1.
Zaz 965 - Isa kunagine nooruspõlve auto, kui mina sain, oli seisnud lagunevas garaažis väga pikka aega ning ka vandaalid olid üle käinud. Tekitas huvi automaailma vastu. Kokkuostus.
2.
Zaz 968m 1984 - Selle pealt pidi algselt tulema mootor Muhu jaoks, kuid oli piisavalt korralik, et hoopis sellega sõita. Läks doonoriks ühele teisele Sapakale, kuid peaks olema siiani ühes tükis.
3.
Vaz 2101 1979 - Kokkuostus, sest kere oli tõesti TÄIESTI läbi. Oleks tahtnud alles hoida, sest uuest peale peres liikunud.
4.
Lada VFTS - Isa töökaaslasel seisis niisama, andis mulle näppimiseks ja sõitmiseks. Hiljem müüs Lõuna-Eestisse.
5.
Honda Accord Aerodeck 1989 - Läksime treilaga huupi Tallinnasse Hondat ostma, sest treila oli juba võetud, aga ühe 1.gen CRX müüja hakkas viimasel hetkel puiklema. Parim auto ever! Lõpuks lammutasin juppideks oma teise Aerodecki jaoks.
6.
Subaru Justy 4WDS 1987 - Oli meil sõpradega mitmepeale mõnda aega, müüsime bagi tehnikaks.
7.
Vw Golf Mk2 1986 - Esimene tõsisem projekt. Tegin avarii ja müüsin mitmevärvilisena Kohtla-Järvele maha. Praegune omanik kruvib paremad jupid maha ja allesjäänu läheb kokkuostu, sest auto ärandati ja sõideti sodiks.
8.
Vw Jetta Mk1 1980 - Nägin seda seismas ja tahtsin seda koheselt, lõpuks ostsin hea hinnaga. Oli eelmise talve igapäevaliikur. Hetkel garaažis laiali ja vaikselt ehitamisel.
9.
Volvo 440 1990 - Oli tõesti väga hea auto! Oma elu esimesel SR Avalaksul käisin sellega, kuid mitte võistlemas. Müüdud Tallinnasse, kuid nüüdseks enam arvel pole, arvatavasti kokkuostus või põllupeal.
10.
Honda Accord Aerodeck Exclusive Edition 1989 - Ostsin, sest mu esimene Aerodeck meeldis väga. Hetkel garaažis avariilisena. Kindel plaan taastada, sest tegu lemmikautoga.
11.
Hyndai Lantra 1992 - Originaalmootoril purunes rihm, vahele läks Lancer GTI mootor. Vahetasin Vw Golf Mk3 GTD vastu.
12.
Ford Fiesta Mk1 1980 - Sain sõbralt võla katteks. Müügis.
13.
Honda Civic HB 1998 - Ostsin hea pakkumise peale. Hetke igapäevaliikur. Kere vajaks veidi tegemist ning mootor võiks tiba võimsam olla.
14.
Opel Calibra 1992 - Ostsin sõbralt. Põhi oli läbi, lasin terve põhja ja tagumised koopad ära keevitada. Nüüd on kõvem kui tehasest. Auto tulevik teadmata, kui leian kuskilt korraliku kapoti, siis läheb müüki.
15.
Vw Golf GTD Variant 1994 - Vahetasin Hyundai vastu. Kasutasin mõnda aega igapäevaliikurina, kuid pole ikka päris minu maitse järgi masin - liiga igav. Varsti müüki.
Paksus kirjas masinad on siiani alles.