatama siin hakata, seda enam, et üheski võistlusautos mul kaamerat pole kunagi olnud ja raja äärest filmitud "ühte kurvi" pole vast eriti huvitav vaadata (selliseid lühivideosid olen jaganud juba ka kümne aasta eest). Üleeelmisel nädalavahetusel harjutasime (st õpetasin) noortega Paldiski kandis, eelmisel nädalavahetusel Neeme metsas, sel nädalavahetusel Jägalas ja Saku lähedal. Ei pane pahaks, kui keegi viitsib tulla samasse kohta ja oma torbikud kaasa vedada ja harjutama tulla. Kui vaid enda omadest aega üle jääb, saab minult ka tasuta konsultatsiooni. Aga need kässar+spinn ja sierrakurv+spinn kusagil rajal aega raiskamas, see on nagu peale Nightwishi kontserti minna lavale, võtta kitarr kätte, teha "reidikas" ja siis sõprade ees kõvatada, et ma esinesin koos Nightwishiga või olen nende soojendusbändis. Lihtsalt ei teeks paha vähemalt kitarri mängimagi õppida, kui kidra käes poseerida meeldib, või siis neelata alla, kui sellistest poseerimisest piisavalt respekki ei saa

PS: ma olen kohe varsti nelikümmend, reflekside poolest "pensionär" siinsete noorte lõvide kõrval ja ammugi mitte konkurentsivõimeline, kui just vastane vigu ei tee ja minul mööda sõita ei luba. Küll aga tunnen muret, et millal neil, kes on noored ja kel on praegu võimalus, esinemise asemel harjutada plaanivad, kui kogu aur läheb lihtsalt jäärajal adrenaliinilaksude kogumisele? Adrenaliini vastu pole samuti midagi