Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 22:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Võõrandamiskeeluga autod
PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:03 

Kuidas on seis võõrandimskeelu all oleva auto kokkuostu viimisega? Saab teha? Ei saa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:13 
Kasutaja avatar

ArdoH kirjutas:
Kuidas on seis võõrandimskeelu all oleva auto kokkuostu viimisega? Saab teha? Ei saa?

Ei saa, ei võeta vastu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 19:29 

Kui on tükkidena, siis pole probleemi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 20:01 
Kasutaja avatar

ArdoH kirjutas:
Kui on tükkidena, siis pole probleemi?

Siis ikka saab. kes to tükkidena enam midagi aru saab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2012 20:42 
Kasutaja avatar

wtf_ kirjutas:
ArdoH kirjutas:

Ei saa, ei võeta vastu.

Ei tea miks ei võeta? Seda ei kontrolli keegi. Viid auto kuusakoski ostymyygilepingu alusel. Nemad väljastavad sulle soovikorral lammutust6endi. Seda , kas auto on arvel v6i maas v6i keeluga ei kontrolli keegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2012 01:21 
Kasutaja avatar

kui lammutustõendit ei soovi, siis vist ei küsita sedagi. Tegelt eraisikult vist nõutakse dokumente ka. Samas ma olen firma alt viinud ja siis ei küsita üldse midagi. Muidugi mitu autot on olnud ka Saksamaalt ja seega mul pole ka lammutustõendist sooja ega külma. Ükskord sai siiski võetud, kuna auto oli Eestist pärit. Siis oli ka auto juppideks lõigatud ja keegi ei küsinud midagi, lihtsalt anti lammutustõend. Kas seal tegelt ka üldse midagi sellist nagu passis oli ei kontrollinud keegi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2012 22:42 

wtf_ kirjutas:
ArdoH kirjutas:

Ei saa, ei võeta vastu.

Pole probleemi.! nemad ju ei tea kas auto on mahakantud või mitte,siiani pole midagi küsitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.01.2012 22:51 

Ise olen kunagi viinud kokkuostu ühe sõiduki mis oli arvel ja vaja maha võtta. Masin ei olnud ka enda nimel kusjuures ja ostsin ka mittesõitvana. Kirjutasin siis ise OM lepingu, et olen ikka sõiduki omanik. JAH - kirjutasin ise autogrammi, aga mis siis. Sain kätte nn. lammutustõendi ja andsin selle koos auto dokumentide ja reg. nr. tega registrijärgsele omanikule üle. Temal oli oluline et ta sõiduki arvelt maha saaks ja käis ja võttis selle ise arvelt maha. Autogrammist oli omanik teadlik.

Point aga selles, et sõiduki kerenumbri vastavust ei kontrollinud keegi. Niisamuti oleksin võinud mistahes aparaadi sinna kokkuostu viia. Ja nn. "Lammutustõend" oli siis nende poolt väljastatud metalli ostuarve, millele oli märgitud sõiduki vin kood ja kirjutatud et "sõiduk on utiliseeritud ettenähtud korras"(vms). Ja kusjuures vin ja "sõiduk on utili......." oli kirjutatud käsitsi pastakaga sinna arve peale. Samamoodi oleksin võinud ma ka ise selle kirjutada...

Seega asi on oluliselt lihtsam kui arvatakse - ma ei ütle nüüd, et kõik peaksid hakkama naabrimeeste õuedelt vanu mossesid ja ladasid ja trakatseid virutama ja kokkuostu viima rahateenmise eesmärgil, või siis vene jalgrattaid auto pähe ära andes neid sõidukeid arvelt maha saamiseks, aga minu jaoks oli asi ikka natuke liiga lihtne....

Samas aga ega mingit kontrolli ju niikuinii ei ole võimalik teostada kui näiteks masin on osadeks hakitud, seega jah......

edit: üksasi on kontroll, teine asi on järelvalve.... vähemalt tervikuna ei saaks enam miskit ära anda mis sinu nimel ei oleks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2012 19:51 

Tartu ja Jõgeva Tolmetis on mingi uus programm, mis näitab, kas autol on mingi piirang peal või mitte. Kui on siis nad seda autot vastu ei võta. Nemad võtavad ise sinu eest auto arvelt maha arkist. Vist saadavad otse arki lammutustõendi. Ise viisin ühe fordi ära ja sõber tahtis viia üht Opelid ära aga seda ei võetud vastu, kuna oli võõrandamiskeeld peal. Ta lõikas lihtsalt auto puru.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2012 15:04 

Käsutamis keeld LÄÄNE RINGKONNAPROKURATUUR 03.02.2012

Mille eest selline keeld pannakse? Siiamaani olen näinud ainult mõne kohtutäituri poolt pandud piiranguid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2012 15:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Hõljuk kirjutas:

Mille eest selline keeld pannakse? Siiamaani olen näinud ainult mõne kohtutäituri poolt pandud piiranguid.

Oletan:

- mingi kõva rike tehnoülevaatusel avastatud?
- auto on mingi uurimise asitõendiks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.02.2012 17:32 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Hõljuk kirjutas:

Oletan:

- mingi kõva rike tehnoülevaatusel avastatud?
- auto on mingi uurimise asitõendiks?

Kas see pole mitte peale seda kui auto on arestitud ja kuulub konfiskeermisele?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2012 00:13 
Kasutaja avatar

See vöörandamis keeluga alfa sai ära ostetud ja mingit probleemi pole regamise üv vöi möne mu asjaga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2012 09:25 
Kasutaja avatar

Võõrandamiskeeluga autot ümber registreerida ei saa! Välja arvatud erandjuhud, kus tuleb meeletus koguses tõestada ja avaldusi kirjutada. Vaevalt, et sina seda teed läksid. Seega, kuidas?

lamp kirjutas:
....ja mingit probleemi pole regamise....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2012 17:57 
Kasutaja avatar

Asi sai lahendatud kohtutäituri juurde minekuga ja uurimisega et millest keeld peal oli ja peale nn trahvi maksmist oligi keeld maas ja auto jälle vöimeline ennast regama jne jne. Ennegi ette tulnud selliseid keeluga masinaid, üldjuhul see keeld peal mingi lihtsa asja pärast ja aitab tavaliselt täituri juurde minekust ja möistlikust asjade ajamisest. Ps: parkimis trahvi maksmata jätmise eest vöib ka auto keelu peale saada 8)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 122 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis